Arama sonuçları: *

1. B

3070 sistemlerden hangisi

ryzen liyi al bence
  2. B

Q6600 işlemci ile çalışan anakart

merhabalar 16 gb dual chanel ram destekli olan bir anakart önerir misiniz bütçem 400 tl sahibinden param güvende ile alacağım birde daha iyi ve daha ucuza sahibinden bir sistem toplaya bilirmisiniz bütçe max 700tl yeni bir sistem olmasına gerek yok q6600 olur fx4100 olur yeterki 700 tl yi...
  3. B

valorant aim geliştirme programı

Merhabalar öncelikle aim lap kullanıyorum aim lap lütfen önermeyin valoya daha yeni başladım hepsi oluR osu oynuyorum valorantta aim i geliştirsin yeter
  4. B

Yardım xeon işlemci tavsiyesi

merhaba arkadaşlar bana 6/12 çekirdek bir xeon işlemci önerir misiniz veya eş değeri amd bilgisayar toplayacam 8+2gb ddr3 ram var elimdi rame uygun bir işlrmci söyler misiniz 1663598133 x5660 buldum iyi midir? birde 1366 pin anakart var mı bildiğiniz 2.el
  5. B

Öneri xeon x3430 için anakart önerisi

merhabalar xeon x3430 işlemci almayı düşünüyorum buna uygun bir anakart söylermisiniz elimde 8gb+2gb ddr3 ram 320 gb sata 3 disk 300w power var önerilerinizi bekliyorum
  6. B

Yardım VALORANT İÇİN LAPTOP ÖNERİSİ

ARKADAŞLAR SORUDADA BELLİ OLDUĞU ÜZERE BEN BİR LAPTOP ALMAK İSTİYORUM BÜTÇE 10K NIN AŞAĞISINDA OLURSA SEVİNİRİM OYNAYACAĞIM OYUNLAR; VALORANT MİNECRAFT CS:GO BU 3 OYUNU OYNATSIN YETER HEPSİN EN AZ 80 FPS İSTİYORUM (BÜTÇENİ ARTIR DAHA İYİSİNİ AL YAZMAYIN)
  7. B

200 TL bütçe ile 2.el en iyi işlemci nedir

işlemci ve anakartı değiştirmek istiyorum ama değiştirdiktem sonra ram kasayı powerı da kullanmak istiyorum
  8. B

200 TL bütçe ile 2.el en iyi işlemci nedir

arkadaşlar elimde hazır bir sistem var ama işlemcim çok kötü bilgisayar exper active130T celeron 1037u var 300 w power elimde 10 gb (8+2) ram var sadece anakartı ve işlemciyi değiştirmek istiyorum diğer herşeyi kullanıcam sadece işlemciyi söyleseniz yeter bütçe 500 e kadar çıkabilir öğrenciyim...
  9. B

1037U ecs nm70 i2 anakart işlemci değişimi

merhabalar elimde ecs nm70 i2 anakart 1037U bulunmakta işlemci çok kötü olduğu için işlemci değiştirmeye karar verdim sizce değiştire bilirmiyim değiştire bilirsem ne takabilirim
Geri