Arama sonuçları: *

1. G

Fc 25 için Kol alıyorum

Merhaba arkadaşlar Logitech F310 Gamepad kullanıyordum kol rahatsızlık vermeye başladı https://app.hb.biz/5mUB3U9iyYZD bu kolu almayi dusunuyorum sizce Fc 25 icin yeterli olur mu bütçem buna uygun
  2. G

BİLGİSAYARIMI MAHALLE BİLGİSAYARCISINDA VERDİM MONTAJ ETSİN DİYE

git dükkana pc nin başında bekle e
  3. G

Fc 25 oynuyorum PS 4 orjinal kolu alacağım nereden alabilirim?

Arkadaşlar Ps 4 orjinal kol alacağım nereden alabilirim oyunu pc den oynuyorum Fc 25 oynuyorum
  4. G

Futbolda kötü oynamanın nedeni nedir?

Kankam düzenli çalış antremanda pas alışverişi yapmaya özen göster kaldı ki sen stopersin senin gol ile işin yok sen golleri kornerden atmaya bakarsın kaldı ki boyun uzun ise seni hoca kornerler de öne çıkarır onun harici senin gol atman zaten mümkün değil günümüz stoperleri bile hep kornerden...
  5. G

Her Sabah Karın Ağrısı

Bol bol su içmeyi mi önerirsin
  6. G

Her Sabah Karın Ağrısı

Arkadaşlar merhabalar son zamanlarda sabah erken kalkıyorum kalkınca felaket bir şekilde karın ağrısı başlıyor sanki karnıma bıçak saplıyorlar gibi sancılı bir şekilde ağrı giriyor bunun sebebi ne olabilir sizce
  7. G

FC 25 TÜRKÇE DİL SEÇENEĞİ SORUNU

denedim
  8. G

FC 25 TÜRKÇE DİL SEÇENEĞİ SORUNU

Arkadaşlar pc de fc 25 ultimate sürümü aldım fakat türkçe dil desteği yok 27 eylülü bekleyin dediler 27 eylül geçti ve halen türkçe dil desteği yok çözümünü bilen birisi varsa yazabilir mi ?
  9. G

FC 25 TURKCE GOZUKMUYOR

bende de var aynı sorun 1727433167 nasıl şans işi ya ben bu oyunu full ingilizce mi oynicam abi
  10. G

ESKİ BİLGİSAYAR PARÇALARIMI SATIYORUM FİYAT OLARAK SİZCE NE KADAR EDER ?

Hocam esnaflar 3 parçaya toplam 2.500 2.700 tl veriyor keşke dediğiniz fiyatları verseler :D
  11. G

Hocam bir kaç esnafa sordum 2.500 felan veriyor en fazla 2.700 veren oldu
  12. G

Hocam dediğim gibi kullanıcı ile pek uğraşmak istemiyorum o kadar da vakitim yok işlerimden dolayı kargo felan uğraştıracak o yüzden pek uğraşmak istemiyorum
  13. G

Arkadaşlar merhabalar DDR 4 sistemden DDR 5 sisteme geçiş yaptım. Elimde bir kaç parça kaldı ANAKART-RAM-İŞLEMCİ mevcut esnafa satmayı düşünüyorum kullanıcı ile uğraşmak istemiyorum. Sizce tahminen ne kadar fiyat vermeliyim ? ASUS PRIME B450 M-K 4400 DDR4 ANAKART 8 GB DDR4 XPG 3200 MHZ 1X8 GB...
  14. G

FC 25 TURKCE GOZUKMUYOR

Bende de ayni sorun var çözebildin mi
  15. G

CS 2 TALON KNİFE ALINIR MI ?

eyw 1726647036 inşallah sıkılmadan devam ederim eldiven + talon çekiyorum şimdi :D
  16. G

Windows 10 KURMA YARDIM

aynı
  17. G

Windows 10 KURMA YARDIM

18. G

CS 2 TALON KNİFE ALINIR MI ?

Birde şey sorucam hocam bu cs de bıçak eldiven denediğimiz mod gibi bir şey vardı konsol kısmına yapıştırınca ordan istediğimiz bıçak eldiveni alıp deniyebiliyorduk onun kodu mevcut mu sizde şu almayı düşündüğüm bıçak ve eldivenin bir görüntü haline bakmak istiyorum 1726646131 Hocam sargı...
Top Bottom