Arama sonuçları: *

1. C

Yardım MSI Vector GP68 Ekran Kartı Sorunu.

Hocalarım Selamın Aleyküm. Oyun Oynadığım bı Sırada Resetleme Yaptı PC. Ardından En Ufak, Simülasyon Oyunlarında Bile Kasma Yapıyor Bilgisayar. RTX 4080 Ekran Kartı. Acaba Ekran Kartında bı Sorun mu Oldu? Görev Yöneticinde %0 GPU. Bilen Hocalarım bı Yardımcı Olursa Sevinirim. Şimdiden Teşekkürler.
  2. C

Yardım 9070XT'li Yeni Sisteme 750W Yeterli mi?

Arkadaşlar Merhabalar, Colorful CVN X870 Anakart. Powercolor Red Devil RX9070XT. Ryzen 7 9800X3D İşlemci. XPG Lancer 2*32GB 6000Mhz Ram. Bu Sistem için Forumda Gördüğüm Delta PSUlarından 750W Platinium Olandan Aldım. Yeterli Gelir mi? Ve Bu Sistem için İyi bi Akvaryum Kasa Onerir Misiniz...
  3. C

❌İndirim Bitti! Kärcher Islak Kuru Süpürge 3964₺

Kral Hangi Aparattan Bahsediyorsun? Bi SS Atma Şansın Var mı? Araç İçin Falan Kullanırım Diye Çektim Üründen Bir Tane de. Aparat İyiyse Onu da Çekelim.
  4. C

Yardım Yeni Sistem de PSU Sorunu.

Güncellemeye Başladım. Teşekkür Ederim Yardımlarınız İçin. Bakalım Güncellemeden Sonra Açılacak mı PC.
  5. C

Vallaha PCyi Çalıştırmadan Q Flash Dediğiniz Olayla Bios Yüklemeyi Bilmiyorum. YouTube'dan Öğrenebilir Miyim? 1759352619 Ben Bu Sistemi Ramler Hariç Hazır Sistem Olarak Almıştım Vatan'dan. Kurulumu Kendim Yapayım İyi Olur Dedim Ama Keşke Kurulu Olarak Alsaydım.
  6. C

Vallaha Hocam PCyi Çalıştırabilseydim Bios Güncellemesi Yapacaktım Ama, Malesef.
  7. C

MSI Pro Z790-P Anakart, İ5 14400F İşlemci, RX7600 Ekran Kartı, XPG Lancer 6000Mhz 32 GB 2 Adet Ram. Kasa Xigmatek Odin 2, PSU da Kasanın İçinde ki PSU 1759350567 650W bı PSUm Vardı, Onunla bı Uzay Montaj Yapmayı Düşünüyorum Açıkçası Hocam.
  8. C

Arkadaşlar Merhabalar, Yeni bi Sistem Topluyorum. Bütün Bağlantıları Yaptım. Doğru da Yaptığımı Düşünüyorum. YouTube Üzerinden Falan da İzleyerek Yaptım Çünkü. Ancak Power Tuşuna Bastıktan Sonra Fanların Işıkları Yanıyor, 2-3 Saniye Sürmeden Geri Kapanıyor PC. Tekrar Bağlantıları Söktüm ve 24...
  9. C

Yeni Sistem Kurmak Konusunda Yardımlarınızı İstiyorum...

Hocam Yanıtınız İçin Teşekkür Ederim. Aynen, Kasa Xigmatek Odin 2 750Lik PSU. 9070XT ise Powercolor'in Red Devil Modeli. Pin Bağlantıları Umarım Uyumludur. Henüz Kutusundan Bile Çıkarmamıştım 9070'i. 1759091266 İşlemciyi Yükselmeme Sebebim de AMD Setup Yapmayı Düşünmemdi. RX7600'a Değer Diye...
  10. C

Yeni Sistem Kurmak Konusunda Yardımlarınızı İstiyorum...

Öncelikle, Yardımcı Olabilecek Arkadaşlara Şimdiden Teşekkür Ederim. AMD bı Sistem Toplamak İçin PC Parçaları Alıyordum. Ancak Geçen Gün Sıcak Fırsatlar da Görerek Vatan'dan Hazır Sistem Aldım. Xigmatek Kasa, Z790'lı RX7600'lü i5-14400F'li Sistem. Bilenleriniz Vardır. Uzun Lafın Kısası, AMD...
  11. C

Yardım Laptop Önerisi Alma.

Değerli Hocalarım, Öncelikle Herkese İyi Akşamlar Diliyorum. 35-40K Arası Bi Laptop Almak İstiyorum. Beni bi 5-10 Sene Götürebilecek. Şu 3 Laptop'a Denk Geldim. https://amzn.eu/d/9lyfsho https://amzn.eu/d/fFCC2i7...
  12. C

Apu Sistemim Ne Kadar Eder?

Arkadaşlar, Öncelikle Selamlar. Sistemim Suan ki Piyasaya Göre Ne Kadar Eder? MSI B450M-A Pro Max Anakart. AMD Ryzen 5 5600G İşlemci. Corsair Vengeance RGB Pro 16GB (8×2) 3600 MHz Ram. Sharkoon Elite Shark CA300T White Edition Kasa. Colorful SL500 512GB SSD. Sharkoon SHP650 v2 650W 80+ PSU...
  13. C

Windows Yüklü SSD Yeni Sistemde Kullanılır mı?

Eyvallah Hocam. W10 Yüklü SSD de Dosyalarım da Var. Kaybetmek Istemiyorum. Belki İleride bi Sıfırdan Kurmayı Düşünürüm.
  14. C

Windows Yüklü SSD Yeni Sistemde Kullanılır mı?

Arkadaşlar, Öncelikle Selamlar. DDR3 Apu Sistemimde Kullanmış Olduğum W10 Yüklü SSD'mi DDR4 Apu Sistemim de Kullanabilir Miyim, Bir Hata ile Karşılaşır Mıyım? Simdiden Teşekkürler...
  15. C

Yardım Bluetooth Kulaklık İçin Öneri...

Eyvallah Hocam. Senin Deneylimledigin, Onerebilecegin Bir Kulaklık Var mi?
  16. C

Yardım Bluetooth Kulaklık İçin Öneri...

Arkadaşlar Selamlar. Bluetooth Kulaklık Almayı Düşünüyorum. Hepsiburada Üzerinden Baktığım Kafama Yatan 3 Model Var. Bu 3 Kulaklık Hakkında Bilgisi, Denemişliği Olan Varmı? Hangisini Önerirsiniz?(Sizin Kullanıp Memnun Kaldığınız Başka Kulaklıkları Paylaşmanızı da İsterim.) Şimdiden...
  17. C

Yardım Colorful SL500 512 GB SSD ic

Arkadaşlar, Öncelikle Herkese Selamlar. Foruma Yeni Katıldım. İlk Konum Olacak. Bir Yanlışım Olursa Affola. Bu SSD'den 2 Adet Almıştım. Birini Disk Yönetiminden Kurup Aktif Olarak Kullanıp, Diğerini Sonradan Kurmak İçin Bekletiyordum. Vakti Gelince Bu Diski de Kurmak icin Disk Yönetiminden...
Geri