Arama sonuçları: *

1. F

Yardım Asus TUF Gaming VG249Q1A sarı rengi kötü gösteriyor

Ben ürünü perşembe günü satın aldım cuma bana geldi cumartesi günü de iade için kargoya geri verdim pazartesi günü onların eline ulaştı salı sabah 9.30 gibi de iade onaylandı.
  2. F

Evet ürünü yaklaşık 1 gün boyunca kullandım sonra hepsiburada üzerinden kolayiade sürecini başlattım hepsijet kargosu geldi ve kapımdan aldı kargoyu. Kargo bana nasıl geldiyse aynı şekilde geri kargoladım her parçasını aynı şekilde koydum kutusuna. Ayrıca arayıp da konuştum onlar da gönderin...
  3. F

Evet iade ettim ve kabul edildi.
  4. F

Tüketici hakları kanununa göre elektronik ürünleri satın aldıktan sonra ki ilk 14 gün içerisinde hiç bir ücret ödemeden geri iade edebiliyorsun tabi ki hiç bir zarar falan vermemiş olman gerekiyor.
  5. F

Ben sadece sarı renkte yaşadım diğer renklerin hepsi güzel gözüküyordu.
  6. F

Bir çözüm buldum olur da aynı sıkıntıyı yaşayan olursa deneyebilir ben monitörü iade ettiğim için deneyemiyorum.
  7. F

Denedim ama bişey değişmiyor.
  8. F

Yumruk atılmadı telefondan öyle duruyo KEKW
  9. F

Asusun kendi sitesinde bulunan profili indirdim ve kurdum bir değişim olmadı. Şuan ürünü iade ettim o yüzden bu seçeneği deneyemeyeceğim maalesef.
  10. F

Renk ayarlarını baya bir kurcaladım ne yapsam bir yerden bozuluyordu o yüzden iade etme kararı aldım. Büyük ihtimal şansıma bozuk olan ürünü tekrardan yolladılar sorunun tıpa tıp aynısını yaşayan ve 5 gün önce iade etmiş birisiyle karşılaştım onun geri iade ettiğini tekrardan bana yolladılar...
  11. F

AOC kullanan arkadaşlarımın hepsi kesinlikle AOC alma diyor o yüzden AOC almayı düşünmüyorum.
  12. F

Hiç bilmiyorum içimden aynısını tekrar al demek geliyor ama ya yine aynı sıkıntı olursa bi daha uğraşıcam falan filan eğer varsa bi fikriniz öğrenmek isterim
  13. F

Yani durum ortada :D ben iade ettikten sonra alırsanız benimkini size yollama olasılıkları var :D yorumlarına bakınca çoğu kişi baya memnundu artık sıkıntılısı bana geldi belki size düzgünü gelebilir biraz şans işi ama güzel bir monitör eğer bozuk çıkmasa seve seve kullanabileceğim bir monitördü...
  14. F

Hepsiburada Vizyon Bilgisayar adlı satıcıdan.
  15. F

Yardımlarınız için teşekkürler arkadaşlar saolun.
  16. F

Denedim yine aynı iade edeceğim büyük ihtimal zaten paketi hep bantlanmıştı daha önceden iade edilmiş ürünü tekrardan yollamışlar büyük ihtimal.
  17. F

Dostum ekran görüntüsü aldığın için herkes de kendi monitörüne göre gözükür telefondan fotoğraf çekebilirsen o zaman anlayabilriiz teşekkürler.
  18. F

Bütün ayarları denedi hiçbiri doğru rengi vermiyor. 1658517925 Evet sRGB ayarında.
  19. F

Hayır açık değil.
Top Bottom