Arama sonuçları: *

1. sadsapphire

razer 7.1 no authentication found hatası

razer 7.1 surround sound uygulamasına giriş yapamıyorum bu hatayı alıyorum ne yapmalıyım?
  2. sadsapphire

Razer Blackshark V2 X Windows 10 - Hoparlör (7.1 Surround) Seçince Ses Gelmiyor!

çözdünüz mü acaba? ben de muzdaribim aynı sorundan
  3. sadsapphire

7.1 aktif ettiğimde oyundan ses gelmiyor

razer blackshark v2 x modeli (evet)
  4. sadsapphire

7.1 aktif ettiğimde oyundan ses gelmiyor

Windows 11 yüklendi bilgisayara ve ben de sürekli apex legends oynuyorum bu yüzden ses benim için çok önemli. Daha önce sorun yoktu ama şimdi her nedense ses çok kötü geliyor 7.1 yazılımını aktif ettiğimde ise bu sefer hiç ses alamıyorum ve saçma bir şekilde fps de düşüyor lütfen yardımcı olun
  5. sadsapphire

gamepower warlock mu almalıyım performax g xetra mı?

hazır sistem almak üzereyim ve yanında gamepower warlock compact klavyeyi 100 lira aşağı veriyorlar, aslında fiyatı çok kriter değil ama compact klavyeleri seviyorum öte yandan performaxın da videolarda baya övüldüğünü gördüm, sizce kalite bağlamında hangisini tercih etmeliyim?
  6. sadsapphire

webtekno pc alinir mi

stoklarını görebileceğim bir yer var mı acaba bu sistemin
  7. sadsapphire

sinerji toplama sistemlerinden birisini almayı düşünüyorum

yaklaşık 10-12 gün sonra 15k kadar bir bütçeyle bilgisayar toplamak istiyorum, monitörüm vs yok ama bir şekilde hallederim diye düşünüyorum sinerjide böyle bir sistem buldum ne düşünüyorsunuz...
  8. sadsapphire

ikinci el bilgisayara nasıl güvenebilirim?

bulmakta güçlük çekiyorum ve 10-12k ile güzel bir toplu kasa alabilirim ancak monitör klavye vs hiçbir şeyim yok bunları da alarak değerlendirmek istiyorum 1658792988 gerçekten çok çok iyi duruyor f/p olarak ama üniversite tercihime göre belli olacak masaüstü alabilme durumum bu yüzden...
  9. sadsapphire

ikinci el bilgisayara nasıl güvenebilirim?

Letgodan ikinci el oyuncu bilgisayarı arıyorum 10 12 kadar bir bütçem var. Ama bu parayı monitöre vs de kullanmak istiyorum bu yüzden ucuza ikinci el sistemlere bakıyorum örneğin alta atacağım ilan https://www.letgo.com/tr-tr/i/oyuncu-bilgisayari_3975e0ce-14ba-4010-afea-69218c90f8cc -eğer link...
Geri