Arama sonuçları: *

1. jat3now

Ethernet kablosu aldım sizce iyi bir model mi cca mı pure copper mi bu model

Bu kablo saf bakır mıdır? Telefondan ölçtüm türk telekom sitesinden downloadım 70 çıktı.
  2. jat3now

IPhone 16 pro aldım oyun indirmeli miyim?

80 bin tl verdim daha taksit bitmedi pubg pes asphalt gibi toplam 8 oyun indirdim telefonda bir sorun olur mu eskir mi bilgisi olan arkadaşlar yazarsa sevinirim.
  3. jat3now

Pc cs2 de kaç fps vermeli?

peki cs de hız aşırtma vram mı yoksa hız aşırtma gpuyu mu seçmeliyim?
  4. jat3now

Pc cs2 de kaç fps vermeli?

cs2 de 140 150 max 160 fps alıyorum ekran kartımın hız aşırtmasını açmadım garantiden çıkar diye. En düşük ayarlarda bana az gibi geliyor anlayanlar yardımcı olabilir mi. sistemim...
  5. jat3now

Cs2 övgü satın almak ban sebebi midir?

övgü satan yerler olduğunu öğrendim 80 TL'ye 900 övgü geliyormuş ancak ban riski var mıdır?. Sitedeki satıcının yazdığı mesaj şudur: Hiçbir program vs. açmıyorsunuz ya da hesap bilglierini bize vermiyorsunuz, övgülerinizi siz atıyorsunuz. Sizlere bakiye tanımlıyoruz ve istediğiniz zaman girip...
  6. jat3now

Cs2 vac hesap engellemesi

hocam bu uyarı bidahaki uyarının katlanarak artacak bir ceza olmasını mı sağlıyor ve benim faktör seviyeme etki ediyor mu bu?
  7. jat3now

Cs2 vac hesap engellemesi

herkese merhabalar. bir kaç türk görüp ekleyip oyuna girdim birinde hile varmış birden vac hile buldu diyip ben de onun takımındayım diye 20 saat verdi benim faktörüm nolacak şimdi bidaha bir şey olursa hesabım mı kapanır bilen birileri açıklayabilir mi
  8. jat3now

Valorant hesap satış sorunu

ee sonuç ne hocam benzer olay için mi dava yediniz nasıl işliyor olay nereye varıyor?
  9. jat3now

2 davam var derken site mi dava ediyor hocam 1745181758 Alan kişiye ulaşamıyormuşum site izin vermiyor gizlilik kurallarından dolayı. 1745181790 Hocam hiç hatırlamıyorum ama hesabı geri almak olmuyormuş her türlü
  10. jat3now

Herkese iyi günler Valorantta tanımadığım birisinin ricası üzerine hesabını ilana koyup sattım sonra sitedeki hesabımı da kapattım. Bir kaç hafta sonra gamer martk sitesi whatsapp üzerinden ulaştı. Hesabın ilk mail ile geri alındığını sorumluluğun bende olduğunu 3 4 gün içerisinde para iadesi...
  11. jat3now

Valorantta hesap sattığım için başıma gelenler

başka bir yerde laga luganı yap rica edeceğim.
  12. jat3now

parayı siteden çektim 3 bin tl lik bir miktardı bana yazan whatsapp sitenin iletişim adresi çalışma saatleri dışında şuanda alıcıya ulaşma gibi bir şansım yok şuanda hesabın geri iade edilmesini istiyor bana yazıldığı üzere.
  13. jat3now

evet hocam tc kimliğim alındı site otomatik desteğe yazdığımda ise şunu söyledi: ( Satış sonrası oluşabilecek sorunlar, alıcıya ait sorumluluklar arasında yer almaktadır. mağduriyetin giderilmesi adına işlemler anlaşmalı olduğumuz hukuk bürolarına aktarılabilir.)
  14. jat3now

hocam emin misiniz site bana whatsapp üzerinden ulaştı sitenin avukatına dosyanın yönlendirileceğini söylendi. hocam evet o konuda haklısınız ancak hesabın hizmetinin karşılığının bulmaması konusunda en ufak payım yok. Whatsapp üzerinden ulaşıldı ve dosyanın avukata yönlendirileceği söylendi...
  15. jat3now

Satın alan kişiye hergangi bir ulaşma yolum yok maalesef dava açarlarsa suçlu mu çıkarım
  16. jat3now

Herkese iyi günler gamermarkt adlı sitede kendi valorant hesabımı bir ilana koymuştum. 1 2 gün sonra tanımadığım birisi numaramı istedi ve hesabımı alacağını söyledi. 2 3 gün geçti ve onda bir hesap olduğunu kendinin hesap açamadığını benim ilana koymamı istediğini rica etti. İlanı açtım...
  17. jat3now

İnstagramda profil fotoğrafım kullanılarak müstehcen mesajlar paylaşılması

nereden? 1744483209 Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumuİnternet İhbar Başvurusuna gittim postun linkini koyup şikayetci olduğum konuyu belirttim şikayetiniz alınmıştır dedi ne yapmalıyım. İşe yarar mı?
  18. jat3now

İnstagramda profil fotoğrafım kullanılarak müstehcen mesajlar paylaşılması

İnstagramda birisi benim profil fotoğrafımı alıp bir hesap açıp birilerine benmişim gibi müstehcen şeyler yazmış ben eşcinselmişim vesaire sonra gidip bir itiraf sayfası tarzında bir yere atmış . Bu konu hakkında instagrama hesap hakkında nasıl şikayette bulunabilirim?
  19. jat3now

Ninjutso Sora V2 EXTREME vs ATK Blazing Sky F1

fps oyunları oynuyorum ikisi arasında hangisi seçmem gerekiyor ?
Geri