Arama sonuçları: *

• Users: Poolp
  • Order by date
  1. P

Ark survival assenced oyantırmı

çok sıcak ve ısı değerleri çok yüksek olur ama dlss ile zar zor oynarsın yinede
  2. P

Intel Core Ultra 7 270K Türkiye fiyatı sizce ne kadar olur?

hep 9700xle karşılaştırmasını yapmışlar rakibine göre bence performans olarak gerçekten iyi 9800x3d den tabii ki de daha iyi değil 9700x den Türkiye de ucuz olursa bence tercih edile bilinir
  3. P

Intel Core Ultra 7 270K Türkiye fiyatı sizce ne kadar olur?

Intel Core Ultra 7 270K Türkiye fiyatı sizce ne kadar olur amd 7500f den geçiş yapmayı düşünüyorum
  4. P

🔥İndirim COLORFUL BATTLE-AX B760M-G Beyaz WIFI DDR5 7600MHz mATX Anakart 🔥4.999₺

bende de aynı model var wifisiz olan 650m v14 bana biraz güven vermiyor 5070ti model ekran kartı var taktığım zaman tamam tırnağını kapatıyorum ama yan taraftan tutması için vidaları sıktıgım zaman ön taraftan kalkma oluyor o yüzden fazla sıkmıyorum ama onun dışında bir problem yaşamadım güzel...
  5. P

🔥İndirim COLORFUL BATTLE-AX B760M-G Beyaz WIFI DDR5 7600MHz mATX Anakart 🔥4.999₺

bu anakartın 650 sini kullanan varmı ekran kartını takınca sanki oturmuyormuş gibi geliyor çıt sesi gelmiyor takınca
  6. P

DayZ oynayan var mı?

80 kusür saatim var ama bi base kurabildin mi diye sorarsan hayır 😂
  7. P

PROMOSYON Belirli AMD ürünleri alımına crimson desert oyunu hediye.

Dilenci değilim ama oynayamayan olur mu bilmem ama verecek koca yürekli varsa hayır demem teşekkürler
  8. P

RTX 5080 Forza horizon 5 kendi kenine kapanıyor

ben 5070ti ile full ayar ışın izlemeyle oynuyom atma olmuyor
  9. P

steamde almaman lazım böyle bir hata şunu dene belki çözülür görev yöneticisinden xboxla alakalı tüm uygulamaları kapat sonra microsoft storeden kitaplıktan xboxla alakalı olan tüm uygulamaları güncelle ne kadar steamden çalışsada hala xbox üzerinden de hizmet veriyor oyun sonra steamden oyun...
  10. P

game passten mi oynuyon yoksa steamden mi aldın microsoft üzerinden oynarsan bazen sıkıntı yaratıyor çözümü windowsu ve xbox uygulamasını güncel tutup öyle denemen win 10da bende yaşıyordum win11 e geçince çözülmüştü.
  11. P

İLK DEFA FORTNİTE OYNUYORUM YARDIM

Ne hata veriyor tuşa basılı tutunca alması gerekiyor
  12. P

🔥İndirim Delta GPS-750FB 750W 80+ Platinum GüÇ Kaynağı 2480TL (fiyat az daha düşmüş %2 kuponla 2430TL)

750si 2400 850si neden 5k değişik bir fiyatlandırma
  13. P

❌İndirim Bitti! Kioxia Pcıe M2 2tb Exceria Plus Gen5 SSD 7.154TL

bende var bu yazma hızlarına çıkamıyor
  14. P

COLORFUL B650M-PLUS V14 ve r5 7600X kombinasyonunu kullanan arkadaşlara soru

İyi akşamlar arkadaşlar, Bu anakartı ve işlemciyi kullanan arkadaşlara bir soru sormak istiyorum.Bilgisayarı alalı 2 ay oldu ve ilk 1 ay boyunca her oyuna girdiğimde işlemci sıcaklığı 80 derecenin üstüne çıkıyordu. Özellikle yeni çıkan ARK gibi oyunlarda ısı 95 dereceyi görüyordu. Biraz...
  15. P

Pc Yavaş Hissettiriyor

arkadaşın dediği şekilde bulamazsan quickcpu uygulaması var ordan da yapabiliyorsun indirip dene ama uygulamalarda veya oyunlarda girişte sıkıntı yoksa arkadaşın dediği hz ayarında driverlardan kaynaklıyor olabilir tam driverlarının güncel ve hz ayarıın yapıldığından emin ol
  16. P

Pc Yavaş Hissettiriyor

işlemcin güç tasarruf modunda olabilir istersen onu dengeli yada performansa çekip deneyebilirsin daha da hızlı olsun dersen görünüm ve performans ayarlarından en iyi performans için ayarla diyip kullana bilirsin faydası olucaktır dostum
  17. P

🔥İndirim Delta PSU'lar Tekrardan Türkiye'de + Bedava Fiyatlar

eyw ozman 5070ti ekran kartım için uygun değil
  18. P

🔥İndirim Delta PSU'lar Tekrardan Türkiye'de + Bedava Fiyatlar

50serisi ekran kartlarına uygun mudurlar?
  19. P

Resimdeki sistem nasıl arkadaşlar?

Fiyat ne kadar
  20. P

Rust Oyunu Easy Anti Chat Hatası

dosyasına git rust ın içinde anticheat uygulaması var ordan ya onar yada sil geri yükle yap sonrada istersen bi steamden dosyaları onar yap
Geri