Arama sonuçları: *

1. T

Format atarken reset sorunu

Esenlikler dostlar başlıkla belirttim gibi format atarken format bitene kadar sorun çıkmıyor fakat kurulum ekranına gelince bilgisayar kendini resetlemeye başlıyor ve kurulumu bir türlü tamamlayamıyorum. Daha önce de aynı sorunla karşılaştım, ssdye arkadaşın bilgisayarında kurulumu yapıp sisteme...
  2. T

Adreslenebilir Anakart Önerisi Verebilirmisiniz

Benim kasa gamepowerin warcry modeli içindeki 6 fanı kontrolcü yardımıyla kontrol edebiliyorum fanlar 6 pinli bu arada sıvı soğutmanın 3 fanı 4 pin ve 5 v onları kontrol etmek için bu anakartlardan birini alsam hepsini aynı anda kontrol edebilirmiyim?
  3. T

Kardo plus ve m-a arasında ki fark nedir ?
  4. T

Kasa gamepower warcry modeli 6 fan adreslenebilir kontrolcüden kontrol ediyorum fakat sıvı soğutma 4 pin olduğu için kasanın kontrolcüsüne bağlayamıyorum
  5. T

Uygun bütçeli olması benim için daha iyi olur çok masraf yaptım
  6. T

Elimde b550m-a pro anakart var fakat sıvı soğutucum ve kasamın fanları adreslenebilir olduğu için adreslenebilir anakart istiyorum. İşlemcim ryzen 5 5700g ekran kartı rx6600 xt
  7. T

Sıvı soğutma rgb neden çalışmıyor?

Bütçe sıkıntı değil pompanın da argb çalışacak mı? Çok pahalı ise anakartı değiştirmek mantıklı mı?
  8. T

Önereceğin uygun çoklayıcı varmıdır aga?
  9. T

Selamün aleyküm beyler yeni bir kasa ve güzel görüntü için raijintek eos 360mm argb sıvı soğutma aldım. Dün kasanın ve sıvı soğutmanın montajını yaptım fakat argb 5v kablosunu anakart da takacak yer bulamadım. Nasıl bir çözüm bulabilirim?
Top Bottom