Merhabalar. Dün akşamdan beri youtubeda ne zaman videoya tıklasam hep bu hatayı alıyorum. Bunun sebebi nedir acaba? f5 atınca düzeliyor fakat ne zaman bir video tıklasam ilk girişte hep bu hata var dün akşamdan beri.
Merhabalar. Dün akşamdan beri youtubeda ne zaman videoya tıklasam hep bu hatayı alıyorum. Bunun sebebi nedir acaba? f5 atınca düzeliyor fakat ne zaman bir video tıklasam ilk girişte hep bu hata var dün akşamdan beri.
hocam mesela kaskoda sıkıntı yok immyi sınırsız yapıyorum genelde dıger dedıklerıne de extra dıkkat edıyorum. Ama sigortada imm mesela 100k bu sorun yaratır mı?
Selamlar. Allah izin verirse yarın ilk arabamı alacağım. Kaska sigorta konusunda cok bilgili değilim. Biraz araştırma yaptım kaskoda sınırsız imm varken özellikle trafik sigortasının hepsınde cok kucuk rakamla var bunun sebebı nedır?
Arkadaşlar 3 gün önce laptopuma klavye kısmından su döküldü. Çok bilgili olmadığım için ilk 15 dakika açıktı sonra kapandı. Kapandıktan sonra açmayı denedim. Açılıp 10 sn sonra kapanıyordu hep. Ardından pirince yatırdım ve kuruttum. Fakat artık hiç açılmıyor. Sebebi ne olabilir? Ne yapmalıyım...