Arama sonuçları: *

1. OKSEIDON

Öneri Bluetooth kulaklık önerisi

Garantiye göndermediniz mi hocam anker ses kalitesi cidden iyi diye biliyorum
  2. OKSEIDON

Öneri Bluetooth kulaklık önerisi

Anker r50i olabilir, realme buds t100 olabilir hocam 1736020212 Anker R50i 1736020268 Hocam fiyatlar aşırı artmış indirim kovalamanız gerekebilir
  3. OKSEIDON

En sevdiğiniz kitap nedir?

Bende daima yeri ayrı olacak ama "80 Günde Devrialem" çünkü okuduğum ilk romandı ortaokulda okumuştum sanırım hatta ilkokul bile olabilir. En sevdiğim tür Macera geçidi serisi şuan 1984 okuyorum sonra deliliğe övgü okuyacağım
  4. OKSEIDON

Doğru yazılışı ölersinmi yoksa ölürsünmü

"Ölürsün" hocam doğrusu
  5. OKSEIDON

5700x3d tray işlemci aldım kule tipi soğutucu yeterli olur mu?

En iyisi test etmek hocam ultra da 1080p oyunda girin işlemci turbo boost açık şekilde. Sıcaklık değerlerinize aşırı yüklenirse zaten sistem kendini otomatik kapatır yanmasından korkmayın. Deneyin eğer çok yüksek sıcaklıksa sağlam bir kule tipi satın alın. O da olmazsa mecbur sıvı soğutma...
  6. OKSEIDON

Çözüldü✓ İŞLEMCİ SICAKLIK TESTİ

hocam varsa control paneliniz oradan olabilir. MSI afterburner yazılımı olabilir. En basiti görev yöneticisi bile olur
  7. OKSEIDON

Laptop bakımı için termal ped, bant önerisi önerisi

Arkadaşlar merhaba bantını kaldırdığımdan dolayı beni garanti dışı bırakan acer firmasıyla uğraşmak istemediğimden dolayı işimi kendim halletmem gerek. Öncelikle laptop fanı ile bloğu beraber tutan bir bant var siyah renkli. Kapton bant değil çünkü o sıvı metal için kullanılıyor bahsettiğim...
  8. OKSEIDON

Win rar dosyası şifresi kırma

Arkadaşlar merhaba bir arkadaşımın yardıma ihtiyacı var sistemleri hack yemiş ve veriler dosyaya yedeklenip şifrelenmiş verileri kurtaramıyorlar. Acaba RAR dosyasını en hızlı şekilde şifresini nasıl kırabiliriz?
  9. OKSEIDON

Zorin OS yüzünden ACPI_BIOS_ERROR hatası alıyorum

Arkadaşlar merhaba ben sistemime Zorin OS kurdum kurmaz olaydım. Çünkü kurduğum için başlıktaki mavi ekran hatasını alıyorum. Bilgisayar aşırı derecede yavaş, Windows açılmıyor. Linux açılmıyor. Sistem usb üzerinden açmak yerine es geçiyor. Ne yapacağımı bilmiyorum lütfen yardım edin.
  10. OKSEIDON

Discord suçsuz yere hesabımı yaşı küçük gerekçesiyle kapattı!

Arkadaşlar bidiğiniz üzere discordun saçma bir ban sistemi var 13 ten küçüksün adı altında ve ben bu hesabımı en acil nasıl kurtarırım? Gerçekten o ilk ve çok değerli bi hesabım nolur yardım edin açmak zorundayım.
  11. OKSEIDON

Cs2 fps 255'i geçmiyor

Oyunda bu tarz problemler mevcut mesela driver kontrol yap, experience üzerinden başlat, dosya doğrulama yap. Eğer 240 altına düşmüyorsan zaten çok kafaya takılacak bir durum yok ama illa güçlü çalışsın diyorsan dediklerimi bir dene bakalım. Bir de pc yi TV ye bağlayıp değer farkına bakabilir...
  12. OKSEIDON

Epic gamesten aldığım rdr2 açılmıyor

Sıfırdan da kurulum yaptıysanız sorun başka yerde olabilir. Epic games sunucuları problem çıkarıyor belki de bir de Rockstar üzerinden indirmeyi deneyebilir misiniz ?
  13. OKSEIDON

Sıklıkla küfür eden kızdan olur mu?

Şöyle ki bu tamamen sana bağlı, yani senin için küfürü azaltıyor bu seni önemsediği anlamına gelir ve zamanla zaten küfürü azalabilir o yüzden kendini de ezmeden onunla bu durumu konuşup orta yol bulun basit bir nedenden dolayı ayrılma gibi bir şey de düşünmeyin.
  14. OKSEIDON

Epic gamesten aldığım rdr2 açılmıyor

Dosyaları tekrar kontrol yapın ve eksiklerin kurulmasını sağlayın ve rockstar uygulaması ile girmeyi deneyin.
  15. OKSEIDON

Günlük kullanım için fare önerisi

Arkadaşlar merhaba ben arkadaşıma ortalama maksimum 500 TL civarında bir günlük kullanım fare arıyorum farenin ortalamadan büyük bir yapısı olması önemli malzemesinin de ortalamada ve kolay zarar görmemesini istiyorum bu tarz bir fare bilginiz var mı ? Genelde ödev ve tez yazarken işi...
  16. OKSEIDON

Muhabbet kuşumu kovaladım nefes nefese kaldı

sadece acele etme kankam bu iş aceleye gelmez sonuçta hayvan her ne olursa olsun güvende hissedeceği birini aradığı için alışması uzun sürebilir
  17. OKSEIDON

Muhabbet kuşumu kovaladım nefes nefese kaldı

Bildiğim kadarıyla yavru kuşları eğitmek daha kolaydır çünkü henüz olgunluğa erişmedikleri için alışkanlık edinmeleri kolay olur yt de bazı shorts videolarında kuşları kendinize alıştırmak için belli günlük yapmanız gerekenler olabiliyor yanlış hatırlamıyorsam sacit kral isimli bir yt kanalı var...
  18. OKSEIDON

8Bitdo 2.4g wireless controller with charcing dock alınır mı ?

Xbox en ucuzu 2300 tl ve drift sorunu yaşatabilir diye bunu almayı tercih edeceğim
  19. OKSEIDON

Hangi hazır sistemi almalıyım

Matrix tercih etmek aslında daha iyi olabilir çünkü soğutma anlamında baya rahat edebilirsiniz. gainward hiç duymadım fikir belirtemem ama ben inno3D alırdım. İsterseniz gainward ile inno3d farklarına bakın ama ben MATRIX 5A taraftarıyım
  20. OKSEIDON

Çakma ps 3 koluyla nasıl fc 24 oynayabilirim

kankam DS 3 için bir uygulama var dualshock gibi gamepadleri bağlamk için, eğer o olmazsa x360ce uygulamasını kullanabilirsin onunla da optimize eder kullanırsın. x360ce programı ps 3 kol rehberi
Top Bottom