Arama sonuçları: *

1. T

bilgisayarımda bir şeyler var

asla kimseye vermedim büyük ihtimalle discord dan yediğim bi vürüs yüzünden böyle oldu formatladım ama hiçbir şey değişmedi yapıcak bir şeyim var mı onu bile bilmiyorum
  2. T

bilgisayarımda bir şeyler var

bunu zorunlu olduğum için yazıyorum bilgisayarımda en az 1 yıldır bir şeyler var sürekli gogle hesabım kapatılıyo ama telefonumda açık birisi benim bilgisayarıma mı girmiş yoksa zaten var mıydı bilmiyorum bu konu hakkında ne yapabilirim yaklaşık 12 kez de oyun hesaplarım çalındı lütfen yardımcı olun
  3. T

amd ekran kartı mı nvida ekran kartı mı

ekran kartı bütçesi max 14k
  4. T

öncelik oyun, yayın ve video ile ilgileniyorun onun için de almak istiyorum hangisini önerirsin ikisini de karşılicak bi kart
  5. T

ASUS Rx6700 Xt 12gb Dual Rx6700xt-o12g Gddr6 256bit MSI Geforce Rtx 3060 Tı Gamıng X 8g hangisi daha iyi bilem var mı?
  6. T

BU AMD Ryzen 5 İşlemcilerden Hangisi Daha İyi?

pc toplamak istiyorum işlemci konusunda kararsız kaldım normalde ilk başta işlemciyi seçmem lazımdı ama seçtiğim işlemci bitince mecburan başka bir sistem toplamaz zorunda kaldım Amd Ryzen 5 5600x Amd Ryzen 5 5600g Amd Ryzen 5 5600 hangisi daha iyi bilen var mı
  7. T

3060 ekran kartı öneri

teşekkürler
  8. T

3060 ekran kartı öneri

sıfırdan bi sisten kuruyorum 3 tane ekran kartı buldum sizce hamgisi daha iyi https://www.trendyol.com/msi/geforce-rtx-3060-gaming-x-12gb-gddr6-ekran-karti-p-89071328?boutiqueId=611180&merchantId=105013...
  9. T

anakart a bu ssd olur mu

agalar pcler hakkında fazla bi bilgim yok şu an pc topluyorum ve bi yerde kaldım ssd ler 2 farklı yere konuluyo diye biliyorum benim şuan ki pc mde öndeki fanların hemen arkasında ama bi de anakarta takılanlar varmış benim toplicam pcde anakarta takılıyo mu bilmiyorum ANAKART:MSI Mag B550m...
  10. T

Geforce Rog-strıx-rtx3060 Amd Ryzen 5 5600 darboğaz olur mu

Amd Ryzen 5 5600 Geforce Rog-strıx-rtx3060 ile toplama sistem yapıcam ama darboğaz olmasından şüpheleniyorum lütfen yardımcı olun
Top Bottom