Arama sonuçları: *

1. F

Ekran Kartının Önceliğini Alamıyorum.

Kasma sorunlarının sıcaklıktan dolayı olduğunu tespit ettik ancak görseldekiler için bir yanıt gelmesi için konuyu kapatmıyorum.
  2. F

ben bunu bilmiyordum ilaç gibi oldu yazdıklarınız çok teşekkürler. İletişime geçeyim durumu tekrar güncellerim.
  3. F

Sıcaklığı atlamıştım çok teşekkürler. Peki sistemi gayet iyi olan sistemin çok basit bir oyunda bile bu kadar kötü performans vermesinin nedenini tamamen sıcaklığa bağlayabilir miyiz? Ayrıca yukarıdaki ekran kartı ile ilgili bi yorumunuz var mı?
  4. F

Güç Modunu da denedik tuhaf şekilde şimdi Discord üzerinden yayın açtığında bile CPU kullanımı artıyor-uygulama kasıyor 1659005499 Ne yapmamız lazım peki normal değil çünkü 10 yıllık bilgisayarın verdiği performansı bu laptop veremiyor
  5. F

Merhabalar. Yaklaşık 1 sene falan önce arkadaşım Lenovo'nun laptobunu almıştı. O zamanlar Valorant gibi bir oyunda iyi bir fps alabiliyorduk Çünkü 16 gb rami var i5 işlemcisi var yaklaşık 15k vermiştik. Şimdi 3-4 aydır Stardew gibi bir oyunda bile ara ara fps kaybı oluyor. Sebebini ekran...
Top Bottom