Normalde her şey olması gerektiği gibiydi hiç bir sıkıntı farketmedim oyunlar oynarken filan ekran kartı kullanımı %30 sıcaklık da genelde 27-35 arası seyrediyordu fakat ben crackli camtasia indirdim ve bu crackli camtasiayı indirdikten sonra aynı şekilde ekran kartı ile ilgili ayarları biraz...
Yardımın için teşekkür ederim ama ikisi de eksik ben KB-R105 düşünüyorum biraz daha fiyatı arttırıp 700 bandında kbr105 den iyi olan varsa bildiğin yardımcı olursan sevinirim.
Mekanik ve red switch olması tercihimdir , pek bilgim yok kazık yemek istemiyorum.
1667223009
Ha birde kesinlikle multi medya tuşları olsun klavyeden ses kısabileyim şarkı kapatabileyim f1 f2 tuşları filan da olsun mini klavye lazım değil.
İnternet testleri çok karmaşık ve açık seçik bir sonuç bulamadım teknoloji + ları - leri vs. var mı hiç bilgim yok sizce hangisi daha iyi youtube twitch filan için hangisi daha iyi olur yardımcı olursanız sevinirim
Yaptım değerler yine ortalama olarak aynı 2/3 fark var ve garantisi bitti ben bu ssdyi kullanmaya devam edersem yine yavaşlık sorunu çekeceğimi biliyorum ama başka çarem yok devam etsem bad sector gibi verilerimin bozulması ya da silinmesi durumu olabilir mi ya da bana çıkarabileceği sorunlar...
Peki windowsu kurarken bu kadar zorlanmam ve defalarca deneyip kurulmamasına rağmen bölüp kurduğumda tekte olmasının nedeni ne olabilir sizce bir fikriniz var mı ?
Hikvision C100 240 GB C100/240G 2.5" SATA 3.0 SSD
SSD CrystalDiskInfo Raporunu Anlayamadım Anlayan Birisi Bana Ne Dediğini Aktarabilir Mi?
'OLAYIN TÜMÜ':Kullandığım SSD'nin marka ve modeli bu. Bir süre önce bilgisayarım anakart kaynaklı bozuldu ve 5V almıyordu ama açılıyordu sorunsuz...