Arama sonuçları: *

1. S

Çözüldü✓ 3000 liraya kadar kaliteli klavye önerisi

https://www.gaming.gen.tr/urun/585340/akko-5075b-plus-shine-through-rgb-kablosuz-hotswap-mekanik-gaming-klavye/ 1yıla yakındır kullanıyorum oldukça memnunum sesi ve tıklama hissiyatı oldukça tatmin ediyor. öneririm
  2. S

1080P monitör önerisi

https://www.trendyol.com/msi/mag-244f-23-8-1920x1080-fhd-rapid-ips-flat-200hz-0-5ms-freesync-premium-gaming-monitor-p-936634680?boutiqueId=61&merchantId=106248 Ben bu monitörü düşünüyorum yorumları pozitif görünüyor
  3. S

1080P monitör önerisi

Arkadaşlar yıl bitmeden 1080P monitör bakıyorum bütçem 4 6K arası Lol,cs gibi oyunlar oyunuyorum önerilerinize açığım.
  4. S

10 15K telefon önerisi

Büyük ihtimalle A36 alıcam teşekkür ederim
  5. S

10 15K telefon önerisi

Bazı insanlar samsung A serisi çok kısa ömürlü vs. yorumları yapmış çevrenizde kullanan var mı?
  6. S

10 15K telefon önerisi

Malesef Bütçe üstü
  7. S

10 15K telefon önerisi

Arkadaşlar merhaba 10 15K bandı telefon bakıyorum. Telefonda max clash royale instagrsm youtube gibi uygulamaları kullanıyorum çok ucuz olduğu için samsung a16 6gbram modeli iyi gibi geldi. Siz ne önerirsiniz
  8. S

İnternet hızı yüksek ama internet kullanamıyorum

Müşteri hizmetlerini arayıp konuyu kısa kesip ne derlerse ben iptal ediyorum dedim kabul ettiler sıkıntı çıkmadı
  9. S

Akşam başlattım sabah kuruluma geldiler kullanmaya başladım.
  10. S

Yardım 30-33k bandında lenovo loq mu acer nitro 5 mi

Hocam aynı modele şuan bakıuyorum nasıl memnun musun?
  11. S

Üniversite Laptop öneri

Arkadaşlar bu sene üniversiteye gideceğim. Şimdiden laptop bakmaya başladım uygun fiyatlı birşeyler yakalarsam diye düşünerekten. 35Kbandında önerilerinize açığım. Çok fazla RDR gibi ağır hikayeli oyunlar oynayan bir insan değilim genelde cs lol apex tarzı oyunlarla vakit geçiriyorum...
  12. S

geçiş işlemlerini başlattım ama 1.5 yıldır hiç sıkıntı yaşatmamıştı şaşırttı açıkçası
  13. S

Arkadaşlar merhaba internet hızım 90mbps çıkıyor hıztesti yapıtğımda youtube ve kickte 1080P yayın izliyorum sıkıntı yok ama bazı siteler açılmıyor mesela twittera hiçbir şekilde giremiyorum veya herahngi bir oyunu oynayamıyorum internete bağlı değilisn diyor. Millenicom müşteri hizmetlerini...
  14. S

Bilgisayar için kablosuz İnternet bağlantısı

Bende o sürekli kopma ve dalgalanmalardan korkuyorum açıkçası
  15. S

Bunların fiyatı daha uygun gibi başka bir öneri gelmezse bu 2liyi hangisi sıkıntısız olursa denerim 1750402974 Bilginiz var mı bu cihazları alınca ekstra bir kurulum yapmak gerekiyor mu yoksa tak çalıştır cihazlar mı
  16. S

Gpt de bunu önermişti sanırım bunuda değerlendiricem
  17. S

Bütçe sıkıntım çok yok ama anaakrtımda pcı-e giişi ekran kartı tarafından kapanmış halde o yğzden başka bir yöntem bulmak gerekcek gibi görünüypr
  18. S

Önerebileceğiniz marka model var mı konu hakkında baha bilgisizim
  19. S

Arkadaşlar merhaba evimize fiber geldi ama modemi mecbur bilgisayardan uzak bir yere koymak gerekti kabloyla bağlantı sağlayamıyorum. Benşm masaüstü bilgisayarıma ne alıp takarsam sıkıntısız bağlantı saşlatsibşiri? (konu hakkında hiç fikrim olmadığı için başlığı bile doğru dürüst yazamadım...
  20. S

Öneri İyzico ve Parolapara Cashback İşlemleri Nasıl Yapılır?(DETAYLI ANLATIM)

Hocam helal olsun para içerde kaldı diye boş boş şeyler alacaktım
Geri