Arama sonuçları: *

1. S

60k'ya Lenovo 14AKP10 alınır mı?

Evet ama ekran kartından dolayı oyunlarda ve editte yeterince performans verebilir mi o konuda bilgim yok
  2. S

Sitesinde 1.38kg yazıyor
  3. S

Laptopu daha çok akademik işlerde makale çeviri, sunum hazırlama için kullanacağım. Aradığım özellikler hafif olsun ve sarjı uzun süre gitsin. Oyunları masaüstü bilgisayarımda oynuyorum ama tatillerde ve memlekete gittiğimde orta düzey oyunları oynatabilecek edit yaptırabilecek bir şey arıyorum...
  4. S

Valorant mail değiştirme

Oyuna arkadaşım başlattığı için ilk arkadaşım onun nickiydi oradan hesabı almıştım
  5. S

Valorant mail değiştirme

1-2 yıl önce bir tane hesabım çalındığında mail vs her şeyini değiştirmişlerdi. Oyuna ticket atınca sadece ilk kullanıcının bildiği ilk eklediğin arkadaşının nicki - ilk açtığın ajan gibi spesifik sorular soruyorlar yani her türlü hesabı geri alabiliyorsun. Yüz yüze tanıştığın bir arkadaşın...
  6. S

1500-1700TL kablosuz mouse önerisi

Eliniz 18'den küçük değilse claw kullanabilirsiniz. Ortalama bir mousedan hafif büyük.
  7. S

1500-1700TL kablosuz mouse önerisi

Hocam o fiyat aralığında kablosuz olarak güncelde pek fazla mouse yok. Bütçen çıkmazsa VXE R1 alabilirsin ama MCU çok iyi değil o yüzden üstüne ekleyip Darmoshark M3 Pro almanı öneririm
  8. S

SSD aldım ancak M2 girişi yok deniyor

Epey 4 adet sata girişi gösteriyor yani takabilirsin
  9. S

Sata ssd takabilirsin
  10. S

M-E Versiyonuna bakmışım pardon. m2 yuvası yok sata ssd takabilirsin
  11. S

Yardım G733 4600 TL'ye alınır mı?

G535 ve 435 kullandım. G733'ü de arkadaşım kullanıyor. Çok rahat kulaklıklar ama FPS oyunları için ses kasma konusunda zayıflar
  12. S

İTOPYA indirimlerinden mouse

Bütçene göre değişir en uygun fiyatlı 1250TL'ye VXE R1 SE modeli var. Sensörü 3395 ancak MCU biraz zayıf kalıyor. Bütçeni biraz arttırırsan VXE Pro Max veya Darmoshark M3S Pro alınabilir
  13. S

İTOPYA indirimlerinden mouse

Deathadder V3 geçen günlerde 1480TL düşmüştü. Çok kaliteli bir mouse ancak 2k ödeyeceksem kablosuz mouse alırdım
  14. S

R5 5700x3D Beklenir mi?

Cuma günü gaming gecesini bekleyip alayım o zaman teşekkürler
  15. S

R5 5700x3D Beklenir mi?

Başlıktaki işlemciyi almayı planlıyorum ama kasım indirimleri de düşündürtüyor. Zaten eskiye göre fiyatı düşmüş daha da düşer mi bilemedim. Şu an alınmalı mı yoksa Kasım indirimlerini sonuna kadar beklemek mi daha mantıklı olur?
  16. S

Yardım Rekabetçi için 480 hertz oled mi 540 hertz TN mi ? Lütfen ankete katılın

Benim bütçem sınırlıydı 10k bütçem vardı ya 240hz zowie ya da 360hz farklı monitör alacaktım
  17. S

Yardım Rekabetçi için 480 hertz oled mi 540 hertz TN mi ? Lütfen ankete katılın

XL2540K kullanıyorum monitör çok başarılı ancak HZ'nin daha önemli olduğunu düşünüyorum. Tekrardan satın alacak olsaydım 240HZ Zowie yerine 360HZ farklı bi marka alırdım.
  18. S

Hangi Anakartı Almalıyım?

Sistemimi DDR5'e yükseltmeyi planladığım için yeni bir anakart almak istiyorum. sisteme Ryzen7 7700 almayı planlıyorum ilerleyen dönemlerde 7800x3d veya 9800x3d yükselteceğim. Gaming gecesinde: Asus Prime B650M-A WIFI II 5.899 TL Gigabyte A620M-GAMING-X AMD A620 Soket AM5 DDR5 8000(OC) 4.200TL...
  19. S

Razer Viper V3 Pro 5.120TL 🔥

Paylaşımların Salı günü açıldığını gördüm tekrar girdiğini düşünerek açtım
  20. S

Razer Viper V3 Pro 5.120TL 🔥

https://amzn.eu/d/c30eftJ
Geri