Arama sonuçları: *

• Users: Renor
  • Order by date
  1. R

Yardım 50 BİNE EN İYİ F/P LAPTOP ARIYORUM

Battlefield gibi oyunlar oynuyorum bana max 50k ya laptop arıyorum
  2. R

FORMAT ATMALI MIYIM?

O nasıl oluyo ilk defa duydum
  3. R

FORMAT ATMALI MIYIM?

Ekran kartı ve işlemcimi değiştirdim format atmalı mıyım yoksa böyle kullanayım mı cs‘de arada bir minik drop yiyorum
  4. R

EKRAN GELMİYOR SİSTEM DEĞİŞİKLİĞİ

Onlardan eminim zaten
  5. R

Modüler bir psu 2 adet ekran kartı için power çıktı her birinde 8+8 pin var toplam 4 tane giriş yapıyo 1 tanesi boşta diğerleri takılı
  6. R

850W 80+Gold gigabyte marka daha dün aldım bu ekran kartına 3 tane power takıyom ondan mı acaba 850 yeter diyordu herkes
  7. R

Şu an tek sorunum bir anda ekranlar gidiyo kapanıyo gibi oluyor güç kaynağından tık tık sesler geliyo
  8. R

bu saatte bana yardımcı olmak için yazan herkese teşekkür ederim biosu güncelledikten sonra yeni işlemci ile açtım
  9. R

Yenisini kursam eskisi gitmez mi direkt silmeyi bilmiom da
  10. R

Biosu güncelledim yeni işlemciyi takim mi
  11. R

Baktım da bulamadım
  12. R

Chipset mi indircem apu driver mı?
  13. R

Evet 8 pin takılı kasa tuşlarına hiç dokunmadım standartlar 1769811936 Güncellemem için açılması lazım değil mi
  14. R

Denedim yine olmadı kafayı yicem
  15. R

Eski işlemciyi taktım yeni ekran kartıyla çalıştırdım yine görüntü yok napcam
  16. R

B620 kullanıyorum biosu güncellim mi ve nasıl güncelleniyo? 1769810258 Ramlere tütsü yakıcsm şimdi
  17. R

Ekran kartı işlemci ve güç kaynağı değiştirdim artı RTX 4060 yerine RX 9070 XT taktım R5 7500 F yerine R7 9800x3d taktım 850 volt güç kaynağı taktım ama ne olursa olsun ekran gelmiyor RAMlerin yerini değiştirdim BIOS pilini çıkardım işlemci soketine baktım sonra ekran kartsız çalıştırmayı...
  18. R

Sıvı soğutma önerisi

Cpu sıcaklığını falan yansıtmışlar özelleştirme yokmuymuş? 1769427721 Asus da yokmuş ekran özelleştirme önerilerinizi bekliyorum
  19. R

Sıvı soğutma önerisi

Asusun ekranına baktım net güzel
  20. R

Sıvı soğutma önerisi

Lcd ekranlı olmasını istiyorum istediğim fotoğrafı vs yansıtmak istiyorum argb olsun fanları 360mm olsun iyi soğutsun ve F/P olsun istiyorum önerileriniz benim için önemli öneri verenlere şimdiden teşekkür ederim.
Geri