Arama sonuçları: *

1. lazierr

Ekran kartında kırmızı ışık yanıyor

Söylediklerinizi akşam deneyeceğim, teşekkürler. Başka bilgisi olan veya yapmam gerekeni bilen bir arkadaş varsa yazabilir.
  2. lazierr

Ekran kartında kırmızı ışık yanıyor

Merhaba arkadaşlar. Bilgisayarımda genellikle oyunlarda olduğum zaman gözüm kasaya çarpıyor ve bazen ekran kartının üzerinde kırmızı bir ışığın yanıp söndüğünü görüyorum. Biraz araştırmaya çalıştım ama PSU nun yeteri kadar besleyemediği yazıyordu. Benim Psu'm 1200 watt platinum bir psu...
  3. lazierr

Cs2 Kasa fiyatları ne olur?

Ben de bu konu üstünde düşündüm ve dediğin gibi pazar canlanacak içten birleştirmelerinden dolayı pazardaki it sayısı azalacaktır. Nihayetinde uzun süreli bir bekletme olur gibi alınsa da. YTD 😂 1761246179 Artar ama çok da değil 50 sentlik kasa maximum 1.50-2 dolar falan olur diye düşünüyorum
  4. lazierr

Yardım Şu iki ssd arasında kaldım hangisini önerirsiniz ?

Ben kingston renegade g5 kullanıyorum sanırım ama abim aldı bir şey diyemedim. kendim alsam samsung 9100 alırdım. Dram ve okuma yazması daha yüksek.
  5. lazierr

Anakartın destekliyor ise kesinlikle gen 5 ben de kullanıyorum mükemmel 🤩
  6. lazierr

Samsung 9100 öneririm kingstonu bilindik yerden almayınca sahte cikma ihtimali çok yüksek
  7. lazierr

Cs2 Kasa fiyatları ne olur?

Merhaba arkadaşlar. Mâlum dün cs2 de bir güncelleme yayınlandı ve artık5 kırmızı skin birleştirince bıçak veya eldiven alabiliyoruz. Pazarda kaos hakim. Bu durumlar düzeldiğinde kasa fiyatları sizce nasıl etkilenir?
  8. lazierr

RTX5090 yanına bileşen tavsiyesi

Buildcores sitesinden istediğin sistemi toplayıp uyumluluğunu kontrol edebilirsin dostum. Veya ben de yakin zamanda seninkine benzer bir sistem topladım. Profilimden bakabilirsin, bileşenleri oraya yazdım aklına yatanı araştırır alırsın. Şimdiden hayırlı uğurlu olsun. 😁
  9. lazierr

Sonunda Hayalimdeki Pc yi Aldım

Teşekkürler. Ortalama 350k civarı tuttu. Bileşenleri farklı zamanlarda kampanyalardan falan aldım. Tek tek ve kendim seçtim. 1760912516 Hocam oc falan olmadan aldığım gibi kullanıyorum ekran kartını ve cyberpunk da bütün nvidia özellikleri kapalıylen 180 fps alıyorum bilgine.
  10. lazierr

18-20 000 arası uzun süre kullanacağım tablet önerisi

Ben sorun yaşamıyorum sadece bazen internette problem olabiliyor. Google YouTube gibi uygulamalara GBox adında bir uygulama sayesinde girebiliyorsun
  11. lazierr

Dlss açmadan denemedim maalesef onu da deneyip unutmazsam dönüş yaparım. Lol de bu monitör ile maximum ayarlarda sanırım 600 700 fps alıyordum. Valorant ise 1000 i geçiyor.
  12. lazierr

Aynı tabletin normal versiyonuna sahibim. Pappermate sevmesiğim için normal aldım. Alacak olan arkadaş da buna dikkat etsin diye yazdım. Attığın sayfanın altında normal versiyon da var oradan istediğini seçebilir. Onun için yazdım.
  13. lazierr

Bu pappermate edition yalnız normal ekrandan farkli bilginize @fatihjr11
  14. lazierr

Ahhahaa sorma ya ben de ayni duygular içerisindeyim. Ayrı olarak şuan cyberpunk oynuyorum, lol ü daha çok arkadaşlarım beraber oyun oynamak istediklerinde oynuyoruz. Cyberpunk dan sonra ghost of tsushima ve rdr2 gibi oyunları oynama düşüncem var merak etme sistemi sonuna kadar kullanacağım 😂😂😂
  15. lazierr

Sizce full tower kasa alınır mı?

Hocam güzel olması doğru ama kasaya buladar para vermek bence anlamsız ben de yeni sistem toplamış biri olarak kendi kasamı 6699 tl ye aldım. Sen de bu tarz bir şey alıp kalan parayı bileşenlere ekleyerek yükzeltmeyi düşünebilirsin bence.
  16. lazierr

Çok güzel setup hocam hayırlı olsun güle güle kullan. Gerçekten mükemmel bir his umarım herkes yaşar😊 kabolamayı bir kere salınca bir daha yapmıyorsun bunu bildiğim için il başta elimden geleni yaptım ben de yapmazdım yoksa 😂😂
  17. lazierr

Monitör güzel ve memunum şuanlık ama oyun için alacaksan özellikle msi ın yeni modellerine de bakabilirsin ultrawide olmasa da bundan iyi özellikleri var. Ben ultrawide sevdiğim ve işlerim için daha verimli olacağından dolayı bunu tercih ettim. Genel olarak başarılı, harici kumandalı akıllı bir...
  18. lazierr

Maalesef 😂
  19. lazierr

Hocam soru olarak mı yazdınız tepki olarak mı anlamadım doğrusu 😅
  20. lazierr

Çok sevindim ozaman, jumbum sitesi için aklında soru işareti varsa benim de vardı ama aldım ve bir sorun yaşamadım bilgin olsun
Geri