Arama sonuçları: *

1. Graft1903

2k Monitör Tavsiyesi: Asus Vg27aqm5a Alınır mı?

Hocam asus kullandım kaliteli marka eyvallah ama 3 yıl sonra panel sıkıntısı çektim aşağıdan yukarıya doğru çizgiler çıkmaya başladı garantiside bitmişti ürünün hiç bir şey yapamadım yeni monitör almak zorunda kaldım ama elektronik alet olduğu için birazda şans işi fazla ekrana sıvı temas...
  2. Graft1903

Sistem Montajı Bitti Herkese Teşekkürler

Arkadaşlar merhabalar sistem montajını bitirdim. Bana bu konuda yardımcı olan herkese teşekkür ederim. Sistemden bir kaç fotoğraf bırakıyorum. Sistem montajında bana yardımcı olan arkadaşıma çok çok teşekkürlerimi iletiyorum. @captandusty
  3. Graft1903

Lianli Sxo 850 Power Supply Kabloları Nereye Bağlanır

Arkadaşlar anakartımın modeli supphire pure 850 A wifi 7 modeli Psu dan bayağı bir kablo çıktı bunları nereye bağlayacağım yardımcı olur musunuz
  4. Graft1903

Montaj Zor Mu Youtubedan Rahat Anlaşılır mı

Hocam ben parçaların montaj kısmında pek zorlancağımı düşünmüyorum ama kablolama kısmında bir tık zorlanacağım gibi sanki
  5. Graft1903

Hocam bazı arkadaşalar parçaya göre yorum yapıyor parçaları söylesem kolay mı olur sence benim iş
  6. Graft1903

Hocam bende yarın toplayacağım vallahi sıvı soğutma vb her şey hazır ilk defa sıvı soğutma falan takacağım bu arada inşallah yanlış bir şey yapmam bide kablolar nereye takılacak hiç bilmiyorum video izleye izleye yapacağım artık
  7. Graft1903

Sistem Nasıl 9070xt Alınır mı ?

Hocam almışken bar işlemciyi yükseltte al ryzen 7 78003xd işlemci alıp al alacaksan iyisi olsun
  8. Graft1903

5070ti İçin Psu Önerisi

Hocam Lian li SXO 850 power supply aldım hocam
  9. Graft1903

Bilgisayar Montaj Kısmı Hakkında Yardımcı Olabilir Misiniz ?

Arkadaşlar merhabalar bilgisayar parçaları geldi fakat bir tek kasam eksik kasayıda sipariş vermeyi düşünüyorum. İşlemci;Ryzen 7 78003xd Ekran kartı: Sapphire 9070xt Beyaz ekran kartı Kasa: MSI MAG PANO 100R PZ WHİTE Psu: Lian Li SX850P 850W 80+Platinum ATX POWER SUPPLY Sıvı Soğutma: ASUS PRİME...
  10. Graft1903

Yeni Kasa Topladım Ancak Görüntü Gelmiyor

Yalnız sistemin güzelliği beni benden aldı :D
  11. Graft1903

BİOS güncelledin mi hocam flaş belleğine bios yükle anakartın biosunu flaş bios portu olur anakartta oraya flaşı tak bir tane arkada küçük bir düğme olur ona basınca bios güncellemeye başlar turuncu ışık yanar söner kasanın arkasında
  12. Graft1903

Hocam çift ramse birini tak öyle görüntü alamyı dene
  13. Graft1903

aynen hocam bide bu durum var bir çok kullanıcının yaptığı hatalardan birisi kabloyu ekran kartına değilde anakart kısmına takıyorlar
  14. Graft1903

Hocam ramleri söküp takıp tekrar deneyin ama önce 1 ram ile deneyin
  15. Graft1903

MSI Mag Pano 100r Pz Bu Kasa İçin Riser Kablo Önerisi

Satıcısı amazon depo ise hemen iade etmeni tavsiye ederim hocam kasa bugün bana bu şekilde geldi haberin olsun.
  16. Graft1903

Amazon Depodan Aldığım Ürün Hasarlı Çıktı !!!

Kanka en başta kutuyu açtığında anlayamıyorsun detaylı her yerine bir bakayım sağlam mı diye bir baktım kasanın arka kısmına içine çökmüş olduğunu fark ettim onu da kasanın yan kısmına baktığım zaman fark ettim camdan ayrılmış bir şekilde arka kısmı kasanın şuan kutuda duruyor yarın kurye...
  17. Graft1903

Hocam ürünü ilk açtığımda zaten anlayamadım kasanın arkasına bir baktım kasanın panel içeriye çökmüş vaziyette ve yandaki camdan uzak bir vaziyette arası açılmış yani 1780496751 Hocam Gamingen tr den sıvı soğutma aldım mesela hepsijet kargosu ile anlaşmışlar sıfır hasarlı geldi ekran kartı da...
  18. Graft1903

Hocam hiç riske girmeye gerek yok iade talebi başlattım kafamda tek soru işareti ürünün parası bana geri gelir mi bilmiyorum
  19. Graft1903

bende anlayamazdım hocam 1780496217 rezil ettiler zaten hocam planımın içine kasa hasarlı geldi anakart siparişi de vermiştim onu da getirmediler teslimat tarihini değiştirmişler mail atmışlar nakliyatınız gecikti diye bide amazondan bir daha alışveriş yapmam yani
Geri