Arama sonuçları: *

• Users: Elein
  • Order by date
  1. E

17.000 TL tablet önerisi

neye başladık🥶
  2. E

17.000 TL tablet önerisi

Şu ana kadar kullandığım android cihazların neredeyse hepsi, apple cihazlarına göre daha hızlı yaşlanıyor, donmaya başlıyor
  3. E

17.000 TL tablet önerisi

Ders çalışmak için bir tablet arıyorum. Şuan kafamda iPad A16 var, önerilerinizi belirtirseniz sevinirim.
  4. E

AirPods Pro 3. nesil alınır mı?

Ders çalışma, müzik dinleme ve film izleme için kullanacağım. ANC özelliği kütüphanede işime yarar. Cidden 12.000 liralık bir kulaklık mı, kullananlar yazabilir mi?
  5. E

45.000 TL'ye Ps5 Pro mu 70.000 TL'ye 9070xt sistem mi?

Playstation dediğin kapalı kutu gibi, sadece oyun oynarsın en fazla. Bilgisayarda hem çoğu oyun daha ucuz oluyor genellikle hem de yapabileceğin çok daha fazla şeyler var, işine yarar illa. Eğer arada bir gireyim oyun oynayıp çıkayım diyorsan PS5 al
  6. E

Öneri 7000TL bütçe kablosuz gaming kulaklık önerisi

Bunun max sesinin fazla olmadığını söylediler pek tercih edeceğimi sanmıyorum. 1749380735 Nova 5'in iyi olduğu yan nedir peki hocam? Biraz araştırdım ve sanırsam Asus ROG Pelta teknik yönden Nova 5'ten daha iyi. SteelSeries markasına da dip ses gibi sorunlarından dolayı ön yargım var
  7. E

Şuan arctis nova 5 ile asus rog pelta arasında kaldım.
  8. E

Öneri İnsanlar neden tablet, daha da ilerisi iPad alıyor?

Resim çizenler ve çizim gerektiren bölümlerde okuyanlar çok kullanıyor diye biliyorum.
  9. E

Başlıkta da gördüğünüz gibi bütçem 7000tl, çok aşmazsak benim için daha rahat olur. Ayrı mikrofon kullandığım için mikrofon önemli değil, çıkarabildiğimiz bir model olursa iyi olur. Aradığım şey Valorant, CS:GO gibi oyunlarda iyi ses kasabileceğim değil de daha çok Squad gibi silah ve bomba...
  10. E

Playstation 5 almak mantıklı mı?

Orası da ayrı dert. Eskiden GTA 6'ya gaza gelip 3 bin de olsa alırım 5 bin de olsa alırım diyordum, şimdi Ghost of Yotei falan o fiyatta.
  11. E

Playstation 5 almak mantıklı mı?

Bilgisayarım var ve her oyunu yüksek ayarlarda oynatabilecek güçte ama çok UFC 5 oynamak istiyorum ve bildiğiniz gibi bilgisayarda yok. Sırf UFC 5 için de alınmaz tabii ki ama yeni gelecek exclusive oyunlar da ilk PS5'e çıkıyor (kim bilir hangi yıl adam akıllı oyun gelecek). Aslında almamayı...
  12. E

❌İndirim Bitti! Bilkom Garantili Siyah DualSense 3.999TL!

Gaming Gen, İnce Hesap gibi sitelerde 3500-3700 civarlarında görüp duruyorum. Genellikle Gaming Gecesi'ne koyuyorlar, ona göre değerlendirebilirsiniz(tabii Amazon kalitesi ayrıdır)
  13. E

Paparaya ne olur sizce?

Bende de 2k vardı bide birikim hesabında hiçbir işlem yapamıyorum
  14. E

Wunder.com güvenilir midir sizce?

valla hocam baya geçmiş zaman ama ben nike ayakkabı aldım oradan dışı suni deri bastırdığımda böyle garipti ve hassas olduğu belli oluyordu zaten birkaç ay kullanımdan sonra ön dikişleri açılmaya başladı yavaş yavaş ve derisi de soyulmaya başladı tekrar oradan alışveriş yapacağımı sanmıyorum
  15. E

Yardım Newbalance.com.tr güvenilir mi?

üstte belirttiğim site güvenilir mi ayakkabı alacağım
  16. E

G733 mü Arctis 7+ mı Nova 5 mi HS80 mi??

Müzik de fazlaca dinliyorum hocam almışken nova 5 alıp geçeyim.
  17. E

nova 5 4900 alıp geçsem pişman olur muyum?
  18. E

Valla biriktikçe daha iyisi vardır zaten de eskisi kadar bilgisayar oynamıyorum 4-5k yı geçmem gibi. 1745772827 Genel olarak sevdiğiniz yanları söyler misiniz hocam? En yüksek ses seviyesi nasıl, şarkı dinlerken rap vs. bassları nasıl ve oyun performansı nasıl?
  19. E

İnsanlar Ellie (Bella Ramsey) hakkında neden bu kadar acımasız.

Hocam benim için daha çok önemli olan yüz değil de sizce de fiziksel olarak (boy,kilo) Ellie karakterine acayip uzak değil mi? 1745772937 Hocam benzerlik olarak daha iyisi var fakat bence Pedro Pascal yeteri kadar benziyor, herkesin gözü ona alışık ve oyunculuğu da iyi biri.
  20. E

Hocam benim için önemli olan mikrofonu değil de sesin kalitesi ve yüksekliği. Bazıları en yüksek sesinin az olduğunu söylüyor
Geri