Arama sonuçları: *

1. M

Çözüldü✓ 2000-3000 arası mikrofonlu kulaklık önerisi

Bir kaç aydır kulaklık arayışına girdim genel olarak oyun oynarken kullanacağım mikrofonlu olması gerekiyor hem kablolu hem de kablosuz kullanabilsem iyi olur fakat piyasada gerçekten bu fiyata alınabilecek hoşuma giden bir şey bulamadım önerileriniz varsa yardımcı olursanız sevinirim.
  2. M

🔥İndirim 308₺ HAYLOU GT7 BLUETOOTH KULAKLIK

Kulaklık geldi ses kalitesi güzel gayet konu sahibine teşekkürler
  3. M

🔥İndirim Vivense Siyah Sarkıt Avize / 11TL

Odan çok iyiymiş bayıldım
  4. M

🔥İndirim 308₺ HAYLOU GT7 BLUETOOTH KULAKLIK

Aldım bir tane gelince bakıcaz artık teşekkürler
  5. M

Gezerken denk geliyor :D 1668382072 Al kalsın 11 tl sonuçta nolcak
  6. M

Farklı hesaplardan oluyordur denemedim :D 1668378261
  7. M

https://www.vivense.com/ufo-tekli-siyah-sarkit-modeli.html bir tanesi 11 tl maksimum 2 tane alabiliyorsunuz her hesapta
  8. M

Ekstra ram ekledim fakat rami görmüyor.

2 yıllık pc hiç takmadım daha önce o yüzden bilemiyorum yerlerini değiştirip mı denesem bi de Slotları değiştirip denedim yine görmüyor sanırım ram bozuk
  9. M

2 slot var zaten birisinde takılıydı öbürüne taktım
  10. M

Sadece yeni rami takıp açmayı denedim kasa çalışıyor görüntü gelmiyor monitöre bios ayarlarında da 8gb gözüküyordu sadece
  11. M

eminim klik sesi gelmişti zaten tam olarak oturdu yerlerini değiştirsem bir şey farkeder mi acaba
  12. M

merhaba anakartım b450m-hd ramler neoforza 8gb 3200mhz bi tane takılıydı zaten bugün aynısından bir tane daha alıp taktım fakat hala 8 gb ram gözüküyor ne yapmam gerek acaba yardımcı olabilir misiniz? anakartta 2 ram slotu var bios ayarı falan yapmadım.
  13. M

❌İndirim Bitti! XPG Hunter 8 GB 3200MHz Cl16 Ram 499 TL

https://www.teknobiyotik.com/neo-forza-8gb-3000mhz-black-faye-ddr4-pc-ram-nmud480e82-3000db11-32192.html elimde linkteki ramden var bir de bundan alıp eklesem sıkıntı yaşar mıyım?
  14. M

Hp Pavilion 800 alınır mı?

Klavye 550 tl gibi bir fiyata denk gelecek outemu kırmızı switch diyor sizce alınır mı bu fiyata?
  15. M

OMEN by HP Reactor Mouse alınır mı?

teşekkür ediyorum klavyeyi araştıracağım altec lansing markası hakkında bilginiz var mıdır acaba klavye için ?
  16. M

OMEN by HP Reactor Mouse alınır mı?

Merhabalar arkadaşlar yaklaşık bir haftadır mouse ve mekanik klavye arayışındayım. En son Omen hp reactor 270 tl gibi bir fiyatı var almaya karar verdim ama bu fiyat aralığında daha iyisini biliyorsanız tavsiye eder misiniz ve de bu mouse kullanan arkadaşlar memnunlar mı? Aynı zamanda red switch...
Top Bottom