Arama sonuçları: *

1. H

Yardım Ofis ve Ev Kullanımı İçin Klavye Önerisi

Selam arkadaşlar, klavye seçimi konusunda yardıma ihtiyacım var çünkü kafam baya karıştı. İleriye dönük, uzun ömürlü ve kaliteli bir klavye almak istiyorum; bu yüzden mekanik klavye düşünmeye başladım. Aula F75 Max Black gözüme hoş göründü; sesini ve tasarımını sevdim ama ilk defa nispeten...
  2. H

Yardım Aula F75 Max Klavye Stokları Tükenmiş

Benim alacağım black versiyonu ve çok hoşuma gitti. Birkaç mağazaya ulaştım fakat beyaz renginin birkaç güne siyah renginin ise 2 aya geleceğini söylediler. Eğer başka bir yerde bulamazsam 2 ay bekleyeceğim sanırım
  3. H

Yardım Aula F75 Max Klavye Stokları Tükenmiş

Aula F75 Max Black modelini satın alacaktım fakat akşamına stoklarının bittiğini gördüm. Türkiye de hiçbir yerde bulamadım. Yurt dışından getirmek istediğimde ise muhtemelen gümrüğe takılacak. Orada da çok yüksek ücretler çıkacaktır. Başka bildiğiniz mağaza veya öneriniz var mı acaba? Aula F75 Max
  4. H

Öneri Thinkpad E16 Gen 2 laptop Önerisi

Merhaba arkadaşlar, 43.000 TL bütçem var ve siber güvenlik çalışmaları için güçlü, sağlam bir laptop arıyorum. Ofis kullanımı ve uzun ömürlü dayanıklılık adına ThinkPad E16 Gen 2’yi düşünüyorum, ancak çoğu satıcı cihazı önceden yükseltmiş ve hangi parçaları değiştirdiklerini net açıklamamışlar...
  5. H

Yardım Öğrenci indirimi ile Samsung Galaxy M34 Vs A24

Ne diyorsunnn bakayım 1731863281 Hocam 6Gb modeli düşüyor ama 8Gb ile de arasında az bir fark var yılbaşı indirimlerini beklesem mi acaba? Veya şu konuda emin değilim Amazon dan hediye kodu olarak bakiye yüklesem ve A25 8Gb ı 9500 e düşürsem bu vergi iadesi alırken sorun yaratır mı sence?
  6. H

Haklısın dostum ama şu an 9800 tl A25 yılbaşı indirimini bekliyorum
  7. H

İnternette çok duydum o yüzden korktum açıkcası. İki modeli de deneyimleyebileceğim bir şey olsa bakacağım bakalım...
  8. H

Başlığı çok saçma bulabilirsiniz çünkü her türlü M34 almam daha mantıklı görünüyor. Fakat İnternette şöyle bir sorun ile karşılaştım M34 de şebeke sorunu varmış ve işlemcisinde çok fazla kronik sorun olduğu için sık sık farklı sorunlar yaşayanlar var. Ekranın çift basması kasması gibi gibi. Bu...
  9. H

Öneri İş İçin Laptop Önerisi

asus bayağı güzel makiniye benziyor teşekkürler değerlendireceğim başka öneriniz varsa ona da bakabilirim
  10. H

Olursa daha güzel olur. Ama şart değil.
  11. H

Herkese selamlar zenbook tarzı bir laptop arayışı içerisindeyiz. Sondaj mühendisi kullanacak. Ağır oyunlar oynatmasına gerek yok. Bazen çizimde yapılabilecek. Şarj ömrüde tabii ki önemli bu yüzden gamer laptoplarına bakmıyorum. Lenovo Yoga serisine baktım kararsız kaldım açıkcası. Bütçe 40.000 TL...
  12. H

Öneri Ekonomik Pc Önerisi (Programcılık İçin)

Bilgisayar programcılığı 1. sınıf öğrencisiyiz. Bir arkadaşım için laptop bakıyorum. Bütçesi 10k Fakat devlet desteğinden yararlanabilmesi için max 9500 olursa sevinirim. 2 yıl götürecek bir bilgisayar arayışı içerisinde. Bu fiyata sizce en iyi ne alınabilir? Bu modeli gördüm sizce nasıl...
  13. H

Öneri 20-25k Bandında Laptop Önerisi

Merhabalar, bu yıl bilgisayar programcılığı bölümünü kazandık. Bazı kişilerin laptopu yok. Onların alabilmesi için bir laptop önerisi istiyorum. 20-25k bandına zorlanabilir bir bütçe var. Oyun az oynayacaklar için...
  14. H

Öneri Lenovo Thinkpad E15 alınır mı?

Bakacağım teşekkürler.
  15. H

Teşekkürler. Bakacağım.
  16. H

Sanırım bu Thinkpad huawei ile daha yakın özellikler sunuyor. Thinkpad modeline bu kadar ilgi duymamın nedeni sağlamlık, gizlilik ve güvenlik özellikleri, batarya gibi olgular. Huawei yede bakacağım. Teşekkürler.
  17. H

Matebook D16 ile Thinkpad E15 çok önerildi. Matebook un farkları neler? Çok bir fark var mı?
  18. H

20.000-25.000 TL arası
  19. H

Apple ile görüştüm bana aşağıda yüklediğim modeli önerdiler. Güncel fiyatı 44k ya kadar çıkmış. Bu fiyatlara çok daha düşük değerlere sahip bir pc alınabiliyor apple tarafında. Amacım uzun süreli bir kullanım olduğu için ileride 8 gb ram vs çok yeterli olacağını sanmıyorum. Özellikle en az 16 gb...
  20. H

Bazıları da gereksiz pahalı değmez huawei al vs diyorlar bazıları apple m1 al diyo bazıları thinkpad çok güzel deyip öve öve bitiremiyor. Kafam karıştı açıkcası :D
Geri