Arama sonuçları: *

1. Y

1155 pin işlemci soğutucu önerisi

al bunu bi sorun olmaz
  2. Y

rx 6700 xt ye en uyggun işlemci

merabalar bende r5 3600 var ve çok fena darboğaz yapıyor bana hem ekran kartına uygun bir fp bir işlemci lazım ne önerirsiniz.
  3. Y

ekran kartımın furmak testi sizce nasıl

asus tuf rx 6700xt 3 fanlı model
  4. Y

rx 6700xt 1 yıl mining yapılmış kart alınır mı?

meraba öncelikle arkadaşlar Asus Radeon RX 6700 XT OC 12GB 3 fanlı asus tuf modeli 1 yıl mining yapılmış ve fiyatı 7k adam açıklamaya 1 sene kadar mining yapılmıştır sonrasında da 1 sene boşta kalmıştır. Mining yapıldığı süre boyunca sıcaklıkları 40C geçmemiştir yazmış jelatinleri hala üstünde...
  5. Y

mining yapılmış kart alınır mı?

meraba öncelikle arkadaşlar Asus Radeon RX 6700 XT OC 12GB 3 fanlı asus tuf modeli 1 yıl mining yapılmış ve fiyatı 7k adam açıklamaya 1 sene kadar mining yapılmıştır sonrasında da 1 sene boşta kalmıştır. Mining yapıldığı süre boyunca sıcaklıkları 40C geçmemiştir yazmış jelatinleri hala üstünde...
  6. Y

hangi kulaklığı önerirsiniz

SteelSeries Arctis 9 STEELSERIES Arctis Nova 7 Wireless
  7. Y

6k ya en iyi kulaklık

öneri verirseniz sevinirim
  8. Y

hangi kulaklık daha iyi

arkadaşlar 6k bütçem var ama en iyi kulaklığa sahip olmak istiyorum kafamda arctis 9 kablosuz kulaklık var ama arctis 7+ aynı gibi gördüm 2k daha ucuz 9 a göre hangisini tavsiye edersiniz
  9. Y

rog ile tuf un arasındaki fark nedir

rog ile tuf un arasındaki fark nedir
  10. Y

45k ya monitör dahil sistem önerisi

başlıkda yazıyor
  11. Y

45k param var monitörlen beraber toplama önerebilir misiniz?.

Merhabalar öncelikle 45k param var ve monitör ile bilgisayar alacam ama seçemedim oyun odaklı olcak toplama bilgisayar istiyorum. Ama kendim toplayacam akakçeden daha uygun şekilde parça parça önerirseni çok iyi olur şimdiden teşekkürler
  12. Y

klavye önerisi max 900

merhabalar mekanik klavye arıyorum max 700-900 tl araşığında arıyorum mekaniği kırmızı veya kahverengi olursa sevinirim
  13. Y

25k sadece kasa önerisi

25K ya sadece kasa önerisi yapar mısınız?
  14. Y

yeni bilsayar alacam hangi power gider

özellikler amd 7 5800x GIGABYTE B550 GAMING X rtx 3060 ti 1tb m2ssd 240 m sıvı soğutucu ddr4 2x8 3600 mhz 18cl
  15. Y

1080 ti ye 450w power olurmumer

Merhabalar 1080 ti ye 450w Power var olurmu
  16. Y

1660s 450w yeterlimi ?

merhabalar 1050 ti ekran kartımı satıp asus dual 1660s alacam 450w thermaltake lite power series marka power supply var cpu : ryzen 5 3600 anakart : asus tuf b550 plus ram : pny rbg ram 16 gb (2x8) 3200mhz cl16 power : 450w thermaltake lite power series kasada 6 tanede fan var bilginize...
  17. Y

anakarttan dolayı 7.1 im çalışmıyor

sağolasın ama buldum çözümü win ile alakalı anakart bozuk değil dediğin zaman sorguladım ama windows ile alakalı çıkdı tşk nasıl buldun diyeceksende başka win kurulu disk taktım onda çalışdı 7.1 şimdide sıfırlayacam
  18. Y

yapdım olmadı
  19. Y

kardeşim bozulsaydı ses gelmezdi 7.1 özelliğini çalışmıyor
  20. Y

merhabalar biraz saçma gelecek ama 7.1 çalışmıyor kendi bilgisayarımda kardeşiminkine takında 7.1 ses testi yapınca oldu ama benim bilgisayarda 7.1 çalışmıyor yardım edin soğmaya başladım yavaş yavaş
Geri