Arama sonuçları: *

1. S

Çözüldü✓ Beyler bu pc almayı düşünüyorum hepsi 0 nasıl sizce

ikinci el g pro x varsa bakabilirsiniz birde switch değişirse güzel olur eğer imkan yoksa viper de iyidir
  2. S

Çözüldü✓ Beyler bu pc almayı düşünüyorum hepsi 0 nasıl sizce

Bu sisteme bu ekipmanlar gereksiz işlemciden biraz düşülüp ekran kartı alınabilir.
  3. S

Öneri Hiç mousepad kullanmadım öneriye ihtiyacım var

Dostum bak, 90x40 alma derim fakat alacaksan klasse alabilirsin. Bütçeni biraz daha aş yani imkan yoksa bekle klasse longteng al inan fps oyunlarında farkı hissedeceksin önerim o yönde.
  4. S

4K monitörü hangi ekran kartı besleyebilir

3080 şahsen.
  5. S

Apex 5 vs BlackWidow V3

blackwidow v3 kullanıyorum ve memnunum fakat şu fiyatları hak eder mi bilmiyorum.
  6. S

Torrent Türkçe yama trojen var mıdır?

tr yama nerede?
  7. S

Cristiano Ronaldo ve Lionel Messi devri bitti mi ?

36 yaşındayım inan senden çok izlemişimdir
  8. S

Benim görüşüm şöyle, ronaldo kendi başına bir takım fakat messi takım olmadan çokta iyi değil artık fakat bu benim görüşüm .
  9. S

Maalesef bitti, daha iyileri zaten gelecektir fakat gönlümdeki en iyiler onlar. Ronaldo ve messinin sıradan bir oyuncudan farkı yok anlık olarak.
  10. S

SSD'imden şüpheliyim.

Arkadaşlar 10 gün önce 16797 TB olan yazma şuan 18500 fakat ben 10 gün içinde bir oyun bile indirmedim nasıl 2 TB arttı bu? SSD de problem var mı? ısıları normal mi?
  11. VALORANT KARAMBİTLİ HESAP - MAİNLİK

VALORANT KARAMBİTLİ HESAP - MAİNLİK

gamesatış: https://www.gamesatis.com/valorant-hesap-satisi/yagmaci-karambit-2-bicakli-ve-vandalli-mainlik-849397 eğer direkt paparadan gönderilecekse fiyat 380 tldir.
  12. S

Torrentten oyun indirdim lakin silemiyorum

crack kullanmıyorum fakat yeni oyunlar 300-400tl bir insan nasıl bu parayı versin? tabii adamda 3070 3080 vardır versin zaten ama herkesin sistemi iyi deil.
  13. S

Uzun Kullanım için Mouse Arıyorum

beyaz haste alcam
  14. S

Arkadaşlar bu klavye alınır mı? acaba

kutu ve faturası olmayan ürüne 800tl vermezdim fakat ürün güzel normalde.
  15. S

Razer Basilisk X Hyperspeed alınır mı?

Deathadder v2 daha iyi hocam.
  16. S

Razer Basilisk X Hyperspeed alınır mı?

kablosuz şartsa alınır eğer deilse deatahadder v2.
  17. S

model o switch değişimi lehim lazım mı? 1661040032 hocam 1 haftaya falan alıcam stok biter o zamana.
  18. S

kullandımda küçük geldi ama 6 ay idare etti sonra sattım. 1661038854 kablolu modeli mi?
Top Bottom