Arama sonuçları: *

1. Hewexy

Belirtilen sistemi nasıl yükseltmeliyim?

Tabii nasıl isterseniz.
  2. Hewexy

Lumion için yeterli olur mu o konudan emin değilim.
  3. Hewexy

O kadar yüksek sisteme ihtiyaçlarının olduğunu düşünmüyorum. 6k-7k arasında bir fiyata orta düzey bir şey yeterli olur gibi. 1758445582 Bir tanesinde tam yük çalışıyor. Render işlemi yapıyor çünkü. 1758445754 Bahsettiğim Lumion programı ekran kartı odaklı bir 3D programı onun için orta seviye...
  4. Hewexy

Herkese iyi pazarlar, Babamın mühendislik ve mimarlık şirketi var bunun için bir bilgisayara ihtiyaçları olduğunu bana söyledi. Ben ise evde benim 1 yıldır bilgisayarın yükseltilip orta düzeye gelebileceğini belirttim. Bunun için belirli kriterler var. AutoCad ve Lumion programlarında yeterli...
  5. Hewexy

5K Bütçeyi Aşmayacak Saat Önerisi

Yok mudur öneri
  6. Hewexy

5K Bütçeyi Aşmayacak Saat Önerisi

Arkadaşlar şu an lise 16-17 yaşındayım bu ara babamdan biraz özendiğim için saatlere merak saldım belli bir para biriktirip güzel bir saat almak istiyorum. Casio G-Shock modelleri ilgimi çekiyor. Akıllı bir saat aramıyorum onu belirteyim. Daha çok analog ve dijital/analog karışık karma saatler...
  7. Hewexy

Yardım Türksat Çözülemeyen yavaşlık ve dalgalanma.

Arkadaşlar bir yıldır bu sorunla cebelleşiyorum sorunu kısaca size özetlemek istiyorum bildiğiniz türksat sorunlarından biri bahsedeceğim olay. Sorun internetteki dalgalanma ve inanılmaz bir ping sorunu. Sorunu çözmek için bundan 7-8 ay önce ciddi bir araştırma yaptım ve kesin bir sonuç elde...
  8. Hewexy

Öneri En fazla 1000 TL ve aşağısı kulaklık önerisi

Arkadaşlar yeni bir kulaklığa ihtiyacım var bütçem maksimum 1000 tl çok fazla oyun oynamayacağım ama gaming kulaklık tercihimdir. Benim için en önemlisi rahat ve mikrofonunun iyi olması. Şimdiden teşekkürler ve iyi günler.
  9. Hewexy

Sırf Logo'dan dolayı HP Almayacağım

Hocam bu laptobu illa bir monitöre bağlarsınız zaman geçtikçe daha kurulu bir düzene getirirsiniz ekran küçük gelebilir çünkü sırf bir logo yüzünden almamazlık biraz saçma gibi olur
  10. Hewexy

İnfinity 401 modeme Tp-Link ax1500 Router'u nasıl bağlayabilirim?

Aynen öyle ama benim asıl sıkıntım infinity 401 bridge moda alınca hiçbir sinyal vermemesi.
  11. Hewexy

o Ordan yapıyorum.
  12. Hewexy

kablosuz ağ devre dışı onun dışında tüm gerekli ışıklar üstünde yanıyor onuda kendi kapatıyor zaten bridge modda 1713111716 aldığım router wifi 6 destekliyor geerisine hakım değilim
  13. Hewexy

Ethernet ayarlarında ki durum derken nedir? Ve bir şey yanlış gibi gözükmüyor
  14. Hewexy

Her şey dediğiniz gibi lazın bir sorun var ki modem router'a hiç bir şekilde sinyal göndermiyor bu sadece router için değil modeme bağlı olan pc'yede göndermiyor
  15. Hewexy

Köprü moduna aldıktan sonra router'a sinyal göndermiyor sorun orada
  16. Hewexy

Bildiğiniz gibi infinitty 401 berbat bir modem bunun yerine ax1500 router aldım ve bağlamada bir sıkıntı yaşıyorum. İnfinity 401'i bridge moduna ağlıyorum bu sırada modeme kablo ile bağlı durumdayım ve kendine reset atıyor normal olarak cihaza resetten 1-2dk sonra router'u bağlıyorum lakin...
  17. Hewexy

AŞAĞIDA BELİRTTİĞİM SİSTEMİ NASIL YÜKSELTEBİLİRİM?

bilmiyorum valla ikinci el piyasalarına bakıp ortalama bir fiyat yazdım yanlış olabilir valla neyse bakalım çok bir fikrim ve seçeneğimde yok zaten.
  18. Hewexy

Bencede aşağı yukarı öyle olur ramler de 1k-1.2k ya gitse. Psu + kasayıda 1k-1.5k ya satsam sizce abartı mı olur ama daha önemlisi alıcı bulmak. 1712691351 Bu sistemin satış fiyatı üstüne 7-8k bütçem var
  19. Hewexy

Benim fikrimde öyle lakin elimde çok bir para yok zaten monitör ve ya çevre birim almayacağım da şu an orta giriş bir pc zaten 19-20k en düşük o da bulabilirsek. 1712691049 Ayrı ayrı satsam daha fazla etmez mi sizce?
  20. Hewexy

Tahmini ne kadara satabilirim sizce ?
Geri