Arama sonuçları: *

1. teomandede

4080 super ve ryzen 9700x işlemcili sistem nasıldır?

hocam sıfır ama 47bin tl 5080e çıkamam 55bin tlden başlıyor
  2. teomandede

47bin TL'ye aldım hocam 5080 yok bu fiyata
  3. teomandede

4080 super sıfır alıyorum hocam neden ki 1757357692 Evet sistem beyaz olacak fiyatları da benim alacağım ramle aynı neredeyse bu olabilir
  4. teomandede

Teşekkür ederim hocam sadece ramler takıldı aklıma cl36 ve cl30 arasında çok fark yoksa ramleri değiştirmek istemiyorum
  5. teomandede

Kararım kesinleşti zaten 9700x geçiyordu içimden. Oyunları da en yüksek ayarlarda oynamayı seviyorum zaten 1757356399 bunun fiyatı biraz daha uygun bu olabilir diğer parçalarda problem var mı hocam bu şekilde sipariş geçeyim mi
  6. teomandede

Kötü derken tavsiyeniz nedir hocam?
  7. teomandede

psu 1200w fazla değil mi bu sistem için bütçemi de aşıyor biraz soğutucu da dediğiniz gibi warframe pro anakart destekliyorsa cl30 olabilir 1757356117 Oyun çok oynarım ama oyun dışı da kullanıyorum işlemciyi oyunla kısıtlamak istemiyorum bencede 9700x konuya yanlış yazmışım işlemci 9700x olacak...
  8. teomandede

hayır ekran kartı dahil
  9. teomandede

Ekran kartım 4080 super onu değiştiremem diğer parçaları henüz almadım ama şu şekilde düşünüyorum; İşlemci: ryzen7 9700x Anakart: asus b650m-k Ram: corsair 32gb (2x16) 6000mhz c36 Kasa: msi mag pano m100r pz white Psu: rampage mate m750-80pb 750w tam modüler Soğutucu: Thermalright fw360 pro...
  10. teomandede

HE klavye ayarları nasıl olmalı?

Esenlikler dostlar yeni klavyem Darmoshark Top75 he elime ulaştı az önce ilk defa manyetik switch klavye kullanacağım Rapid trigger, SOCD ayarları varmış bunlar nasıl olmalı hiç bilgim yok yardımcı olabilir misiniz? Varsayılan game modunu kullanıyorum ayarlarını değiştirmeli miyim?
  11. teomandede

%75 klavye önerisi olan var mı?

Akko 5075b alacağım galiba güzel duruyor
  12. teomandede

hocam %100'den %75'e düşerken bile tereddüt ediyorum alışabilecek miyim diye 68 hiç aklıma yatmıyor
  13. teomandede

Hocam evet wraith güzel ama çok pahalı bütçemi aşıyor :(
  14. teomandede

Esenlikler arkadaşlar uzun zamandır %75 klavye arayışındayım ama çok takıntılı olduğum için bir türlü karar veremedim bütçem maksimum 2-2, 5K TL önereceğiniz klavyeler nelerdir?
  15. teomandede

Format atarken reset sorunu

Esenlikler dostlar başlıkla belirttim gibi format atarken format bitene kadar sorun çıkmıyor fakat kurulum ekranına gelince bilgisayar kendini resetlemeye başlıyor ve kurulumu bir türlü tamamlayamıyorum. Daha önce de aynı sorunla karşılaştım, ssdye arkadaşın bilgisayarında kurulumu yapıp sisteme...
  16. teomandede

Adreslenebilir Anakart Önerisi Verebilirmisiniz

Benim kasa gamepowerin warcry modeli içindeki 6 fanı kontrolcü yardımıyla kontrol edebiliyorum fanlar 6 pinli bu arada sıvı soğutmanın 3 fanı 4 pin ve 5 v onları kontrol etmek için bu anakartlardan birini alsam hepsini aynı anda kontrol edebilirmiyim?
  17. teomandede

Kardo plus ve m-a arasında ki fark nedir ?
  18. teomandede

Kasa gamepower warcry modeli 6 fan adreslenebilir kontrolcüden kontrol ediyorum fakat sıvı soğutma 4 pin olduğu için kasanın kontrolcüsüne bağlayamıyorum
  19. teomandede

Uygun bütçeli olması benim için daha iyi olur çok masraf yaptım
  20. teomandede

Elimde b550m-a pro anakart var fakat sıvı soğutucum ve kasamın fanları adreslenebilir olduğu için adreslenebilir anakart istiyorum. İşlemcim ryzen 5 5700g ekran kartı rx6600 xt
Geri