Arama sonuçları: *

1. A

Rx7600 ekran kartıma driverları kuramıyorum

ARkadaşlar merhaba sapphire rx7600 ekran kartım var fakat 1-2 aydır çoğu oyunda crash yiyorum oyunlarım kapanıyor veya mavi ekran yiyorum mesela valorant oynarken sürekli bozuk oyun dosyası saptandı diyip oyundan atıyor ve bugünde yeni bi hata olarak bu altta paylaştığım hatayı gösterdi ...
  2. A

Çözüldü✓ Steelseries arctis nova 5 ses ayarları

Arkadaşlar kulaklığı aldım fakat ses ayarlarını tam olarak yapamadım yardımcı olabilir misiniz ses baya düşük kalıyor izlediğim videolara göre program üzerinden yapmam gerekenleri söylerseniz çok iyi olur
  3. A

STEELSERIES Arctis Nova 5 Wireless

arkadaşlar kulaklığı kullanan var mı tavsiye eder misiniz 5700 tl bandında şuan nova5 modeli kulaklığın duruşu çok sade olduğundan dolayı da beni cezbediyor eksi yönleri ve artı yönleri hakkında bilgilendirirseniz çok iyi olur farklı bir kulaklık öneriniz varsa önerilere açığım
  4. A

Sapphire rx7600 8gb furmark değerlerim normal mi

arkadaşlar yardımcı olur musunuz değerlerim normal mi rust oynarken yaklaşık 1.5 saat 90 100 fps lerde geziyorum 1.5 saat sonra ise ekran kartı kullanımım %99 lara ulaşıyor ve 50 fpslerde gezmeye başlıyorum sorun nedir acaba
  5. A

Rustta ekran kartından kaynaklı fps düşüşü

Arkadaşlar rust oynarken ekran kartını bi anda %99 kullanmaya başlıyor ve fpsim normal şartlarda 90-110 arasında iken 99 kullanmaya başlayınca 40 50 civarlarına düşüyor yaklaşık 5 10 dakika 40 50 fps devam ediyor sonra tekrardan düzeliyor 90-110 aralığına geliyor yani nasıl düzeltebilirim acaba...
  6. A

Garantide işlem gören klavyemi tekrar garantiye gönderebilir miyim

Birkaç ay önce cooler master sk652 marka modelli klavyemi bazı tuşlarının basmamasindan dolayı garantiye yolladım garantide tamir gördü ve problem çözüldü fakat şuan tekrardan aynı sorunları yaşıyorum garantiye yolladığım da reddedilmesinden korktuğum tek yani klavyenin tuşları altında bulunan...
  7. A

Glorius model o mouse

selamlar glorius model o- isimli mouse u aldım da uygulamasını yüklediğimde mouse u görmüyor bi problem mi var acaba
  8. A

İşlemci için termal macun önerisi

mx4 ile çok bir farkı var mı
  9. A

İşlemci için termal macun önerisi

İyi günler arkadaşlar ryzen 5 5600 işlemci kullanıyorum yaklaşık 1 yıldır kasa ile beraber gelen termal macunu kullanıyorum ve yaz geldiğinden dolayı sıcaklıklar da yükseldi bundan dolayı yeni bir termal macuna ihtiyacım var yardımlarınızı bekliyorum.
  10. A

Gta 5 illegal bölgeyi bulmama yardım eder misiniz

Arkadaşlar bu bölgede ot toplaam yeri olucak yardımcı olur musunuz
  11. A

2 sistem arasında kaldık hangisi seçilmeli

yükseltme olmadan alınsa hangisi dersiniz
  12. A

2 sistem arasında kaldık hangisi seçilmeli

https://www.sinerji.gen.tr/sinerji-prometheus-ryzen-5-3600-16gb-512gb-nvme-m2-ssd-inno3d-twin-x2-8gb-rtx3060ti-oyun-bilgisayari-p-51435 https://www.sinerji.gen.tr/sinerji-wunch-ryzen-5-5500-16gb-512gb-nvme-m2-ssd-asus-radeon-dual-v2-8gb-rx6600-oyun-bilgisayari-p-42644 Hangi sistemi tavsiye...
  13. A

Fivemde aldığım değerler normal midir

Arkadaşlar merhaba Fivemde şöyle değerler alıyorum ekte belirttiğim gibi normal midir yoksa dereceler yüksek mi yüksek ise ne yapmalıyım. Sistem rx7600 8gb ryzen5 5600 stok fan 16 ram
  14. A

Cooler master klavyelerde kronik sorun

Arkadaşlar iyi akşamlar bundan 10 ay önce cooler master ck352 isimli klavyeyi kullanıyordum başlarda sağlam bir klavye idi 3 4 ay ardından belirli tuşlar ya basmıyor yada çift basmaya başlamıştı ardından bu klavyeyi garantiye yolladım ve 1.5 aylık süreç sonunda bana ellerinde aynı model klavye...
  15. A

AMD Ekran kartlı AMD işlemcili DDR4 sistem önerisi

Şimdi 27 Haziran'da 37
  16. A

Valorant çok dusuk fps

Ha evet ölüm maçında o kadar çıkıyor doğrudur
  17. A

Valorant çok dusuk fps

Konudan alakasız ama bu değerleri nerde alıyorsun kral r5 5600 rx7600 sistemim var derecelide 300-350 Max düşük ayarlar 1080p
  18. A

Valorant hesabı almak mantıklımı

İstediğini yap destek talebi açınca bır fotoğraftan bile hesabı eski sahibine verebiliyolar.
  19. A

Garantiye yolladığım mouseye iade/değişim verildi

https://forum.donanimarsivi.com/konu/garantiye-cooler-master-goenderdim-gamebooster-klavye-geldi.814478/
  20. A

Garantiye yolladığım mouseye iade/değişim verildi

Vallahi ben şikayetvar a yazdıktan sonra müşteri hizmetlerinin bir üstü bizimle iletişime geçti o yardımcı oldu onun dışında kimse ile muhattap olmadık. İletişime geçen temsilci ile hangi modelleri istediğimizi sordu ve istediklerinizi sepete ekleyin ben daha yetkili birime iletecegim dedi...
Geri