Arama sonuçları: *

1. Erkan Atabey Kuşluk

LoL'de yaşadığım anlık fps drop sorunu.

rx6600, intel i5 12400h
  2. Erkan Atabey Kuşluk

LoL'de yaşadığım anlık fps drop sorunu.

Normalde fps değerim lolde yüksek ama sürekli gereksiz fps drop alıyorum. Fight atarken felan bir animasyona girdiğimde oluyor genelde. Kulaklığa hatta ''tık'' diye bir ses geliyor ve donuyor. Düzelmesi için 2 kez alt tab yapıp geri açıyorum anca düzeliyor. Fight ortasında olunca konum...
  3. Erkan Atabey Kuşluk

Çözüldü✓ ATK Batle axe driver bulamadım.

Benim bir üstteki yanıtladığım cevaptaki linke tıkla hocam ordaki driver'lardan birisi. Hangisi olduğunu tam hatırlamıyorum
  4. Erkan Atabey Kuşluk

Burdan girip indirmiştim ama yanlış yapmışım şimdi hallettim çok teşekkrüler..
  5. Erkan Atabey Kuşluk

Yeni gamepad aldım ama driverını bulamadım. 1 tane buldum ama hepsi çinceydi ve hiçbir şekilde anlayamadım yardımcı olabilicek varmı?
  6. Erkan Atabey Kuşluk

Valorant fps düşmesi

direkt oyuna giremiyorum hocam ya
  7. Erkan Atabey Kuşluk

Valorant fps düşmesi

yok hocam yine bir şey değişmiyor
  8. Erkan Atabey Kuşluk

Valorant fps düşmesi

Anlıyorum ama bilgisayarımda çok veri var ve biryerden biryere taşımak felan format çok uğraştırır farklı bir çözüm bulamazmıyız
  9. Erkan Atabey Kuşluk

Valorant fps düşmesi

ya bana kalırsa formatlık bir durum yok diğer hesapta oynadığımda hiçbir sıkıntı olmuyor çünkü +250fps alıyorum
  10. Erkan Atabey Kuşluk

Valorant fps düşmesi

hocam oyuna girmeyi bırak hesaba giriş yapamıyorum. 2 ekranım var ikiside hesaba girerken gidiyor bilgisayar çöküyor siyah ekran felan sonra oyunu kapatıyor
  11. Erkan Atabey Kuşluk

Valorant fps düşmesi

grafik ayarıyla alakası yokki hesaplar arasında saçma sapan bir fark oluyor. Bilgisayarı felan çökertiyor bazen anlamadım
  12. Erkan Atabey Kuşluk

Valorant fps düşmesi

Valorantda 2 tane hesabım var. Birinde oynarken 250+fps ama öbür hesabı oynadığımda 60 fps üstüne çıkmıyor bilgisayar felan donuyor çökertebiliyor bile hatta sebebi ne olabilir?
  13. Erkan Atabey Kuşluk

Lolde pc'im iyi olmasına ramen kasıyor

kanka direkt oyun başından sonuna kadar 30 fps arada 40 oluyor o kadar
  14. Erkan Atabey Kuşluk

bende öyle düşünüyorum ama işte sorunun kaynağını çözemedim
  15. Erkan Atabey Kuşluk

kanka olması gerekenden aşırı düşük aldığımı düşünüyorum zaten. Ayarları en düşüğe alsamda fps sorunu gitmiyor. Ekran kartını felan güncelledim ama düzelmedi anlayamadım. Teknik bir sorun var yüksek ihtimalle o yüzden böyle oluyor diye düşünüyorum
  16. Erkan Atabey Kuşluk

ekran kartı 3050 işlemci intel i7 11700f ama lolde 30 fp alıyorum bu neden kaynaklanıyor olabilir ??
  17. Erkan Atabey Kuşluk

Yeni playstation 5 slim dijital aldik

anladım çok teşekkürler.
  18. Erkan Atabey Kuşluk

Yeni playstation 5 slim dijital aldik

oyunlara türkçe yama yapılıp yapılamayacağını sormak istiyorum.
  19. Erkan Atabey Kuşluk

Ewil west türkçe yama kuramıyorum.

kanka bulamadım ya çok istiyorum oynamayı ama bulamadım anlamadanda oynamak istemiyorum
  20. Erkan Atabey Kuşluk

Ewil west türkçe yama kuramıyorum.

yabancı içeriklerde türkçe yama oluyormuki ?
Geri