Arama sonuçları: *

1. R

Darboğaz mı yaşıyorum?

Dostlar merhaba. Özellikle "Wuthering Waves" adlı oyunu oynarken aşırı fazla darboğaz yaşıyorum. Ekran kartımı %50%80 işlemcimi %70-%90 küsürlerde kullanıyor. Son 2 haftaya kadar hiçbir problem yoktu fakat ne olduysa şu son 2 haftada sadece bahsettiğim oyunda değil, bir çok oyun dahil olmak...
  2. R

Çözüldü✓ Fan rengi nasıl değiştirilir?

Anladım teşekkürler ledleri değiştiremiyoduk sagolun hocam.
  3. R

Çözüldü✓ Fan rengi nasıl değiştirilir?

Öncelikle selamlar. Powerboost VK-G3403S kasasına sahibim. Fan renklerini nasıl kontrol edebileceğimi bilmiyorum. Gigabyte A520M S2H anakartım var rgb fusiondan denedim olmuyor. Fanlar sabit kırmızı renkte dönüyor ve rengini değiştirmek istiyorum. Nasıl değiştirebilirim?
  4. R

Wifi adaptörü yardım

Wifi adaptörü almayı düşünüyorum anakartimda wifi desteği olmadığı için https://www.teknosa.com/tplink-ub400-bluetooth-40-mini-usb-adaptor-p-125430824 Tp link alsam wifi kesinti yaşar mı aniden oyunun ortasinda wifi gitmesini istemiyorum
  5. R

Çözüldü✓ Gigabyte A520M S2H wifi bağlama

Sağolun hocam aileme sordum kablo çekmeyiz diyorlar mecbur adaptör alicaz
  6. R

Çözüldü✓ Gigabyte A520M S2H wifi bağlama

Pcyi kurdum her şey hazır windows vb açıldı anakart gigabyte a520m S2H wifi bağlanmıyor sadece ethernet var napam lazım wifi adaptörü vb gerekli mi acil
  7. R

Çözüldü✓ Ekran Kartı Nasıl Monte Edilir?

tamamdır teşekkürler hallediyorum
  8. R

Gördüm hocam takmaya çalışacağım fakat tam sığmıyor gibi görünüyor oraya vidalar elimle yapmaya çalışınca
  9. R

Elimde böyle vidalar var takmaya çalıştım sığmadı bende bir sorun var galiba
  10. R

Yeni bir bilgisayar aldım ekran kartı ayrı gönderildi soketine vb. taktım fakat ekran kartı sabit değil hareket ediyor napmam lazım herhangi bir vida bulamadım ana karta zarar vermek istemiyorum acilen önerisi olan varmı?
  11. R

Çözüldü✓ Ekran sorunu acil yardım

Arkadaşım pc'sinde 2. Monitöru varmış gibi yanlışlıkla 2. Ekran açtı ve geri kapatamıyor iptal vb hiçbir seçenek yok nasıl kapaticaz?
  12. R

Çözüldü✓ Toplama Alıcam Acil Yardım

Hocam ryzen 5 5500 ve rtx 2060 dar boğaz yapar mı ve 650w 80+ psu yeter mi?
  13. R

Çözüldü✓ Ekran kartı kasaya sığar mı

Mid-tower kasalara sıgar diye biliyorum hocam
  14. R

Çözüldü✓ Toplama Alıcam Acil Yardım

Yeni bi sistem toplicam 17bin TL'ye Monitör klavye mouse kulaklık hepsi hazır sadece ekran kartı işlemci ve psuda takıldık ekran kartı olarak rtx2060 msi ventus kullanicam ve yanında ryzen 5 5600 + olarak gametech'in 650w'lık 80plus bronze sertifikali psu kullanicam herhangi bir dar boğaz voltaj...
  15. R

Çözüldü✓ 10 Yıllık PCye Upgrade

10 yıllık Arçelik hazır kasa var içindekiler: İntel celeron n3350 İntel HD grapichs 650-500 2gb 800mhz ram 200w psu 240-128gb hdd Bu sistemi geliştirmeyi düşünüyorum i5 3470 takıp ekran kartını HD grapchisi yukseltsem veya GT550-GT730 gibi bir ekran kartı taksam rami 4gb yapıp psuyuda 500w...
  16. R

Arçelik hazır pc yardım

Annemlerin 2007 model bi pcsi var eskiden kullaniyorlarmis işlemci ekran kartı anakart psu vb degissem
  17. R

SSD ye windows kursam HDD yi sıfırlamak zorunda kalirmiyim

Merhabalar hocam sıfırlamak zorunda olabilirsiniz 2 tane Windows aynı anda çalışamaz
  18. R

bu klavyeyi japonyadan alsam ne kadar tutar

Türkiye'den gamepower veya rampage alabilirsin önerdiğim bi rampage klavye var https://ty.gl/38j2vmgn8c
  19. R

h410m anakartın üstüne rtx 3060 takılır mı

H510M'ye takılır diye biliyorum hocam h410m'ye takılıyor olması lazım h410m bilmiyorum
  20. R

Sistemim GTA 5 açar mı?

100gb gerekiyor 1664285967 100gb yeterli diye biliyorum
Geri