Arama sonuçları: *

1. G

Dell Alienware AW2525HM 24.5 inç 320Hz 0.5ms Full HD IPS Gaming monitör Aldım

Arkadaşlar merhabalar bu monitörü aldım sizce fps için gayet iyi mi https://www.gaming.gen.tr/urun/769765/dell-alienware-aw2525hm-24-5-inc-320hz-0-5ms-full-hd-adaptive-sync-fast-ips-pivot-gaming-monitor/
  2. G

Öneri 15 K FİYATA FPS OYUNLARINDA İYİ PERFORMANS VEREBİLECEK MONİTÖR ÖNERİSİ

15 K BÜTÇEYE FPS OYUNLARINDA İYİ BİR PERFORMANS VERECEK MONİTÖR ARIYORUM. SİSTEMİM RYZEN 5 7500 F İŞLEMCİ RX6600 EKRAN KARTI 32 GB RAM
  3. G

FPS OYUNLARI İÇİN MONİTÖR ÖNERİSİ

Hocam 360 hz versiyonlu linki var mı ?
  4. G

Yardım Gaming.gen iademi yapmıyor

1 ay mı beklicez şaka mı bu ?
  5. G

Yardım Gaming.gen iademi yapmıyor

Hocam bende dün monitör almıştım bugün iptal edildi fakat halem param gelmedi 3-7 gün iş günü içinde paranız gelir dediler inş bende bu kadar beklemem 1757453784...
  6. G

Hocam 360 hz versiyonu da mı var dell monitorun
  7. G

hocam link var mı
  8. G

Arkadaşlar merhabalar genelde FPS oyunları oynuyorum FPS tarzı oyunlara uygun bir monitör önerisi yapabilir misiniz ? RX6600 Ekran kartım mevcut işlemcim Ryzen 5 7500 F 32 Gb ram var sistemimde Bütçem 15 17 k ya kadar çıkabilir Dün bir monitör almıştım olumsuz yorumlar üzerine monitorü iptal...
  9. G

Gaming Gen TR Sipariş İptali

Hocam https://www.gaming.gen.tr/urun/473700/asus-rog-strix-xg259qns-24-5-inc-380hz-0-3ms-full-hd-adaptive-sync-fast-ips-pivot-esports-gaming-monitor/ bu monitör hakkında ne düşünüyorsun bunu almıştım ama
  10. G

Yarın kargoya verirler mi ki ?
  11. G

Daha henüz fatura yazdırılmamış bugün öğlen sipariş vermiştim zaten
  12. G

Siparişlerim kısmında iptal et diye bir seçenek yok
  13. G

Arkadaşlar bugün bir monitör siparişi vermiştim. Bu monitörü aldım diye fakat çok olumsuz yorumlar üzerine siparişimi Mail yoluyla iptal Gaming Gen TR destek mailine ilettim Bu işlemi mail ile de halledebiliyor muyuz yoksa bunları yarın sabah illa telefon numarasından aramam mı gerek ?
  14. G

Asus rog strix xg259qns monitör aldım

Hocam her monitörün kendine göre sorunları var :D
  15. G

Hocam yarın bir gün sistemi güncelleyince tekrar monitör mü alacağım ?
  16. G

Hocam asus 240 hz nin hakkını verir mi sizce ?
  17. G

Hocam iptal edip o zaman Dell monitöre ne diyorsunuz ?
  18. G

Hocam sizin demek istediğiniz şu Monitöre asla kötü demiyorsunuz ama fiyatını çok uçuk buluyorsunuz galiba anladığım kadarıyla
  19. G

Hocam şimdi şöyle bir şey var Sistemimde ryzen 5 7500 f işlemci rx6600 ekran kartım var ilerde sistemi güncellersem illaki bir yüksek hz'li bir monitör ihtiyacım olacak orda da bu monitörü aldığım için konu kapanmış olacak aslında böyle düşünüyorum.
Geri