Arama sonuçları: *

1. MrDucky

Çalınan Roblox hesabımı nasıl geri alabilirim?

Bayağı çocuksu bir konu olabilir. Bundan 2 3 yıl önce Roblox'ta takas yapılabilen bir oyun vardı ve takasları özel sunucularda yapmak daha rahattı. Ben de oyunun Discord sayfasından takas yerine girdim ve oradan takası yapacağım itemleri falan belirttim. Biri de DM'me yazmıştı takası yapalım mı...
  2. MrDucky

Çözüldü✓ İnternet ethernet kablosu olmadan nasıl bağlanır

Peki telefonu bağlasam bilgisayara.mobil veri mi kullanıyor normal modem interneti mi 1658936384 İşlemcim ryzen ama intel ne alaka intelden ni indirmem gerekiyor
  3. MrDucky

Şuan bilgisayarda bi internet yok dediğim gibi sadece ethernet ile ilgili bi internet bağlanma var ama kablosuz bağlanma yok bendede ethernet yok
  4. MrDucky

Nereden indireceğim wifi driverlarını
  5. MrDucky

Arkadaşlar ben şimdi yeni laptop aldım acer aspire 7. Windowsu kurdum falan ama İnternet sadece ethernet ile bağlanıyor diyor. Ben mkdemden nasıl bağlarım bunu. Yardım edin lütfen
  6. MrDucky

Bu PC'den Alacağım İyi Midir

Nerden alabilirim madem? Toplama yapmamam maalesef ailem izin vermez ona 13kya monitör klavye mouse kulaklık dahil bi sistem var mı güzel
  7. MrDucky

Bu PC'den Alacağım İyi Midir

Arkadaşlar ben şimdi masaüstü bi pc alıcağım game garajdan iyi midir bu pc? Herkes pahalı diyip duruyor anlamıyorum siz nerden alıyorsunuz ki ucuza yok hiç bir yerde pc
  8. MrDucky

Bu PC Valorant'ta Kaç FPS Alır Acaba

Ya yok ayrı ayrı yerlerden almak sıkıntı çünkü zaten taksit ile alacağım pcyi. Ve babam alacak oda almaz ayrı ayrı yerlerden. Apu sistem öneriniz varsa söyleyin
  9. MrDucky

Hocam hazır sistem apu falanda olabilir öneriniz var mı
  10. MrDucky

Ne zamana çıkacak acaba
  11. MrDucky

Hocam ne alayım madem anlamdım ki
  12. MrDucky

29 EKIMIDE ATATURKUDE ALLAHINIDA DOMALTIP SIKEM

Alma kanka en fazla 1 sene gider bu pc. 2.el eşya kullanılıyor bunlarda. Verdiğin paraya yazık
  13. MrDucky

bu pc ıyımı arkadaslar

Turbox mu bu?
  14. MrDucky

Hayır tabii ki kasa+curved 144hz monitör amd ryzen 5 5500 wifi adaptörü klavye mouse kulaklıkla beraber 1658477246 Güzel bi apu sistem öneriniz var mıdır
  15. MrDucky

Arkadaşlar Bu Kasa İyimi

Hocam içindeki her şey erir gider bildiğin. Eğer çok oynarsan max 5 ay. Asla para verilmez bu pis pcye. Bedava verseler almam
  16. MrDucky

Arkadaşlar Bu Kasa İyimi

Hocam turbox, izoly dragos gibi markalardan asla ama asla pc alma. En fazla taş çatlasa 1 sene dayanır. PSUsu hiç güçlü değil. Kasa mı alıyorsun C4 mü belli değil. Sakın alma. Buna vereceğin parayı kurumlara bağışla daha iyi. Işıklı diye kanma 2.el defolu ürünleri ışıklandırıp satıyorlar
  17. MrDucky

1658476843 Ryzen 5 yaptım işlemciyi 13.5k tutuyor her şeyi ile.
  18. MrDucky

Bi öneriniz var mı hazır sistem olarak?
  19. MrDucky

Haftaya pazara kadar almam gerekiyor. Tabi şuan alamıyorum paramın gelmesi gerekiyor. Haftaya perşembe yada cuma elimde olacak para o zaman alacağım şu an araştırma yapıyorum 1658476635 Ya bu ekran kartıyla valorant fps değerlendirmesi izledim 400 450 fps vardı. Tabi pek bilmiyorum bu...
Geri