Arama sonuçları: *

1. E

GameBooster monitör alınır mı

GameBooster 24F240FF Bu monitör sizce alınır mı. Genelde cs lol gibi oyunlar oynuyorum. Renk canlılığı doğruluğu benim için önemli. 6000tl gibi bir bütçem var. Bu fiyatlarda önerebileceğiniz başka monitörler varsa da yazabilirsiniz. Bahsettiğim monitörün linki https://app.hb.biz/K8cDgeXOtq1i
  2. E

ATK A9 plus alınır mı?

Uzun zamandır atk a9 plus almayı düşünüyorum. Fakat dikkat etmediğim bugün farkettiğim bir şey oldu. mouse da 2.4ghz yerine nearlink desteği mevcutmuş. şuan kullandığım mouse 2.4ghz ve hiç gecikme takılma vs yok. bende kablosuz kullanmaya alıştığım için alırsam mecburen kablosuz kullanmak...
  3. E

Steam dolandırıcılık problemi

8 gün önce gece vakti manager Andrew isimli biri bana steam sohbeti üzerinden yazdı. Öncelikle hesabımdaki tüm kişiler engellenmiş profil fotoğrafım kaldırılmıştı.(Benim bilgim dışında). Ardından bu kişi hesabımın dolandırıcılıkdan raporlandığını söyledi. Ve sorduğu sorulara cevap vermemem...
  4. E

Cs2 de çok fazla gpu kullanıyor

Rtx 3070ti ve ryzen 5 5600x işlemcim var cs 2 de düşük ayarlarda ekran kartı kullanımı %90 ın üzerinde oluyor derece de 80 85 arası geziyor izlediğim benchmark videolarında ekran ksrtı kullanımı %60 larda derece ise 50 60 arası oluyordu bunu nasıl düzeltebilirim
  5. E

Bu sistem alınır mı?

Msi ventus 3x rtx 3080 10g 320bit ryzen 7 5700x3d 32gb ddr4 ram msi x570 a pro anakart gamegaraj 650w 80+ bronze psu laptopumu bu sistem ile takas etmek istiyorum sizce mantıklı bir takas olur mu? Laptopum hp victus rtx 4060 ryzen 7 7840hs
  6. E

Lolde stabil fps alamıyorum

16gb ram var işlemci 50-55 arası ekran kartı da aynı şekilde
  7. E

işte bir sorun var benim laptop da bu kadar düşük olmaması lazım
  8. E

RTX4060+Ryzen 7 7840HS li laptop kullanıyorum lolde fpsler bazen 100ün altına düştüğü oluyor. 3050 ekran kartı kullanan bi arkadaşım benden kat kat fazla fps alıyor. Bunun çözümü nedir. İşlemci kendini kısıtlıyor mu ne anlamıyorum. En yüksek güç ayarlarını kullanıyorum yinede fpsler olması...
  9. E

Monitör Tercihi için yardım

lenovoyu bi arkadaş daha önermişti. Diğerlerine göre hangi konuda iyi bu kadar öneriliyor.
  10. E

Monitör Tercihi için yardım

https://www.hepsiburada.com/gamepower-24-bull-t10-flat-ips-180hz-0-5ms-gaming-monitor-pm-HBC00006E3FAV Şu monitör 4300tl ye alınır mı? 4500 tl ye kadar bütçem var. (5000 e zorlayabilirim) 144hz 165hz180hz 200hz renk derinliği , panel , sağlamlık , garanti vs. gibi konulardan bu fiyata...
  11. E

Monitör tercihi için yardım

Teşekkürler hocam iyice inceledim galiba onu tercih edeceğim.
  12. E

Monitör tercihi için yardım

MSI G244F E2 23.8" 180Hz 1ms HDMI DP FreeSync Premium FHD Rapid IPS Gaming Monitör https://www.itopya.com/msi-g244f-e2-238-180hz-1ms-hdmi-dp-freesync-premium-fhd-rapid-ips-gaming-monitor_u25265 ASUS TUF Gaming VG249Q3A 23.8" 180Hz 1ms HDMI DP FreeSync Premium FHD Fast IPS Gaming Monitör...
  13. E

Laptopa güç geliyor ama açılmıyor

Hp victus s0009nt model laptop kullanıyorum. Bir süredir hall sensör sorunu yaşıyordum. Fakat bir şekilde kullanmaya devam ediyordum. Bugün fifada ana menüdeyken ekran gitti klavye gitti. Hiçbir şey yapamadım. Bir süre sonra sadece klavye ışıkları yanmaya başladı ekran yine yoktu bende power...
  14. E

Ethernet kablosu tercihi

Dubleks evde yaşıyorum. Modem alt kattaki odada. Şuan 100mbps fiber kullanıyoruz fakat 1000 mbps e geçiş yapabiliriz. Üst kattaki odama ethernet kablosu çekmem lazım. Hangi marka model işimi görür?
  15. E

Fiber aktif olma süresi

geçen gün ekipler kabloyu yere bağlarken babam sormuş birkaç güne aktif olur denmiş. Haftasonu olduğu için haftaiçine ertelemiş olabilirler mi
  16. E

Fiber aktif olma süresi

Durumu kısaca özetleyeyim. 20 mart tarihinden itibaren sokağımızda altyapı çalışması başladı. Aynı gün binamıza ve sokaktaki direklere ftth fttb kutuları takıldı. Fakat kutulara gelen ana fiber kablo yer altına uzun bir süre bağlanmamıştı. 2 gün önce bu kablonun yer ile bağlantısı yapıldı fakat...
  17. E

Türk Telekom Altyapıyı Tamamlamıyor

İşte bende tam o sebepten yazdım süreci hızlandırrmaya çalışıyorum.
  18. E

hocam şimdi şöyle bi durum var belirttiğim gibi direklere gelen kablonun ucu açık herhangi bir yere bağlı değil. O yüzden internet geleceğini sanmıyorum kablo çektirsem bile
  19. E

3-4 hafta önce Türk Telekom ekipleri sokağa ve binamıza fiber kutular yerleştirdi. Fakat direkleri takip ettiğimde gelen ana kablonun sokağın ucundaki direkte öylece bıraktıklarını gördüm. İlçe belediye ile konuştuğumda burası cadde diye geçtiği için büyükşehir belediyesinin ilgilendiğini ve...
  20. E

Altyapı geldi fakat iss sistemlerinde gözükmüyor

Müşteri hizmetlerini aradım konuştum belli bir süre veremiyoruz dediler
Geri