Arama sonuçları: *

1. B

Huawei Laptop Önerisi

Huawei çok fazla hatalı ürün satışı yaptı. Ortalık şikayet dolu. O mağdurlardan bir tanesi de bendim. Sıfır üründe yamuk kasa, patlak hoparlör, normalin dışında (ekran ortasına kadar varan) ışık sızmaları gibi sorunlardan dolayı iade ettim. Huawei alıyorsanız risk alıyorsunuz demektir.
  2. B

15000TL Bilgisayar Mühendisliği İçin Ultrabook Önerisi

Modernevler kiraları öylesine katlamış ki anlatamam. Ben de Bahçelievler'den Modernevler'e bir geçiş planlıyordum fakat en sonunda Fatih mahallesine geçiş yapacağım gibi duruyor. :) Ayrıca Elitebook serisini araştıracağım teşekkür ederim hocam. Bu fiyat bandında asusun bana uygun laptopunu...
  3. B

Hocam Lenovolar hakkında bir çok ısınma problemi okudum. Bu yüzden biraz gözümü korkuttu açıkçası. 3 senedir gaming laptop kullanan birisi olarak fan sesinden bıkmış durumdayım. Acer markası nedense hep kalitesiz hissiyatıyla anılıyor. Ayrıca servisine yolunuz düşmesin diyenler var. Bu konuda...
  4. B

Selamlar. Ben bilgisayar mühendisliği 2. sınıf öğrencisiyim. Mevcuttaki bilgisayarımdan çok memnundum fakat MSI kalitesi saolsun batarya değişimne 165dolar+KDV istediği için yeni laptop almaya karar verdim. Kullanım senaryom: - Genel kodlama (Java, C) ve klasik bilgisayar mühendisliği dersleri...
Top Bottom