Arama sonuçları: *

1. Universal940

Samsung A36 mı A55 mi Yoksa S21 FE mi?

dediğim gibi oyun oynamıyorum. En güncel android sürümüde önemli değil fakat s21 fe 3-4 yıl götürürmü bilmiyorum, güvenlik güncellemesi falan
  2. Universal940

s21 fe daha kaç yıl götürür
  3. Universal940

16000in üzerine çıkamam
  4. Universal940

Oyun oynamıyorum. Uzun ömürlü ve iyi olması yeterli
  5. Universal940

IPad Air M1 den Mac mini M4’e geçilirmi?

Lise öğrencisiyim, şu anda iPad Air M1 kullanıyorum. Acaba bunu satıp yeni çıkan mac mini ye mi geçsem. Nerdeyse tableti satıp mac le beraber monitör alabilirim. Gelecekte bilgisayar mühendisi olmayı planlıyorum. Sizce?
  6. Universal940

18 yaş altı video editor olabilirmi

18 Yaşın altında birisi bir youtube veya instagram hesapları için video editorlük yapabilir mi? Tecrübeleriniz varsa yazarsanız çok sevinirim.
  7. Universal940

Türkiyede oyun kültürü olmaması

Benim oyun oynadığım tek cihaz iPad ve şuan kütüphanem bu şekilde. Death stranding ve hades e odaklı gidiyorum. Onun dışında emülatörlerlede oyun bitirdim baya 1729282719
  8. Universal940

lisedeyim 12 lerde 9 larda aynı 1729282406 Konuşması önemli değil örnek niyetine koydum. Bu cs de olabilir valo da lol de
  9. Universal940

illa rtx 3000 üstü pc mi olsun? Ps2 nesli oyunları mesela mobilden bile oynayabilirsin. Ve ya mobildede port edilmiş bir çok iyi pc konsol oyunu var
  10. Universal940

İnsanlarla yeni çıkan oyunlardan veya oynadığım oyunlar hakkında konuşmayı çok isterdim ama evet bende konuşmuyorum zaten
  11. Universal940

Bu ülkede oyun oynuyorum denilince akla boktan mobil oyunların gelmesi çok üzücü. Bu mobil oyun sektörü az gelişmiş olsaydı belki oyun kültürümüz daha iyi olurdu.Lan çevrede oyun konuşcak insan yok ya pubg mobile ya brawl stars yada başka saçma sapan mobil oyunlar.
  12. Universal940

9. Sınıf için yeni müfredat kaynak pdf’lerini nerden bulabilirim

Telegramı dolaştım ama kendim bulamadım. Aslında yeni müfredattanda bulmak çok zor. Nerden soru bankalarının pdf’lerini bulabilirim?
  13. Universal940

ios Resident evil alınır mı??

Bilgisayarım yada konsolum yok. Sadece iPad Air’ım var. İos ta şu anda 3 tane resident evil oyunu var, fiyatlarıda şu: Re4 remake 1250tl Re7 490tl Re village 830tl Sizce bu oyunlardan hangisini almalıyım? Re 4 fiyatına 7. ve 8. i oyunmu? Yoksa ilk öne 4 remake’imi oynamalıyım? İlk defa resident...
  14. Universal940

iPad’e jailbreak yapmalımıyım.

iPad air M1 kullanıyorum. 2026 ya kadar da garantisi var. sürekli kafamdan jailbreak atmak geçiyor. iPad’imde nintendo gamecube, wii, ps2 oyunlarını çalıştırmak ve cihazıma birkaç özelleştirme yapmak için. Konuda bilgisi olan biri lütfen bana uzun uzun bu süreci anlatabilirmi? Avantajları ve...
  15. Universal940

Apple jit izin verebilirmi?

iPhone ve iPad lere emulatorler geldi biliyorsunuz. Delta, retroarch gibi. Hatta artık resmi bir windows emulatoru bile geldi. Denedim ve sonuç tamamen rezalet windows 7 kurdum ve kurmak 2 saatimi aldı. Masaüstüne geçtiğimde ise hiç bir işlem yapamadım. çünkü inanılmaz yavaş ve sürekli çöküyor...
  16. Universal940

ps 5 vs nintendo switch

Bence eğer nintendoya ilgin varsa rdr mış gta mış umrunda olmayacaktır. Bence nintendo al zaten ucuz eğer beğenmezsen satarsın, beğenirsen diğer konsollar umrunda olmaz
  17. Universal940

2024 İokbs bursu ne zaman yatmaya başlayacak?

Ortalıkta bir tane resmi açıklama yok. Tüm haber sayfalarıda 2023 haberlerini kopyalayıp ekim ayında yatmaya başlayacağını söylüyor. Bu sene kazandım ama hala ne yapmam gerek,ne zaman yatacak diye hiç bir şey bilmiyorum. Lütfen biri beni aydınlatabilirmi?
  18. Universal940

Neden nintendo bizde sevilmiyor?

eshopprices diye bir site var, en ucuz ülkeye göre mağazanı değişip ordan alabilirsin. Ama evet en fazla yarısına kadar ucuza alabilrsin. Ps xbox gibi çılgın indirimler yok nintendoda
  19. Universal940

Neyi pahalı?
  20. Universal940

konsolları çok ucuz oyunlarıda istediğin mağazaya göre alabildiğin için en azında ps ye göre ucuz
Geri