Arama sonuçları: *

• Users: SamiK
  • Order by date
  1. SamiK

5000 Tl ye S10 lite alınır mı?

Evet fakat fotoğraf muhim değil yılda 2 sefer sosyal medya profillerini güncellemek için çekinirim fazla bile.
  2. SamiK

Telefonun ismindeki lite dan bakmıyordum. Dedim "bir bakayım ne imiş bu" özelliklerini görünce define bulmuş gibi oldum. :) 1663865556 S10 plus işlemci performansı s10 lite dan düşük. Lite in kamera kısmj biraz geride o da çok muhim değil benim için.
  3. SamiK

4000-4500TL arası F/P telefon önerisi

Mi 9S
  4. SamiK

5000 e 2. El s10 Lite alacağım. Açıkçası işlemcisi beni çok cezbetti, video düzenlemesinden, simülasyon oyunlarına kadar işlerimi görür. Almadan size de danışayım, başka model önerilerine de açığım.
  5. SamiK

Yardım Samsung S20 FE mi xiomi mi?

O derece de değildir umarım. Böyle diyince sd versiyona kıyacak gibiyim 😁
  6. SamiK

7.000 civarı sd versiyonları. 2000 lira farka değmez diye düşünüyorum. 7 yıllık telefonumu emekli edip huzura kavuşayım diyorum
  7. SamiK

5.800 e buldum, exynos versiyon. Kasada soyulmalar olmuş birax 5300 e indi nasıl? Yıl sonuna kadar garantisi varmış
  8. SamiK

S.dragonlu s20fe 6000 tl verilir mi?

Böyle bir hizmetten haberim yokttu. Kesinlikle uygulayacağım. Teşekkürler
  9. SamiK

Mediamarktan alındığı söyleniyor
  10. SamiK

5 aylık cihaz. Garantisi varmış. Güncelleme ve darbeli mi sorayım bir
  11. SamiK

Tamamdır, 5600 e düşse tadından yenmez :)
  12. SamiK

2. El temiz s20 fe snapdragonlu modeli buldum. 6000 tl diyor. Biraz pazarlık edebilirim. Nasıl değer mi?
  13. SamiK

Teşekkür ederim çok yardımcı oldu.😊
  14. SamiK

S20Fe nin ikinci ellerinde snapdragon işlemcili olanlardan yok. Varsa da belirtilmemiş 1663281124 Snapdragonlu modelini mi kullanıyorsunuz? Exynos işlemcilerde bahsettiğiniz ısınma problemi oluşuyor. O yüzden çekingen yaklaşıyorum.
  15. SamiK

Merhaba donanım arşivciler. 5000 Tl civarı bütçem var. Telefon piyasasını araştırıyorum. 2. El üzmeyecek bir model arıyorum. Bir kaç gün araştırdım 5000 e S20 FE buldum. Fakat beni korkutan Exynos işlemcisi. Redmi note 10 pro da snapdragon varken S20 Fe tercihinden çekiniyorum. Kullanma amacım...
  16. SamiK

5 6 Bin TL ye apu sistem mi yoksa harici ekran kartlı sistem mi?

Dostlarım 6 bin civarı bütçeyle bir pc toplamak istiyorum, apu mu olsa yoksa harici ekran kartlı mı olsa daha iyi olur bilemedim? Haricili olursa parça parça toplayacağım ssd ve hdd im olduğu için bütçenin önemli bir kısmını ekran kartına ayırabilirim. Fikirlerinizi bekliyorum.
  17. SamiK

Topladığım sistem hakkında yorum ve eksik parçalar için öneri istiyorum

Parça parça almayı düşünüyorum. Ssd ve hdd elimde var. Şu amaçla topluyorum "Dying Light, Cs go, Payday 2, Pes 18" gibi oyunları oynatsın istiyorum. Özellikleri; Asrock B450M-HDV R4 AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart Adata Gammix D30 XPG 8 GB 3200 MHz DDR4 CL16 (2 adet) Intel i3-10100F 3.6 ghz...
  18. SamiK

Hepsiburadadaki bu 10k lık bilgisayar alınır mı

İyi görünüyor
  19. SamiK

Erdoğan'ın anma programında taktığı gözlüğün fiyatı dudak uçuklattı..

Yazılım öğrenip her sabah 3 litre su içince oluşan kariyerin getirisidir.
  20. SamiK

Android Xiomi ve Samsung arasında kaldım

Xiomi note 10Pro ile Samsungun a23 ve m23 modelleri arasında kaldım. Bunların dışında önerebileceğiniz modeller varsa onlara da açığım. Kullanım; oyun, ufak çaplı video düzenleme *Bütçe 5000Tl civarı
Geri