Apple telefondan başka bir Apple cihaz almayı düşünmüyorum da iki cihaz incelemelerine baktığımda ikisininde kendine göre güzel özellikleri var s26 ultradan ne kadar memnunsun mesela kamera şarj uygulama kullanımları seni memnun ediyormu
Yanlış belirtmişim kusura bakma ekosistemden kastım ilk telefonumdan bu yana 10 yıldır apple telefon kullanıyorum peki 17 ile 17 pro arasındaki farka değermi
Bu ikisinden birini almayı düşünüyorum ama kararsızım bayadır iphone ekosistemindeyim bozmadan devam mı edim yoksa s26 ultra mı alsam kararsızım bilen veya deneyen birileri varsa yardımcı olursa çok memnun olurum
ikisinden memnun kalanda var kalmayanda karar biraz deneme yanılma bende hp victus 16 var 4 yıldır gaming hub en stabil ve performanslı olan dene bak bence
hp omen da hall sensörü sorunu kalmadı 2026 serisi 50 serisi ekran kartlı laptoplardan alabilirsin attığın laptop da güzel lenovo da anakart yakma sorunu devam ediyor diye biliyorum o yüzden iyi bir araştırsan iyi olur
hall sensörü sorunu 2024 2025 başı bazı hp victuslarda vardı artık kalmadı üretim yılı 2026 olanları rahatlıkla alabilirsin herhangi problemi yok (omen serisinde sorun 2024 de 1 2 model de oldu ondan sonra hiç yaşanmadı)