Arama sonuçları: *

1. T

Kablosuz gaming mouse

gecikme sorunu olmayan bir mouse arıyorum fiyat çok önemli değil ama f/p olması önemli ama yine de en fazla 2-3k vermeyi düşünüyorum bir mouse fazlası saçmalık geliyor...
  2. T

Arkadaşlar ikinci el alacağım RX 6700 hakkında yazı.

kaça alacaksın elimde benimde var :)
  3. T

Bu klavyeyi beğendim nasıl alayım mı?

tam boyutlu arıyorum hocam herkes akko makko diyor bu ne yeni çıkmış herkes bunu söylüyor tam boyutlu ve klasik renklerde istiyorum böyle anime gibi istemiyorum lütfen bu tarz atmayın
  4. T

Klavye önerisi ariyorum 3.5 k ya kadar çıkabilirim

yok mu onerı ya
  5. T

Bu klavyeyi beğendim nasıl alayım mı?

2 3.5 k ya kadar bütçem var var mı klavey önerisi sağlam?
  6. T

Ana Konu Gaming Gecesi Ortak Yardımlaşma Ve Danışma Konusu

GamePower Starscream alınır mı acaba? https://www.incehesap.com/gamepower-starscream-60m-rgb-kirmizi-switch-60-milyon-turkce-q-usb-suya-dayanikli-optik-mekanik-gaming-klavye-3x-switch-hediyeli-3-yil-garantili-fiyati-66831/
  7. T

Bu klavye alınır mı gaming gecesi?

hoocam cok degisik renkler kullanıyorlar sevmiyorum böyle animeci gibi 1735933322 ve kablolu tercihim kablosuz olup ekstra pahalı olmasına gerek yok
  8. T

tam boyutta almak istiyorum 1735932152 3.5 a kadar bütçem var sorun yok ama klavye bulamıyorum
  9. T

https://www.incehesap.com/gamepower-starscream-60m-rgb-kirmizi-switch-60-milyon-turkce-q-usb-suya-dayanikli-optik-mekanik-gaming-klavye-3x-switch-hediyeli-3-yil-garantili-fiyati-66831/
  10. T

10.000 tl monitör önerisi

https://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-msi-g274qpf-e2-27-1-ms-wqhd-pivot-ips-oyuncu-u-fiyati,608254666.html
  11. T

Öneri 2 500 tl Anc li blutooth kulaklık önerisi

ahmet nu rcebiden uzak durun
  12. T

Tek m2.SSD yuvam var ama 2 tane takmak istiyorum

Merhabalar bir adet m2.SSD yuvam var ana kartımda msi b450 M pro VDH Max kullanıyorum fakat ekran kartım büyük olduu için pcı yuvalarını kapatıyor ne yapabilirim? (ekran kartını kule tipi monte edemem kasa küçük)
  13. T

Klavye önerisi ariyorum 3.5 k ya kadar çıkabilirim

var mı oneri ya cok kararsız kaldım daha uygun fiyatlı mı alsam? cok bir fark goremıyorum sankı
  14. T

6 bine kadar kablosuz kulaklık arıyorum önerileriniz var mi

HS 80 max karar verdim gibi gözüküyor arkadaşlar satın alacağım teşekkürler herkese yorumları için yarın almayı düşünüyorum6500TL den daha ucuza linki olan varsa gönderebilir yarın aksam 10a kadar diğer önerilere de acıgım teşekkürler.
  15. T

deri olması biraz bozuyor beni terletme + yıpranma sorunu düsünüyorum
  16. T

aklım karıstı yine :)
  17. T

HS 80 MAX Son kara mı arkadaşlar var mı daha F/P bir ürün?
  18. T

Şuan hs80 Max ve steelseries arasında kaldım diyebilirim
Top Bottom