Arama sonuçları: *

1. F

Laptop watt değerim hangisi?

Cpu z nin gosterdigi değer suanki çektiği watt mı ben maksimum çekebilecegi sandım
  2. F

Laptop watt değerim hangisi?

Lenovo marka laptopumda cpu z den watt değeriyle nvidia control panelden baktığım watt değeri ayni degil bunlardan doğru olan hangisi?
  3. F

windows 10 dan 11 e nasıl geçmeliyim?

eyw hocam zaten yeniydi içinde bir şey yok yapmaya başlıyorum hemen
  4. F

Lenovo LOQ 15IAX9 i5-12450HX 8GB 512 GB SSD RTX 4060 8GB Laptop 30799 TL

windows sürümüyle alakalıymış 11 gerekiyormuş destekle konuştum
  5. F

yükseltme yapmicaksın dedi ama destek ekibi sıfırdan 11 kur gibi bir şey dedi .
  6. F

Lenovo laptop almıstım hoparlör sorunu var sanıyordum destekle iletisime geçtim laptopa windows 11 kurulması gerekiyormuş ben windows 10 alışığım diye direkt onu kurmuştum şimdi windows 11 i kurmam lazım ama nasıl yapıcam bilmiyorum direkt flasha 11 atıp windows 10 varken mi kurmalıyım yoksa...
  7. F

170 watt garantiyi anladım dediğiniz gibiyse sorun yokta hoparlör için baya uğraştım sürücülerle vs ama yapamadım belki ben bi hata yapmışımdır emin olamıyorum.
  8. F

Aldim ben bu laptopu kurulumunu fln herseyini yaptim hoparlör ü bozuk göndermişler bana çalışmıyor + garantisi 3 ay onceden başlamış 21 ay garantili geldi. İade edeceğim.
  9. F

Lenovo loq hoporlor sorunlu iade etmeli miyim?

Laptopu 30.800 e aldım. Windows kurup sürücüleri fln güncelleştirdim herşeyi yaptim fakat hoparlör'ü çalışmıyor ses gelmiyor ne olursa olsun ddu dan iki kez sürücülerini silip tekrar indirdim ama nafile hala aynı sizce sistemi iade etmeli miyim? Kulaklikla fln kullanınca sorun yok bu arada...
  10. F

Ana Konu Gaming Gecesi Ortak Yardımlaşma Ve Danışma Konusu

https://www.incehesap.com/acer-nitro-5-an515-58-70vr-nh-qm0ey-00b-i7-12650h-8gb-1tb-ssd-8gb-rtx-4060-15-6-ips-gaming-notebook-fiyati-72876/ Bu laptop Alınır mı? evde pc var zaten uni icin aliyorum ondaki 8gblik bi rami buna takmayi düşünüyorum yada direkt ikisini takarim bunu cikaririm fln...
  11. F

Proteyin tozu önerir misiniz?

gerek yok tavuk ye
  12. F

creatini kaç gram kullanmam lazım ?

Tek seferde almak yeterli diye biliyorum pek bi fark olmaz.
  13. F

creatini kaç gram kullanmam lazım ?

günlük 3-5gr arası
  14. F

Kalıcı Ücretsiz Prime üzerinden almadığım oyunları paylaşıyorum

reis peaky blinders oyununu atarmısın
  15. F

Clash of clash hakkında bilgi

hesap çok eski oynamıyordum pek girip etrafı temizleyip çıkıyorum
  16. F

yok be inanmazsın belki ama biriktirdim
  17. F

reis şu hesap ne kadar reis bu hesap ne kadar eder sence taş ların değerini fln da katarsak
  18. F

KASA TEMİZLİĞİ KURUTMA MAKİNESİ???

Bir sorun çıkarmaz ama fanların dönmemesi gerekiyor bildiğim kadarıyla mekanizması bozulabiliyor.
  19. F

Pc aniden yeniden başlıyor

az önce bendede aynısı oldu bende valo oynuyordum ilk defa oldu
Geri