Arama sonuçları: *

1. G

Öneri iPhone 17 mi Samsung S26 Ultra mı

Apple telefondan başka bir Apple cihaz almayı düşünmüyorum da iki cihaz incelemelerine baktığımda ikisininde kendine göre güzel özellikleri var s26 ultradan ne kadar memnunsun mesela kamera şarj uygulama kullanımları seni memnun ediyormu
  2. G

Yanlış belirtmişim kusura bakma ekosistemden kastım ilk telefonumdan bu yana 10 yıldır apple telefon kullanıyorum peki 17 ile 17 pro arasındaki farka değermi
  3. G

Bu ikisinden birini almayı düşünüyorum ama kararsızım bayadır iphone ekosistemindeyim bozmadan devam mı edim yoksa s26 ultra mı alsam kararsızım bilen veya deneyen birileri varsa yardımcı olursa çok memnun olurum
  4. G

Yardım Hp Gaming Hub Problemli mi? Kurulmaz İse Ne Olur?

ikisinden memnun kalanda var kalmayanda karar biraz deneme yanılma bende hp victus 16 var 4 yıldır gaming hub en stabil ve performanslı olan dene bak bence
  5. G

Yardım Hp Gaming Hub Problemli mi? Kurulmaz İse Ne Olur?

omenmon kurmak daha iyi ama bundan önce gaming hub ı bir kez kurduysanız işe yaramaz sistemi delirtir
  6. G

Hp Victus 15 Kasma Sorunu

laptobu komple sıfırla eğer sorun devam ederse ya adaptör yada gpu da sorun vardır demek
  7. G

Öneri Hp Omen 17 Ryzen Ai 5 56.999₺ Alinir mi

gayet iyi gecikme süresine takılma çoğu laptop öyle
  8. G

50-60k'ya Yeri Gelince Ünide , İyi Oyunları Düşük Ayarda Olsa Oynatacak Laptop

50 bandın da https://www.hepsiburada.com/hp-hyperx-omen-15-d2qd1ea-intel-core-i5-14450hx-16gb-1tb-ssd-rtx5050-8gb-w11h-15-3-wuxga-165hz-tasinabilir-bilgisayar-pm-HBC0000H05S9V 60 bandın da...
  9. G

Lenovo Legion 5 Alınır mı?

hp omen da hall sensörü sorunu kalmadı 2026 serisi 50 serisi ekran kartlı laptoplardan alabilirsin attığın laptop da güzel lenovo da anakart yakma sorunu devam ediyor diye biliyorum o yüzden iyi bir araştırsan iyi olur
  10. G

Yardım Laptop Wifi Sürücüsü Yardım

intel işlemcimi laptop
  11. G

2. El iPhone 13 Alınır mı?

forumlar da bakarsan alan herkes madur
  12. G

2. El iPhone 13 Alınır mı?

yenilenmiş alma sakın 2. el olabilir o da temizse
  13. G

Öneri Yurt Dışı iPhone 17 Pro Mu Tr iPhone 16 mı ?

başlık da belirttiğim gibi yurt dışı 17 pro almak daha cazip geliyor sizce? (yurt dışı cihaz ama tanıdık dan tr den alıcam)
  14. G

Lenovo 16adr10 Laptop Alınır mi

hall sensörü sorunu 2024 2025 başı bazı hp victuslarda vardı artık kalmadı üretim yılı 2026 olanları rahatlıkla alabilirsin herhangi problemi yok (omen serisinde sorun 2024 de 1 2 model de oldu ondan sonra hiç yaşanmadı)
  15. G

Hp Victus Laptoplarda Neye Dikkat Edilmeli?

3000 ve 4000 serisi birçok laptobunda hall sensörü sorunu var 5000 serisinden sonra bu sorun kalmadı tek diyebilceğim bu
  16. G

Acer nitro 5 AN517-42 ısınma sorunu

bi termal pad koydunmu hiçbir sorun kalmaz
  17. G

Pili uzun giden laptop önerisi lazım

windownds tabanlı laptoplar daha iyi olur 18 saat fazlasıyla gereksiz benim için 4 5 saat yeterli
  18. G

video dizi normal günlük kullanım için iş veya oyun için kullanılmicak
  19. G

max 25k bütçem var pili 4 5 saat veya daha fazla gidicek laptop lazım öneriler için şimdiden teşekkür ederim
  20. G

Böyle bir laptopun bu sıcaklıkları alması normal değil bence sizce?

sen soğutucu değil termal pad alıp bakımını yap
Geri