Arama sonuçları: *

1. Fastdriver3459

TruckerMp Telsiz Hangi Tuş İle Açılıyor

Tab tuşuna basın liste gelicek sonra mouse sağ tuş yapın bikere telsizin üstüne gelip sol tuş basın telsizin üstünde biyerden kapaniyo gezdirip sol tuşa basın mouse kapanir
  2. Fastdriver3459

400 TL Gamepad Önerisi

F710 kullanıcısı olarak çok memnunum tavsiye ederim tabii bütçe meselesi pişman olmazsın.
  3. Fastdriver3459

27 inch monitor 1080p Alınır mı?

Asus vg278qr 165 hz 0.5 MS 1080p modelini kullanıyorum dediğiniz mesafelerden bir sıkıntım yok gayette memnunum farklı bir marka model için bişey diyemeyeceğim rahatsız olanlarda yok değil karar sizin bence bir mağazada deneme şansınız varsa iyi olur karar vermeniz acisindan
  4. Fastdriver3459

msi rtx 2060 ventus 3300₺ ???

Sen konuyu iyi oku ondan sonra öneride bulun biz burda ürün kiyaslamiyoruz nekdr çok biliyorsunuz he
  5. Fastdriver3459

Çünkü konu arkadaşın sorduğu MSI ventus üzerine eğer arkadaş deseydi uygun fiyatlı 2060 önerin diye ozmn konuş ama şuan muhabbeti çevirmek için yok oiyasa yok o marka bu marka ben neyi araştırcam sen araştır ben piyasaya hakimim rahat ol sen sen sadece konu dışında konuşmak olsun diye konuşma...
  6. Fastdriver3459

Evet kart kıyaslaması yaptığımız için zaten konumuzda buydu zaten nasida kivirdin konuyu kardeşim bana bulsana MSI ventus 2060 3000 liraya bulurdun ya hani piyasasi buydu ya hani
  7. Fastdriver3459

Biz ürün kiyaslamiyoruz bana piyasayı çok iyi takip ettiğini sanan arkadaşa diyorum ki MSI ventus 2060 modelinde göster 3300 olan tek ilan dışında 4000 altında ilan gosteremiyo gelip bana farklı marka ilanları atiyo bide kalkmış bilmişlik tasliyo sıkıntı orda ben o iyidir bu aynidirinda değilim...
  8. Fastdriver3459

1668656840 Sende kimin nekdr sahibinden com takip ettiğini bilmeden konuşma aynı model göster bana yok Galax yok evga gösterme MSI ventus linki atbiyi iki msji aynı karttan varsa at görelim 1668657306 Kızdığım nokta bilip bilmeden konuşma burda deyipte bana konunun dışında marka modelde örnek...
  9. Fastdriver3459

Sahibindene bak bakalım bu arkadaşın 3300 dediği dışında bitane varmı 4000 den basliyo hepsi bence sen bakmadan yorum yapıyorsun gibi geldi
  10. Fastdriver3459

Aynı kartı kullanıyorum ısınma problemi falan yok memnunum ayrıca o fiyata o kartı bulan guvenilirse hemen alsın
  11. Fastdriver3459

Yardım Sahibinden param güvende güvenilir mi

Sen alıcı taraf olduğun için sıkıntı yok sonuçta sen onay vermeden paran karşı tarafa gitmez ama satıcı için tavsiye etmem.
  12. Fastdriver3459

Assetto corsa csp hatası

Content manager dan custom shaders patch sürümünü degistirmeni söylüyor uyumsuz diyor
  13. Fastdriver3459

Itopya Shade-Viking sistem Alınır mı?

Bence i5 eklemesende işini görür ama sen bilirsin tabi
  14. Fastdriver3459

Çözüldü✓ Arkadaşlar donanım Arşivi v6 sistemi 10 bine satıyorlar alayım mı sizce

Hay eline sağlık ben şahsen kampanyayı kacirsamda veririm 1100 lira farkı çünkü tektek yine alimicam o fiyata 1668080324 Abisi ben beyninin alacağı sekilde cevap vermicem çünkü almiyo belli
  15. Fastdriver3459

Çözüldü✓ Arkadaşlar donanım Arşivi v6 sistemi 10 bine satıyorlar alayım mı sizce

Bilgisayarcisida hiç kaçırmaz zaten Hole fırsatları alıp satmak için bırakın bu karaborsacilik muhabbetini ya kampanya olmasa adam alabilecekmi 10 bine onsiareni siz ondan bahsedin 1100 lira fark değil 3k 4k fark versinde göreyim ondan sonra sen almasan o almasa ihtiyacinolab alır diosunuzda...
  16. Fastdriver3459

Ne alakası var kardes alsın bakalım 10 bine alabilcekmis tek tek satıcı enayimi kampanya beklicek harıl harıl ugrascam alçak sana aynı paraya vericek bence al kardeşim bakma sen zoruna gidenlere
  17. Fastdriver3459

Gamepower Mei 7.1 OR Gamepower Jin 7.1

Bu tarz yorumlarda genelde çöp alınmaz diyen arkadaşlar kulaklıkları eline dahi almamistir eminim sağdan soldan kötü diye duyduğunuz kadar iyi gayet kullanışlı diyenlerde var burda kim yalancı kimse bence bir ürünü alıp deneyimlemeden kimseyi yonlendirilmemeli he sen beğenmemiş olabilirsin sende...
  18. Fastdriver3459

DA-V6 2.El Satıcıların Fırsatçılığı

Kimsenin ticaretine karisilmaz adam denk getirmiş almış ihtiyacı var üç beş kar olsun diye satar almak zorunda değil kimse verirsin ozmn 15 bin mağazadan alırsın yapacak bişey yok bence kötü bişey değil kaçıranlar için bir miktar fark vererek yine alınabilir tek tek yine bu paralara alamicagina...
  19. Fastdriver3459

30k hersey dahil oyun pc oneri

Curved almanızı pek tavsiye etmem şahsen ben alışamadım değiştirdim düz daha iyi geldi karar sizin tabii.
  20. Fastdriver3459

🔥İndirim MSI 27" OPTIX G271 FLAT IPS FHD - 3.899 TL

Piksel falan sayma hikaye sadece FPS tarzı hızlı mouse hareketleri gerektiren oyunlarda basınız belki dönebilir oda kullanım mesafenize ve kişiden kişiye değişir onun dışında hikayeli oyunlar yarış vs bunlarda öyle bir derdiniz olmaz yani alınırda aldirilirda.
Geri