Arama sonuçları: *

1. L

🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

Ekranında ölü piksel var. Amacına uygun kullanmak isteyen bunu 3bin liraya bile almaz.
  2. L

Shein indirimli ürünler

Alışveriş KAPANMAYACAK.
  3. L

Loobex Hava Nemlendirici Buhar Makinesi 1.699 TL

Hayır, tam tersine daha da boğucu bir atmosfer yaratır. Eğer odanızdaki hava çok kuruysa belirli aralıklarla çalıştırılabilir ancak sizin çözümünüz bir fan ya da hava temizleyici ile diğer odalardaki havayı sizin odanıza yönlendirmek olabilir.
  4. L

Temu Hala Yurtdışı Siparişi Oluşturabilecegimizi Söylüyor

Sipariş verememe gibi bir durum yok ki zaten. Yurtdışı alışveriş yasaklanmadı, yalnızca artık her ürüne fahiş vergi ödeyeceksiniz 6 Şubat itibariyle.
  5. L

Hangi mobil operatör daha iyi?

Vodafone her yerde çekmiyor ama fiyat/performans dengesi burada. Türk Telekom en düşük kapsama alanına ve hızlara sahip. Fiyatlar ucuz ama eziyete değmez. Turkcell en yüksek kapsama alanı ve hıza sahip. Ancak bununla birlikte fiyatları da rakiplerine göre çok daha fazla. Kafam rahat olsun, tüh...
  6. L

Temu Hala Yurtdışı Siparişi Oluşturabilecegimizi Söylüyor

Yanlış bilgi. Verilen sipariş 6 Şubat'tan önce gümrüğe giriş yaparsa sorun olmaz. Eğer 6 Şubat günü ya da 7sinde gümrüğe girerse yeni düzenlemeye göre işlem yapılır ve yüksek ücretler ödemeniz gerekebilir.
  7. L

Yardım Temu kullanılabiliyor mu?

Yeni yönetmelik 6 Şubat'ta yürürlüğe girecek. Ürününüz 6 Şubat'tan önce gümrüğe girerse geçer, sonrasını henüz bilmiyoruz.
  8. L

SFF ve Normal GPU Arasında ne fark var?

SFF Ready ibaresi ekran kartının SFF kasalara sığabilecek kadar ince ve kısa tasarlandığını gösterir. Kartınız SFF değildir, sadece daha küçük tasarlanmış.
  9. L

Bahsettiğiniz kartın LP modeli, yani SFF uyumlu modeli yok. Acaba bu konudaki herkes soğutma bloğu küçük kartları SFF profil sanıyor olabilir mi diye düşünüyorum. Low Profile üretilmiş en güncel kart 5060. Zaten çok fazla çeşit de yok. Bildiğim RTX serisinde 5060, 5050, 4060, 4050, 3050...
  10. L

Sizin paylaştığınız ürünler SFF değiller. Aşağıdaki ürünler SFF boyutlarına uygun Low Profile (LP) ürünler. Bunlar da arkadaşların dediği gibi daha pahalı oluyor çünkü talep/arz dengesi farklı...
  11. L

SFF kart derken Low Profile denilen kartları kastettiğinizi düşünüyorum. LP kartlar daha düşük performans gösterir evet. Ek kablo bağlantısı olmadığı için sadece PCI-e slotundan güç çekebilir ve bu limitlidir. Ayrıca ısınır ve fanlar sürekli çalışacağı için çok gürültülü çalışır. Normal bir GPU...
  12. L

Telefondan pcye büyük dosya aktarma.

Denedin mi bilmiyorum ancak telefondaki dosyayı arşivleyerek transfer etmeyi deneyebilirsin. Zaten arşivli ise ya da yine de sıkıntı yaşarsan WinRAR gibi bir program ile dosyayı 5-6'ya bölerek parça parça transfer edebilirsin.
  13. L

ARGB Fanlar İçin Uygun Kontrolcü Tavsiyesi (Anakartımda ARGB Header Yok)

Merhaba arkadaşlar, Yakın zamanda Temu’dan Prism 4 Pro ARGB fan aldım. Fanlarda daisy-chain bağlantı özelliği var ve 4 pin PWM + 3 pin 5V ARGB kablolarıyla geliyorlar. Ürün link PWM (4 pin) kısmını anakartımdaki boş SYS_FAN2 slotuna bağlayabiliyorum, burada bir sorun yok. Fakat anakartımda...
  14. L

TEMU 1000 TL Kredi - Benzeri Kampanyalar

Siparişe gerek yok, claimcredit sayfasına girip krediyi al demeniz gerekiyor günlük. Son değişikliklerden sonra en avantajlısı bu diye okumuştum bu konuda.
  15. L

TEMU 1000 TL Kredi - Benzeri Kampanyalar

Doğru hocam ancak direkt hesabınıza geçmiyor her gün kesintisiz girip 100TL, 200TL gibi 7 gün boyunca toplamanız lazım.
  16. L

Android PC de Samsung DeX nasıl kullanırım?

Bilgisayara değil monitöre bağlayacaksınız telefonu.
  17. L

Upload ile ilgili limit mi var anlamadım

Mbps ile MB/s farklı şeylerdir. Mbps / 8 hesabı yaparak MB/s değerini bulursunuz.
  18. L

Şifre Ekranında Takıldım, Yardım Lütfen

Anakartınızın ethernet sürücülerini indirip bilgisayara yükleyin. Telefondan ya da bir usb bellek ile başka bir bilgisayardan indirebilirsiniz. Bahsettiğiniz Pin neyin pini anlamadım.
  19. L

Yardım REVERSE FANLAR KASANIN NERESİNE TAKILIYOR? FOTOĞRAFLA GÖSTERE BİLECEK VARMI?

Neresine isterseniz orasına takılıyor, standart fanların aksine etiketli/kablosuz kısım size bakarken havayı size doğru üfler. Kasanın içinde intake olan ama kabloları içeride kaldığı için kötü görünen fanlara alternatif olarak kullanılıyor.
  20. L

Ekran kartı söküp taktıktan sonra görüntü gelmiyor

1. Monitör kablosunu anakarta değil ekran kartına taktığınızdan emin olun. 2 Ekran kartınızı tekrar çıkarıp dikkatlice takın. Güç kablosunu taktığınızdan emin olun. RAM'lerinize dokunmamışsınız ancak yine de çıkarıp tekrar dikkatlice takın. 3. BIOS pilini çıkarıp, 1 dk sonra takıp tekrar deneyin.
Geri