Arama sonuçları: *

1. M50 swap

İ3-12100f underwolt yapma

Normal oyunlarda o kadar dereceyi görüyosa normal değildir bende i5 12400F var kasam mesh te değil 60 65 derece görüyom i3 12100F i soğutması zorda değil yani
  2. M50 swap

Gamepower Klavyeleri Kaliteli midir

Beyler 6 7 yıl önce gamepower warlock aldım 200 tl ye halla kulanıyom o zaman alırken 2 yıla bozulur yenisini alırım diye düşünüyodum ama şuan her tuşu basıyo ışıkları bile yanıyo ve birgün değiştircek olursam klavyeyi gamepower alınır mı? yine sizce
  3. M50 swap

İntel in yeni işlemcileri sizce nasıl

Yeni nesil almak isterdim ama anakartım lga 1700 i5 14600K düşünüyom İntelin ben habire soket değiştirmesini kötü buluyom
  4. M50 swap

İntel in yeni işlemcileri sizce nasıl

Beyler eskisi kadar pc araştırmıyom yani yeni nesil amd ile intelleri çok araştırmadım ama videolarda fln görüyom core ultra serisine iyi diyolar sizce ?
  5. M50 swap

Ssd değerlerim nasıl sizce

TOSHIBA-TR200 : 240,0 GB Çalışma süresi : 29899 saat Sağlık %19 ST1000VX005-2EZ102 : 1000,2 GB Harddisk 27416 saat çalışma süresi KIOXIA-EXCERIA PRO SSD : 1000,2 GB Çalışma süresi 6160 saat %93 sağlık durumu
  6. M50 swap

Çözüldü✓ 2.5k klavye önerisi lazım

https://www.amazon.com.tr/Steelseries-Apex-T%C3%BCrk%C3%A7e-Gaming-Klavye/dp/B09S759PRY?source=ps-sl-shoppingads-lpcontext&ref_=fplfs&smid=A1UNQM1SR2CHM&th=1
  7. M50 swap

MSI PSU MAG A650BN 650W alınır mı?

peki ben mesh kasa ve psu alana kadar şuanki güncel psu kaldırır mı alacağım ekran kartını ve daha kaliteli psu varsa onlarıda önerebilirsiniz 5 bin 4 bin arası
  8. M50 swap

Discord çöktü girilmiyor

Bişe olmaz düzelir yarına
  9. M50 swap

MSI PSU MAG A650BN 650W alınır mı?

Beyler Ekran kartı alcam rx 9060 xt asus dual Kulandığım Psu ya coğu kişi canlı bomba diyo psu almayı düşünüyom sizce linkteki alınır mı? https://ncrgame.com/p-3142-msi-psu-mag-a650bn-650w-gpu650v-power-supply.html Ve ekran kartını ilk önce almayı düşünüyom eski ekran kartını satıp hem mesh kasa...
  10. M50 swap

Ekran kartı ve Direksiyon seti arasında kararsız kaldım

Powerboost hıve 80 plus 650w çoğu kişi canlı bomba diyo yıllardır kulanıyom bi sorun yaşamadım ama şimdi ekran kartını alıpta tüm sistemi bozmakta istemem yani
  11. M50 swap

650w power boost var psu yeter mi sizce ?
  12. M50 swap

beyler Rx 9060 xt asus dual almayı düşünüyodum 23 bine ama 3 4 günönce vatan bilgisayar a gittim thrustmaster t300s vardı deneyimlik aşırı iyi bi direksiyondu Mantıken Ekran kartı almak daha iyi tabi ama zevk açısından Direksiyon seti ap ayrı bişe sizin önerileriniz nedir sizce ? İnternette...
  13. M50 swap

Forza Horizon 6 Sistem Gereksinimleri Açıklandı!

forza 4 forza 5 forza 6 fln aynı oyun gibi bişe açar sistemler rahatça bence
  14. M50 swap

1 oyun oynamak için ekran kartı almak mantıklımı

kral hikaye oyunlarını çok sevmiyom rdr2 yi fln oynadım ztn far cry ın tüm serisini oynadım call of duty modern warfare 4 te oynadım sons of the forest oynadım outlast 1 outlast 2 outlast trials oynadım fivem oynadım mount and blade warband oynadım bannerlord oynadım cities skylines oynadım...
  15. M50 swap

mesela hangisi?
  16. M50 swap

kral doğruda yani kaç yıldır bilgisayara bakıyom soğudum artık yani oyun oynama hevesi kalmadı şuan 1 oyun oynamak istiyom ark ascended ama elbet ondanda soğurum 1k saat fln oynarım salarım diye düşünüyom onun dışında çoğu oyunu oynadım
  17. M50 swap

şuan güncel olarak birikmiş 10 bin tl var ekran kartı bütçem 25 bin tl yani oto sanayide çırak olduğum için öyle fazla alamıyom haftalığım biraz daha yüksek olsaydı 5060 ti asus dual vardı 30 bine onu almayı düşünürdüm biriktirerek alıcam ztn yani bide eski ekran kartını satıp mesh kasa almayı...
  18. M50 swap

i5 12400F gtx 1660 ti asus dual 32 gb ram 3600 mhz
  19. M50 swap

beyler ekran kartı almayı düşünüyom ama sadece 1 oyunu oynamak için alcam bana kalsa motor ehliyeti almak ama maalesef izin vermiyolar bende mecburi pc ye para yatırcam ama pc ye de eskisi kadar bakmıyom sadece ekran kartı alıp ark ascended oynarım yani oyunlardan da soğudum ztn kolay kolay oyun...
  20. M50 swap

İ5 14600K Mı İ5 14600KF mi

Msi pro b760m pro var yani ne kadar yeterli bilmiyom ama baya güzel anakart 2 tane m2 ssd yuvası fln da var 1.5 sene önce fln 5 bine almıştım
Geri