Arama sonuçları: *

1. mandog

🚨BEDAVA 1 AY TOD ÜYELİĞİ🚨 (Sınırsız kullanım hakkı)

Açıklamaya terörle ilgili bir şey eklemedim arkadaş kıçından anlamış. Açıklamada Cola Kapak ücreti gibi bir şey yazdım. Elemanda neden açıklama ekliyorsun dedi. Ben de ileride teröre vs karışırsan sana attığım paranın ne için geldiği belli olsun diye yazdım dedi. Yine maliye hesabına 10 tl için...
  2. mandog

@admin yerine rapor etten agresif kaba dile basacaksın ki görsünler sığır
  3. mandog

Mal herif açıklamasını yaptım sana. Açıklamaya kapak kodu ücreti yazdım diye ağlıyor
  4. mandog

Bu arkadaşla boşa zaman kaybetmeyin. Açıklama yazıldı diye parayı geri gönderiyor. 3 5 kuruşluk şeyi ucuza alacağım diye başınıza dert açmayın
  5. mandog

10 kodu 30a alabilirim arkadaşlar satmak isteyen yazabilir
  6. mandog

Milletin 2 x 3 6tlye sattığı kodu 30tlye satabilirsin umarım
  7. mandog

Hocam fazla kod varsa ücreti karşılığında alabilirim
  8. mandog

🔥İndirim Bim'de Minecraft Figürleri 59TL!

5 gün önce şoktan tanesi 18 tlden steve ve creeper almıştım şimdi tanesi 50tl olmuş garip
  9. mandog

Çözüldü✓ Klavye ilk basışları algılamıyor

Armoury Crate uninstall uygulamasını yönetici olarak çalıştırın. Asusun sitesinden Chipset ve asus system control interface sürücülerini indirip yönetici olarak çalıştırın. İşlemlerden sonra yeniden başlatın düzeliyor
  10. mandog

evet hocam asus ama armoury crate kullanmıyorum
  11. mandog

Kyk İnternet Hızı...

Yurt boşken(millet bayram tatiline vs gittiyse) 150 mbps civarındayken yurt dolunca 6 7 mbpsye kadar düşüyor
  12. mandog

bakım 6 ay önce yapıldı hocam. Hem tuşların basmasıyla ilgili bir problem olduğunu sanmıyorum. İlk basış dışında hiçbir sorun yaşamadan kullanabiliyorum klavyeyi
  13. mandog

Klavyede kısa süreli de olsa bi süre kullanmadıktan sonra bastığım ilk tuş çalışmıyor. Hızlıca yazmak için 2 harfe bassamda ne ikisini de algılamıyor ama ondan sonra sorunsuz çalışıyor. Oyun oynarken vs bu durum oldukça sıkıntı yaratıyor. Nasıl çözebileceğim hakkında fikri olan var mı ? Klavye...
  14. mandog

Vatan Bilgisayar İptal Ettiğim Siparişi Kargoya Verdi

hangi kargoysa ara durumu anlat sana gelmeden geri gitsin
  15. mandog

20GB 1500 Dakika 1000 SMS (Türk Telekom Mağazaya Özel - Numara Taşıma) 210 TL

Arkadaşım adamın bahsettiği Ankara'daki Türk telekom Bayiisine özel bi tarife. Tarifeye geçmek istiyorsan gideceksin ankaraya bulacaksın bayiiyi oradan geçiş yapabilirsin. İnternetten veya başka bir bayiiden bulamazsın
  16. mandog

Yardım SİZCE İADE TALEBİ AÇMALIMIYIM

İade açman için ürünün saba gelmiş olması lazım. Anladığım kadarıyla ürünü daha kargoya vermemişler istersen iptal edebilirsin sana kalmış
  17. mandog

16" Lenovo ThinkBook / 3.2K ΔE<1 DCI P3 %100 165Hz / RTX 4060 / 13900H / 54900 TL

Bu arkadaşa laf anlatmakla uğraşmayın konu lenovoysa laf anlatamazsınız buna
  18. mandog

Laptopum çok ısınıyor laptop soğutucu fan almayı düşünüyorum

Yaz aylarında daha fazla ısınması normal cihazın. Benim laptopta gündelik işlerde normalde 45 dereceyi geçmezken şimdi 52 53 dereceyi buluyor. Akiam hava serinlediğinde yine düşük sıcaklıkta kullanabiliyorum 1719391945 O kadar etki etmez
  19. mandog

Çözüldü✓ Fiverr Müşterilerinin Gönderdiği Mesajlar

Bu sayfada ki link bağlantısını at. Attığı mesajdaki link sahte gibi görünüyor
Top Bottom