Arama sonuçları: *

1. fettah7ve7

2. El İşlemci piyasasının korkunçluk :)

Ne diyeyim bilemedim yani oyle de cinsler
  2. fettah7ve7

🔥İndirim ANKER SOUNDCORE 2 BLUETOOTH HOPARLÖR 960TL

Siparis verdim pazartesi veya sali gunu ulasacak inceletecegim bakalim nasilsir. Pc ye aux kablosuyla baglayacagim. Bir bluetooth de denerim ama muhtemel gecikme olur.
  3. fettah7ve7

Yenı erkan kartı sonrası oyuna girer girmez restart sorunu

merhabalar iyi forumlar. sistemim: windows10 x64 22H2 R5 3600 Rx 6700xt B450M K2 16 GB ram 750W PSU 1080P 75Hz monitor sistem normal olarak baslıyor. arayuzde gezınırken herhangı bır sorun gozukmuyor. ama ıs oyunlara gelınce degısıyor. cogunlukla oyunlara gırer gırmez, bazen de max 5 dk...
  4. fettah7ve7

GPU upgrade sonrasi CPU overheat problemi

hocam GPUz ekran goruntusu bu sekilde. alırken de techpowerup dan kıyaslamistim, herhangi bir anormallik gormemistim.
  5. fettah7ve7

tamamdır hocam. testlerı yapar yapmaz sıze gonderırım. hw ınfo dan hangı bılgılerı ıstedıgınızı anlayamadım. bır de CPU yu undervoltta ilerlettim. Su anda sistem kapanmiyor, fazla da isinmiyor 4GHZ de ve 1.1V de sabitledim. 2 oyunda kapanmadi, cinebench r23 de 9.1k puan ile maximum 93...
  6. fettah7ve7

hayır hocam herhangı bır kapanma olmuyor. teklı testte cpu sıcaklıgı 80 ı gecmıyor. coklu cekırdekte ıse ıslemcı sıcaklıgı 95 dereceye varıyor ve termal throtlınge gırerek 3.9 ghz den 3.7 ye kadar dusuyor.
  7. fettah7ve7

Evet. Normal adrenaline yazilimiyla kaldirdim, favrika ayarlarina sifirladim duzelmedi. DDU ile guvenli modda kaldirip tekrar yukledim, hine duzelmedi. Su an format atiyorum, sizce duzelir mi?
  8. fettah7ve7

Merhaba arkadaşlar, herkese oncelikle iyi forumlar. Dun, yaklasik 3 yıldır kullandigim ve sorunsuz olan sistemime GPU yukseltmesi yaptim. Baslangicta her şey normalmis gibiydi. Ekran kartini stress testine soktum. Cok iyi bir performans verdi. Ama oyuna girdikten sonra, yaklasik 1 ila 10 sn...
  9. fettah7ve7

Android Max 7k Android telefon tavsiyesi

allah aşkına, eğer düşük sistemli bir android almışsanız elbette berbat dersiniz. ios ios, diyorsunuz, şunu bilin ki iphone 8 bir zamanlar amiral gemisi olan bir telefon ama kıyasladığınız diğer androidler, sadece satılmak için üretilenlerdir. gidin bir mate 40, s22, mi12 alın ve androidi...
  10. fettah7ve7

Öneri Bu telefonlardan hangisini önerirsiniz

ARKADAŞLAR BEN İLKİN KAMERA DAHA SONRA PERFORMANS/FİYAT DURUMU EN YÜKSEK OLANI ARIYORUM. Sİz ilkin bu skalada cevap verin ondan sonra kendi ek tavsiyenizi söyleyin. lütfen, içtenlikle cevap verin. bu bütün telefonlardan alacağımı yurt dışından getireceğim. ilginiz için sağolun... 1- HUAWEİ MATE...
Geri