Arama sonuçları: *

1. R

Bilgisayar masası önerisi

1.5 - 2k bütçe aralığında masa önerir misiniz fazla büyük olmasına gerek yok.
  2. R

ACER NİTRO 5 KONTROL MERKEZİ NASIL İNDİRİLİR

AN515-58-524A 1771428980 hocam onu anladım da nasıl indiricez onu cözemedim.
  3. R

ACER NİTRO 5 KONTROL MERKEZİ NASIL İNDİRİLİR

yeni bir acer nitro 5 aldım klavyede Numlock un yanında bir N tuşunun olduğunu farkettim kontrol merkeziymiş biraz araştırdım ama indirmenin bir yolunu bulamadım yardımcı olabilcek biri var mı?
  4. R

2.5 Milyon Araba önerisi

Ne alıcaz hocam kararsız kaldık ya
  5. R

2.5 Milyon Araba önerisi

100km altı
  6. R

2.5 Milyon Araba önerisi

düşük km hatasız kombinasyonu olduğu zaman rakamlar 3 e çıkıyor
  7. R

2.5 Milyon Araba önerisi

Hocam hanım da sürecek arada coupe çok uygun değil bizim için yinede teşekkürler.
  8. R

2.5 Milyon Araba önerisi

İç tasarımı pek hoşuma gitmedi biraz daha sportif bişey bakıyorum daha genc işi diyelim
  9. R

2.5 Milyon Araba önerisi

Arkadaşlar merhaba maks bütçem 2.5 m aklımda 1.5 etsi Cupra leon var 2024 veya golf 8 R line düşünüyorum sizlerin önerisi ne olur ?
  10. R

1.5m civarı araç önerisi

Bravo hocam çok iyi bir tercih gerçekten
  11. R

1.5m civarı araç önerisi

1600 1650 leri zorlarım hocam sorun yok ama o paraya 1.5 in mat olmayanını da almam 1767466125 Yok hocam hiç benlik araçlar değil
  12. R

1.5m civarı araç önerisi

Hocam aslında leonda kararlıyım ama millet mat olmayan 100k km üstü araçlara 1800 1900 yazmış şaka gibi rakamlar gönül ister ki 40. Yıl bi f30 a binelim ama Biniciyim hemen satmayacağım başım ağrısın istemiyorum
  13. R

1.5m civarı araç önerisi

Arkadaşlar merhaba ilk aracım olacak Seat leon fr var aklımda ilk öncelik 1.5 Ecotsi motor düşünüyorum. Golf 7.5 da baktım ama bana çok cazip gelmiyor , C180 coupe (2012 Amg paket) bakıyorum suan sizin öneriniz ne olur ?
  14. R

"Your device ran into problem" hatası

Laptopumu açar açmaz bu hatayı aldım çözümü var mı acaba
  15. R

Laptop Düşük fps sorunu

hocam hepsi yüklü ve güncel evet laptop sarjda ve fps değerleri nedense böyle
  16. R

Lol düşük fps laptop

hocam cözebildin mi
  17. R

Laptop Düşük fps sorunu

Merhaba arkadaşlar dün ikinci el bir laptop aldım Laptop asus tuf gaming a15 İçerisinde 140w 4050 16gb ram ve Ryzen 5 7535HS İşlemci mevcut. Lolde en düşük ayarlarda sarjdayken 80-90 fps alıyorum fm24 de bile maç sahneleri kasıyor , masaüstünden geçtim arc a750 kullanıyordum bu değerler normal...
  18. R

30k bütçe laptop önerisi

Üni için arada Valorant oynayabileceğim max 30k ya bir laptop önerir misiniz.
  19. R

30k bütçe laptop önerisi

Hocam markayı ilk defa görüyorum iyi midir
  20. R

30k bütçe laptop önerisi

Arkadaşlar üni için alacağım çok fazla ısınmayan işlerimi hızlı halledebileceğim arada Valorant cs oynatıcak bir bilgisayar arıyorum önerilerinizi bekliyorum
Geri