Arama sonuçları: *

1. B

EAFC24 Kol Ayarları Sorunu

Herkese merhaba, eski bir kola sahibim. Her bilgisayarı açtığımda steamden analogları ayarlamam gerekiyor aksi taktirde sağ analog sadece sol üst ve sağ alt çapraz çalışıyor. Bunu bir sefer yapıp sürekli kayıtlı kalacak şekilde bir yöntem var mıdır ?
  2. B

EA FC 24 Spiker Dili

Belgelerle hiç uğraşmadan silip tekrar kurarken Türkçe seçtim. Bu sefer sadece ingilizce oldu. Sorun düzeldi teşekkür ederim. Farklı dilleri seçmek için illa yeniden kurulum veya dosya düzenlemesi gerekiyor herhalde.
  3. B

EA FC 24 Spiker Dili

Teşekkür ederim. Akşam bakacağım. Umarım çözülür. Peki tekrar silip kurmada sadece profil bilgileri gidiyor değil mi ? Cloud'a kayıtlıysa UT kayıtları gitmiyor.
  4. B

EA FC 24 Spiker Dili

Türkiye'den aldım indirimdeyken. Kurarken konumum farklıydı ama.
  5. B

EA FC 24 Spiker Dili

Daha sonra bu dil değişmiyor mu ? Tekrar mı kurmak gerekli ?
  6. B

EA FC 24 Spiker Dili

Ea'den indirdiğimi hatırlıyorum.
  7. B

EA FC 24 Spiker Dili

Epic Games üzerinden satın almıştım. Akşam belirttiğiniz ayarlara bakacağım. İşin ilginç yanı başlangıçta profil seçme ekranında da yazılar Rusça. 1710922753 Sorun yaşayan insanlarla dalga geçmeyi uygun bulmuyorum. Bu benim için can sıkıcı bir durum.
  8. B

EA FC 24 Spiker Dili

Rusça biliyorum ama ingilizce spiker dinlemek istiyorum. İngilizceye göre daha kısıtlı anlatım olduğunu düşünüyorum. Ayrıca şuka şuka diye de gezmiyorlar.
  9. B

EA FC 24 Spiker Dili

Herkese merhaba, oyunun dili Türkçe ancak spiker dili Rusça ve değiştirilemiyor. Bu konuda yardımcı olabilecek var mı ?
  10. B

Ekran Kartına Güç Gelmiyor!!

Herkese merhaba, uçak yolculuğunda kasayı ayrı olarak ekran kartını ise yanıma alarak yolculuk yaptım. Ekran kartını patpata sararak yanımda taşıdım. Kasaya taktığımda ise ekran kartına güç gelmiyor. Başlangıçta fan çalışmıyor ve güç düğmesine kapatmak için basılı tuttuğumda tam kapanma...
  11. B

EA App temporarily Lost connection hatası

Oyunu açtıktan sonra sağ üst köşede bağlanmak için * tuşuna basın gibi bir ibare var. Bağlandıktan sonra online ayarlarda ip adresine yakın eşleşme gibi bir ayar olması lazım. Onu kapatıp oyunu ve ea kapat. Tekrar aç. Sorunun düzeleceğini düşünmekteyim. Bende düzeldi.
  12. B

🔥İndirim Jbl c100 99₺ 🔥🔥🔥 n11

Sitede yok herhalde. Uygulama da bende açılmıyor. Beyaz ekran.
  13. B

🔥İndirim Jbl c100 99₺ 🔥🔥🔥 n11

Oraya nasıl gireceğimi bir türlü bulamadım.
  14. B

Yardım Epic games %33 indirimi yapmıyor sanırım

Nasıl yaptığımı hatırlamıyorum maalesef. Biraz kurcalayarak bulabilirsin.
  15. B

Yardım Epic games %33 indirimi yapmıyor sanırım

Bende bu hatayı aldım. İşlem geçmişinde daha önce almada sorun yaşadıysan takılı kalabiliyor. O işlemi iptal edip tekrar kontrol et.
  16. B

🔥İndirim Aliexprsss klavye bilek desteği 40 TL

Var mı tavsiye vereceğin, değecek uygun fiyatlı bir şey ?
  17. B

AMD rayzen 5 5600 ısı sorunu

Oynadığınız oyun, kasa modeli, işlemciye sürdüğünüz macun, güç tüketimi nedir ?
  18. B

AMD rayzen 5 5600 ısı sorunu

Güç tüketimine baktınız mı ?
  19. B

🔥İndirim Kasa için 2x 50 CM RGB LED 44 TL

Oradaki seçeneklerden seçeceksin
Geri