Arama sonuçları: *

1. P

Yardım GAMEFORCE Gf550 Psu Alınır Mı?

Hocam senin ekran kartıyla pin ile ilgili bir sıkıntı olmaz, gametech kullanıyorum ben şahsen nispeten ucuz, https://www.akakce.com/power-supply/en-ucuz-gametech-gtp-600-600-w-fiyati,554990060.html
  2. P

SSD'yi bozdum , yardıma ihtiyacım var.

Arkadaşlar merhabalar, Yeni bir m2 ssd almıştım, önceden de bir normal ssd'im vardı. M2 elime ulaşınca sistemi ona kurmak üzere format attım. Bu süreçte format atarken eski ssd'imi kurulumda bilgisayar görmedi. Windows bu sürücüye yüklenemez tarzı bi hata almıştım. İnternetten gördüğüm şekilde...
  3. P

Psu Kablosundan Cızirti Geli̇yor Lütfen Yardim

hocam içiniz rahat etmiyorsa gidin yeni kablo alın zaten pahalı bişey değil .
  4. P

Çözüldü✓ Aldığım ekran kartını iade edip daha ucuzunu almak ?

Neyse hocam herhalde değmez bu işe , değerli yorumlarınız için saolun.
  5. P

Evet bu da ayrı bir nokta, satıcı direkt olarak Hepsiburada idi . Müşteri hizmetleri ile bi konuşayım ilk önce . 1659131779 Kart mı bir aya geliyor hocam ?
  6. P

Bende reddit te birkaç kullanıcının sapphire i övdüğünü okudum. 700 lira için değer mi uğraşa bilemedim hakkaten teşekkürler yorumunuz için. 1659130235 Hocam reddit te kullanıcılar sapphire daha iyi yazmışlar ama .
  7. P

700 lira gözeteceğim bir para tabii ki. Paranın geri iadesi olmadan kartı sipariş ederim zaten indirim ile ilgili problem yok asıl düşüncem kartlar arasında bu uğraşa değecek fark var mıdır ? Başka forumlar Sapphire in daha iyi olduğunu okudum sizce hangisi daha iyi ?
  8. P

Merhabalar, Geçtiğimiz hafta hepsiburadadan Sapphire Pulse rx 6700 xt 'yi 8700 liraya satın almıştım. Bugün Abdullah bey aynı modelin Asus Dual versiyonunu yine hepsiburadadan 8000 liraya temin edebileceğimizi paylaşmış. İade edip böyle bir şey yapayım mı , değer mi sizce ?
  9. P

Rx6600 8gb ve intel i3-12100F sistem alınır mı?

Bugün Donanım Arşivi instagram sayfasında paylaşılan storydeki sistem bundan çok daha iyi , bir bakın derim.
  10. P

"Yardım" M2 SSD Normal hızında çalışmıyor

crystaldiskinfo ve crystaldiskMark burda hocam
  11. P

"Yardım" M2 SSD Normal hızında çalışmıyor

Merhabalar Adata Xpg Sx6000 Pro 512gb m2 ssd yi bugün taktım. Windows'u kurduktan sonra hız testi yaptığımda normal hızının çeyreğinde çalıştığını gördüm. Forumda benzer konularda gördüm fakat çözülememiş. Anakart: Gigabyte B450m S2H
Top Bottom