Arama sonuçları: *

1. zencersameet

ASUS ROG ZEPHYRUS FPS DROP VE TERMAL MACUN ASUS SERVİS

Merhaba herkese, geçtiğimiz günlerde 2. el bir Rog Zephyrus G16 aldım. Bu cihaz alındığından beri bakım yapılmamış. FC 26'da fps drop yaşıyordum. Afterburner ile aldığım sonuçları aşağıda paylaşıyorum. Oyunda işlemci 95 derecelerde iken 40W ile çalışıyor ve gayet akıcı ama arada sırada 30W'a...
  2. zencersameet

Çözüldü✓ Rog Zephyrus G16 8GB iGPU Problemi

Merhaba, bugün Asus Rog Zephyrus G16 GU603ZU modelini aldım. Her şey gayet güzel gibi iken oyunlarda droplarla karşılaştım. Afterburner ile değelere bakayım dedim RDR 2 gibi bir oyunda bile 5gb ram kullanıyor daha fazlasını kullanmıyor. Sonra aklıma geldi ki iGPU mu kullanıyor acaba bunu dedim...
  3. zencersameet

ASUS ROG ZEPHYRUS G16 2023 ALINIR MI? RTX 4050 i7 12700H

Arkadaşlar merhaba, masaüstü bilgisayarımı sattım. Beni oyunlarda üzmeyecek, adaptörü ile birlikte çok ağır olmayan bir oyuncu laptopu alacağım. Asus Rog Zephyrus G16 hoşuma gidiyor ama G14 modelini daha önce kullanmıştım ve çok fazla ısınıyordu. Üzerindeki USB portlarının vs kaliteli olduğu...
  4. zencersameet

ASUS ROG FLOW Z13 2022 ALINIR MI?

Hocam peki önerebileceğiniz bir cihaz var mı? Adaptörü çok büyük olmasın yeterli. Dediğim oyunları da 100fps üstü açsa güzel olur.
  5. zencersameet

ASUS ROG FLOW Z13 2022 ALINIR MI?

Arkadaşlar merhaba, oyun oynamayı seven biri olarak evde şuan kullandığım sistemimden oldukça memnunum ama yarın sistemim satılıyor. Bunun sebebi şehir dışında windows bilgisayarım yanımda olsun istiyorum. Macbook Pro 16 inç kullanıyorum ama bazı programlarda beni MacOS zorlayabiliyor...
  6. zencersameet

6k ya iphone 11 alınır mı?

Ben olsam alırdım yani, ekran neden böyle olmuş onu sor. Eğer durduk yere olduysa almaman daha iyi olur.
  7. zencersameet

6k ya iphone 11 alınır mı?

Aşırı ellenmemiş bir telefonsa alınır bence. Mesela Batarya ve ekran değişmiştir alınır. Ama iş anakarta falan girmişse o telefondan uzak dururdum. Ekranlar ucuz zaten 11'de alınır bence yani
  8. zencersameet

FUXI H3 İLE KABLOSUZ MOUSE BAĞLANTISI ÇAKIŞIYOR

Merhaba arkadaşlar, konu açtım gece ama cevap veren kimse olmayınca bir daha açayım dedim. Geçtiğimiz ay FUXI H3 kulaklık aldım. Elimde bir de Ajazz AJ159P mouse var. Kulaklık kabloluda daha iyi performans verdiği için öyle kullanıyordum ancak son zamanlarda kablosuz özelliği varken onu...
  9. zencersameet

FUXİ H3 ile Kablosuz Mouse Bağlantısı Çakışıyor

Merhaba, geçtiğimiz ay FUXI H3 kulaklık aldım. Elimde bir de Ajazz AJ159P mouse var. Kulaklık kabloluda daha iyi performans verdiği için öyle kullanıyordum ancak son zamanlarda kablosuz özelliği varken onu kullanmak istediğim için kablosuza geçtim. Ancak kablosuza geçince mouseu da 2.4ghz ile...
  10. zencersameet

TEMU'dan 1400TL'lik ALIŞVERİŞ YAPSAM SIKINTI OLUR MU ?

Teşekkür ederim. O zaman 1400tl vergi hariç eklesem 1900 falan ödesem de sıkıntı olmaz değil mi ? Ben yine de sınıra yakın olmadan yapacağım alışverişi
  11. zencersameet

TEMU'dan 1400TL'lik ALIŞVERİŞ YAPSAM SIKINTI OLUR MU ?

Herkese merhaba, TEMU'dan Türkiye'de çok daha pahalı olan 5-6 parça (hepsi farklı ürün) alacağım. Güncel kur ile kargo dahil 30 Euro limitini bir tık aşıyor. Bu tarz durumlarda ne yapmak gerekli. Ürünlerden birini çıkarayım mı ? Elime ulaşmama ve gümrükte takılma ihtimali var mıdır ? (Fotoğrafta...
  12. zencersameet

3500TL BÜTÇE İLE ÇOK CEPLİ ÇANTA ÖNERİSİ

Arkadaşlar merhaba. Yazılım, medya işleriyle vs uğraşıyorum ve şehirler arası seyahat yapıyorum. 16 İnç Macbook Pro, iPad, ve içine ince ceket ve matara gibi şeyler katabileceğim çok büyük olmayan ama içinde file olur normal olur cep sayısı fazla olan şık bir çanta arıyorum. Gerektiğinde bir...
  13. zencersameet

1500TL BÜTÇE İLE KULETİPİ İŞLEMCİ SOĞUTUCU ÖNERİR MİSİNİZ?

Hocam bunda termal macun çıkıyor mu ? Bir de bende şuan stok fan takılı 4 vidalı sistem. Anakart için fan plastikleri yok elimde takarken sıkıntı olur mu ?
  14. zencersameet

Hocam bunda en ucuz 1850tl onda da macun dahil degildir diyor
  15. zencersameet

Merhabalar, sistemim için çok pahalı olmayacak bir f/p kuletipi soğutucu arıyorum. İşlemcim Ryzen 5 5600. Termal macun dahil bütçem 1500TL. Kendi içinden kaliteli bir macun çıkan varsa benim için daha iyi olur. Bilgisayarımda aynı zamanda Hackintosh mevcut o yüzden render aldığımda vs fan sesi...
  16. zencersameet

SAPPHIRE RX6800 Coil Whine Sesi

Merhabalar, geçtiğimiz hafta ikinci el bir kasa aldım. Aldığım kişinin kusuru olduğunu düşünmüyorum. Bilgisayarı alırken RDR2, Furmark teste falan soktum. Güzel bir bakım yaptırdım güvendiğim bir bilgisayarcıya. Rocket League, FC 25 oynarken falan ana menüde ve bazı yerlerde coil whine sesi...
  17. zencersameet

IPad Air 6 (M2) 11" mi yoksa iPad Pro 3 (M1) 11" mi?

Herkese selamlar. Öğrenciyim MacBook Pro kullanıyorum. Yanında grafik işlerimle vs ilgileneyim bazen de oyun oynamak için bir iPad alayım diyorum. Yüksek ihtimalle temiz ikinci el cihaz alacağım sıfır biraz bütçemi aşıyor. 3D modelleme vs de yapıyorum bu yüzden iPad Pro M1 daha çok işime...
  18. zencersameet

MACBOOK PRO 14" İÇİN SIRT ÇANTA ÖNERİR MİSİNİZ ?

Öncelikle selamlar, öğrenciyim aynı zamanda freelance yazılım ve medya işleri ile uğraşıyorum. Mümkünse şık gözüken suni deri değilse de siyah olsun güzel ve kaliteli bir çanta istiyorum. Çok büyük olmasın ama içi çok cepli olsun ve sade olsun istiyorum. Laptop bölümü biraz güvenilir olsun. Son...
  19. zencersameet

Iphone 16 pm mi s24 ultra mı almalıyım

1. Sebep iOS güncellemesi baya uzun alıyor genelde apple cihazlar. Örneğin iPhone 6s. Samsung'da da genelde güncelleme alıyor üst modeller ama iPhone gibi stabil değil ikide bir güncelleme geliyor her iki markayı da kullanmış biri olarak. Yani güncellemeler daha kararlı diyeyim bence. 2. Sebep...
Geri