Arama sonuçları: *

1. Bay Banderas

4000 tl civarı mouse önerisi

hmm bu lamzu larda son zamanlarda maya yıda öneriyolar aralarında ne fark var
  2. Bay Banderas

valla lol cs apex valo fortnite finals genshin osu falan her türlü oyunu genelde oynuyorum tutuş şeklim palm olması lazım el boyutu da 18-19 falan olması lazım o civar
  3. Bay Banderas

5-6 yıldır razer deathadder v2 kullanıyorum kablosuz bir mouse alacağım ne önerirsiniz
  4. Bay Banderas

Casper Monitör aldım laptoba bağladım renkler çok soluk

evet ama baya az etkiledi
  5. Bay Banderas

Casper Monitör aldım laptoba bağladım renkler çok soluk

Casper Excalibur M.E238FIF-D 23.8" 200HZ 1MS 300NIT Fast IPS bunu aldım ekranı laptob ekranımdan bile soluk nerdeyse monitörle alakalı mı bilemedim de bi fikri olan varmı
  6. Bay Banderas

4-4.5 k 24 inç monitör önerisi

4-4.5 k bütçem var fps oyunları ağırlıklı oynuyorum en mantıklı ne alabilirim
  7. Bay Banderas

3-3.5k ya önerebilceğiniz 24 inç monitör varmı

bütçem 4000 in üstü olsaydı öneriniz ne olurdu (bende tam emin değilim ama sanırım laptoba bağlayınca maksimum 120 hz destekliyor ama çok da önemli değil )
  8. Bay Banderas

3-3.5k ya önerebilceğiniz 24 inç monitör varmı

fps oyunları oynuyorum ama laptoba bağlıyacağım için çok yüksek hz lere ihtiyacım yok
  9. Bay Banderas

1000 tl civarına ofis koltuğu önerisi

1000 tl civarına ofis koltuğu arıyorum
  10. Bay Banderas

1-1.5K ya sandalye arıyorum muhtemelen oyuncu koltuğu bulamam bu fiyata

nasıl memnunmusunuz
  11. Bay Banderas

12. Bay Banderas

Yeni ssd alcam napmalıyım

Kingston NV2 SNV2S/500G 500 GB 3500/2100 MB/S PCIe 4.0 NVMe M.2 SSD bu ssd yi alcam pc de de bundan var windowsu taşımama gerek olurmu
  13. Bay Banderas

512gb ssd almayı düşünüyorum ne önerirsiniz

ssd alınca windowsu da geçirmem gerekiyor dimi
  14. Bay Banderas

512gb ssd almayı düşünüyorum ne önerirsiniz

1k nın üstüne çıkamam gibi laptobum asus gaming f15 Kioxia 500GB Exceria Serisi 1700MB/1600MB NVMe M.2 SSD şöyle bişi buldum 700 TL'ye ama iyi mi? bilmiyorum
  15. Bay Banderas

Diablo IV kodu olan varmı

Diablo IV kodu olan varmı
  16. Bay Banderas

Diablo 4 oyun kodu satılık

satıldı mı
  17. Bay Banderas

Laptop için en iyi soğutucu hangisidir

Bütçe çok farketmez azda olsa iş görcek bi laptop soğutucu lazım asus tuf fx506hc kullanıyorum zalman ns3000 falan önerildiğini duydum genelde iyi midir?
  18. Bay Banderas

Düzgün laptop soğutucusu

Bütçe farketmez laptop soğutucusu almayı çalışıyorum bi kaç derece de olsa iyidir zalman ns3000 falan öneren var en iyisi hangisidir
  19. Bay Banderas

Maksimum 12 k ya televizyon önerisi

55 inç üstü televizyon arıyorum bütçem 12k ne önerirsiniz
  20. Bay Banderas

Kulak ağrıtmayan kulaküstü kulaklık

evet uzun süredir fiyatlara bakmıyodum kafamdaki şeyin 2500 tl oldunu gördüm de acıya katlancam sanırım mecburen 1 yıldır falan kullanıyorumalışma söz konusu değil pek de gün içerisinde aşırı fazla kulağıkmda durduğu için epey sıkıntı tabi
Top Bottom