Arama sonuçları: *

1. O

Kasa fan kontrolü için yardım

Anakart: MSI B550-A Pro Merhaba kasamda görsele eklediğim kontrolcü var sıvı soğutucu ledleri ile senkron olması adına kontrolcüyü direkt anakarta bağlamak istiyorum bu mümkün mü? 1712321135 +++++ 1712630668 +++
  2. O

Pc biosta ssd görmüyor valorantta donuyor

Arkadaşlar merhaba itopyadan yeni sistem aldım modart m7 kampanyalı pc yeni olduğundan mıdır bilmem stabil çalışmıyor bazı sorunlar var bunlar hakkında yardımınızı istiyorum uzatmadan Asus b450 m-k II Anakart Ryzen 5600 İşlemci Rx 6650xt Ekran kartı Samsung evo plus 500 gb m2 ssd İlk olarak ssd...
  3. O

13.999 TL modart RX 6650 XT sistem alınır mı?

acelen yok ise 1 2 hafta daha bekleyebilirsin o sırada bu sistemin stokları bitmez zaten 500+ stok var
  4. O

ASUS 24,5" VG259QM Monitör alınır mı bir sıkıntı çıkar mı ?

Bu monitörü çok beğeniyorum 2 gün önce stok yoktu internet alışverişine de kapalıydı bu fiyata kaçmaz bence
  5. O

13.999 TL modart RX 6650 XT sistem alınır mı?

Youtube videosu Anakart: prime b450m-k II İşlemci: ryzen5 5600 Ekran kartı: RX 6650 XT SSD: xioxia 500gb m2 fiyat 13999 tl
  6. O

RX570 Ekran Kartı İle Sistem Önerisi

rx570 bende mevcut ekran kartıma ek olarak toplayabileceğim en iyi sistemi toplamak istiyorum ileriye dönük ekran kartı alabilirim fakat şuan değil o yüzden işlemci+anakart+ssd+psu gibi bileşenlere yükleneyim dedim
  7. O

RX570 Ekran Kartı İle Sistem Önerisi

Merhaba iyi forumlar geçen hafta hem kasa hem monitörü sağlam bir bilgisayarda valorant tecrübem oldu kendi emektar pc'me geçince boşa eziyet çektiğimi farkettim sadece valorant oynuyorum ve film dizi izleyen birisiyim özetle valorantın daha çok işlemci gerektiren bir oyun olduğunu biliyorum...
Geri