Selam dostlar, 2k monitör arayışındayım, 27 inçten büyük olmasını istiyorum,En az 165hz , Gecikme en fazla 1ms, Kavisli olabilir , renklerin canlı olmasını istiyorum 15.000tl aşmassa harika olur.Yardımcı olan dostlarıma şimdiden teşekkür ederim.
stok fan kullanıyorum . kasa bu https://www.akakce.com/bilgisayar-kasasi/en-ucuz-msi-mag-forge-100r-argb-led-fanli-atx-oyuncu-kasasi-fiyati,652798496.html
Kasayı geçen yaz, yani 1 yıl önce aldım termal macunu 3 ay önce değişti ve kasa temiz işlemci 96 97 dereceleri görüyor i511400f ve rtx 3060 ekran kartının ısı değerleri normal en fazla 75 i görüyor kasanın yan camını açtım işlemci sıcaklığı 10 15 derece düştü çok farketti egzoz fanı çok yavaş...
merhaba bilgisayarım iyi ets 2 yi çok rahat zorlanmadan kaldırabilir lakin oyunda şerirde vs çok düşük fps alıyorum 60 ın altına düşüyor normal değil gtx 1050 li bilgisayarım daha iyi fps veriyor ama bunda rtx 3060 var oynarken şunu farkettim oyun en fazla 2.5gb ram kullanıyor üstüne geçmiyor...
merhaba valorantda tpm2.0 hatasını alıyorum ve izledim videolara göre biosdan securty boot u açmam gerekmiş benim ekran kartımın olldu videoda ayarlarda securty seçeneği var ora basıp açıyor yalnız bende yok nasıl açıcam anlatırmısınız
vatandan 11400f 3060 lı sistem aldım bugun geldi ekran kartını taktım çalıştırdım her şey çalışdı sorun yok ama monitöre görüntü gelmiyor bilgisayardan çok anlamam ne yapmam gerektini bilmiyorum acaba yanlışmı taktım kartı monitör eski ondanmı acaba görüntüleri bıraktım yardımcı olurmusunuz