Arama sonuçları: *

1. M

GIGABYTE B550 M-K Anakart mosfet sıcaklığım çok yükseldi.

Bu anakartı forumda kullanan var mı acaba varsa benim gibi sorun yaşıyor mu yoksa her şey normal mi? 1735806718 Baya sinir edici bir durum. Bilseydim böyle olacağını soğutucu bloğa sahip bir kart alırdım baştan.
  2. M

hocam ürünün garantisi var, gigabyte mail attım, tebilondan aldım Abdullah abininde incelemesi var. ama ben a520 anakart yerine b550 m-k aldım. Daha iyi kart diye.
  3. M

Nasıl kaldırıyoruz hocam overclock tarzı şeyleri yaptırmayan a serisi değil mi Manuel oc yaptığımda geçiyor bu arada ama orada mosfetler çok ısınıyor
  4. M

Soğutucum ile ilgili bilgi vermeyi unutmuşum soğutucum: ThermalRight Phantom Spirit 120 se argb 1735776166 hocam maalesef sizde işe yarayan bende işe yaramadı 70 wattın üzerine çıkmadı. 1735776213 Eco mod felan kapalı anlamıyorum hocam sebebini.
  5. M

Hocam biosu sıfırlayıp kaydedip çıkmama ve işlemci için verdiğiniz ppt tdc edc değerlerini birebir yazmama rağmen 70 watt üzerine çıkmadı testin 5.dakikası ve bitiminde ssleri aldım ekliyorum: Şimdi ekstra oc ayarlarınıda uygulayıp tekrar deneyeceğim.
  6. M

Pboyu sadece enabled yaptığım zaman aldığım cinebench skoru 10 bini geçmiyor işlemci 3900-4000 mhz civarında takılıyor Manuel olarak tdc120 edc 80 ppt 120 ve tdc 150 edc100 ppt 150 denedim ama işlemciye 70 wattı geçiremedim.
  7. M

Çok acil yardım işlemcime kule tipi hava soğutucu arıyorum

Hocam fotoğrafta rainbow olarak gösterilmiş. Ama ürün adreslenebilir rgb olduğu için anakartınızdada adreslenebilir rgb için bir uyumluluk varsa bütün renk tonlarını kullanabilirsiniz.
  8. M

Çok acil yardım işlemcime kule tipi hava soğutucu arıyorum

Thermalright soğutucuya sahibim sana sadece şunu söyleyebilirim prime95 small ffts testinde işlemci püfür püfür.
  9. M

Arkadaşlar selamın aleyküm iyi forumlar, ilk problem şu b550 m-k anakart ve ryzen 5 5600 sahibiyim, önceden stok soğutucu ile kullanırken mosfet sıcaklıklarım 70 dereceyi geçmiyor gibi birşeydi, fakat thermalright phantom spirit 120 se argb çift kule soğutucu alıp kurulumunu yaptım ve artık...
  10. M

GIGABYTE B550M-K anakart ryzen 5 5600 işlemci undervolt

Neyse buna bir çözüm olması gerekiyor yardım edebilecek yok mu koskoca forumda ya
  11. M

Bios gigabyteın sunduğu son bios sürümü hocam tarihe bakarsan 11 Temmuz 2024 bu arada gigabyteın bu easytune uygulamasından yaptığım zaman çalışır mı şuan oradan deniyorumda
  12. M

Bilgisayarı yeni aldığım için bişey almama izin vermeyecektir ailem maalesef ama ileriye yönelik kesinlikle kule tipi soğutucu alacağım 😊 1721738258 Maalesef bende yok 1721738394 Bios sürümüm ve favoriler yerinin fotoğrafı
  13. M

Öncelikle merhaba sistem yaklaşık 5 gün önce elime aldım oyunlarda pbo açık galiba o halde 4.4 ghz 4.2 ghz ile 90-95 derecelerde takılıyor.1.25 volt civarlarında ryzen master aracılığı ile 4.2 ghz 1.070 voltta stabil performans alıyorum fakat biosa bunu nasıl işleyeceğim bilmiyorum.msi ve asus...
  14. M

Tebilon kargo süresi?

Eyvallah hocam saolun var olun ikinizde :)
  15. M

Tebilon kargo süresi?

İtopyadan dediğim gibi monitör aldım bilgisayar almadan önce monitör bugün geldi bilgisayar hazırlanmıyor bile itopyada indirim var yoğunluk var tebilonda yoğunluk olmaması lazım indirim felan yok neticede 😄
  16. M

Tebilon kargo süresi?

Aman hocam sen ne diyorsun inşallah daha hızlı gelir kargosu felanda var bu işin 1.5 hafta felan çok uzun süreler salı günü inşallah kargoya verilir sistemin toplanıp test edilmesi 1 gün sürüyor olmalı stok yoksa zaten stok yok diye belirtmeleri gerekiyor bence ama işin kötüsü daha hazırlanıyor...
  17. M

Tebilon kargo süresi?

Yeni bir toplama bilgisayar aldım tebilondan b550 anakartlı rtx4060 lı sistemde parça değiştirdiğim için kargo süresi uzuyor mu acaba 2 gün önce sipariş verdim henüz hazırlanmaya bile başlanmamış gözüküyor sipariş onaylandı olarak gözüküyor sistem kaç günde hazırlanır kaç günde elime ulaşır...
  18. M

Çözüldü✓ Gigabyte b550m-k anakarta uyumlu wifi anteni yada wifi adaptörü

anladım teşekkürler sipariş verdim pazartesi elimde artık
  19. M

Varsa bir link sallasana kral sana zahmet Ayrıca eklemeyi unutmuşum modem 2.4 ghz zyxel vmg3312-b10b model modem
  20. M

Arkadaşlar yarın bilgisayar siparişi vereceğim önceden laptop kullanıyordum fakat masaüstü pcde olmuyor wifi tabii ki bana güvenilir sitelerden (hepsiburada trendyol yada itopya İncehesap gibi yerler) bir wifi adaptörü lazım çokta bilmiyorum nasıl oluyor ilk defa masaüstü kullanıcam kurulumu...
Geri