Arama sonuçları: *

1. Tomhardyx

Pulsar ns200 ug2 telefon tutucu?

Yok hocam aynaya takılıyor yada gidon a ek gidon takıyorsun ona takıyor sun kullanmıyorum ben telefon tutucu
  2. Tomhardyx

83JG00A3TR laptop ekran kartı kaç watt

Bütçem normalde 40k da taksit le alacağım güvenilir olsun o yüzden Media mark dan almak istiyorum aradığım da onlar da bilmiyor teknit destek hattı numarasını verdiler 10dk bekledim açmadilar onlar da
  3. Tomhardyx

83JG00A3TR laptop ekran kartı kaç watt

MediaMarkt aradığımda onlar da bilmiyor :l
  4. Tomhardyx

40.000TL geçmeyek laptop önerisi?

olmaz ustam sıfır istiyorum 1777303228 önümüz hafta yada en geç 2 hafta içinde alacağım
  5. Tomhardyx

Rdr 2 ve dying light the best oynayacağım online oyun fazla oynamam yani önümüzdeki hafta alacağım heralde bir kaç favoriledim yukarda arkadaşın attığında iyi 5050 105w 12gb ram vardı
  6. Tomhardyx

Bu nasıl hocam hangisi oyun için daha iyi olur...
  7. Tomhardyx

Anakart bozulma gibi şeyler gördüm bu model de mevcut mu
  8. Tomhardyx

2. Önerdiğini değerlendirebilirim hem ram 12gb taksitle alacağım zaten oyun oynamak istiyorum rdr 2 Dying light the best filan oynayacağım
  9. Tomhardyx

40.000tl geçmeyek taksitle oyun oynayacağım laptop önerisi istiyorum lütfen yardımcı olur musunuz şuan aklımda ki laptop budur ACER Nitro Lite NL16-71 Intel Core i5-13420H 16G 512GB SSD RTX4050
  10. Tomhardyx

Pulsar ns200 ug2 telefon tutucu?

Telefon tutucusu arıyorum Pulsar ns200 ug2 aynaya takılan olmasın
  11. Tomhardyx

Pulsar ns200ug2 acces code ?

Merhaba Pulsar ug2 aldım bajaj ride connet uygulamasında Acces code diyor yani yetkili bayi kod veriyormuş aldığım bayi ben bunu bilmiyorum dedi İstanbul çevresinde bilen varmı yardımcı olur musunuz ?
  12. Tomhardyx

xboz series s kol fiyatı

xbox series uyumlu kol lazım fiyatı uygun sıkıntı çıkarnicak kol ?
  13. Tomhardyx

Xbox farklı kol uyar mı?

Merhaba bilgim olmadığı için soruyorum Xbox one x alacağım yakında tek kollu bir tane daha kol almak istiyorum orjinal olmayan bir kol uyumlu olur mu çalıştırır mı merak ettiğim için soruyorum 1724761657 çakma kol olur mu
  14. Tomhardyx

Xbox one s mi Xbox öne x mi ?

One x biraz daha iyi geliyor evet
  15. Tomhardyx

4k oynatıyor galiba bende onu düşünüyorum
  16. Tomhardyx

Fiyat çok yüksek onların en fazla 7k gibi bütçem var
  17. Tomhardyx

Hangisi alınır 2. El alacağım pek bilgim yok ama iyi bir şey istiyorum ikisinin arasında kaldım
  18. Tomhardyx

Bu işaret nedir onvo

Bu işaret nedir kutu işareti
  19. Tomhardyx

BOOD Q1000 KickScooter alınır mı ?

bu scooter alınır mı? bütçem 21k en fazla zaten taksit ile alcağım için ve onvo 007 scooter arasında kaldım bood scooter sıkıntı çıkarır mı veya parçasını nereden bulacağım https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_bood-q1000-kickscooter-1230212.html
  20. Tomhardyx

Elektrikli scooter önerisi?

Bütçem 20k taksitle alacağım yokuş çıksın yeter bana 75kg luyum çokta yokuş performans beklemiyorum km uzun olsun kaliteli olsun sıkıntı çıkarmicak bir model olsun lütfen
Geri