Arama sonuçları: *

1. apeir0n

PUBG açılırken uyarı hatası

Merahabalar. Steam pubgye ne zaman girmeye çalışsam bu hatayı alıyorum. Vanguardı da kapattım ama düzelmedi. Çözümü bilen var mı acaba?
  2. apeir0n

❌İndirim Bitti! TRENDYOL YEMEK 400 - 200 GELDİ (28.02.26)

Farklı kodlarda olsa bir kere kullanbiliyoruz sanırım
  3. apeir0n

Yardım Youtube bu içerik kullanılamıyor hatası

Merhabalar. Dün akşamdan beri youtubeda ne zaman videoya tıklasam hep bu hatayı alıyorum. Bunun sebebi nedir acaba? f5 atınca düzeliyor fakat ne zaman bir video tıklasam ilk girişte hep bu hata var dün akşamdan beri.
  4. apeir0n

Youtube oynatıcı hatası

Merhabalar. Dün akşamdan beri youtubeda ne zaman videoya tıklasam hep bu hatayı alıyorum. Bunun sebebi nedir acaba? f5 atınca düzeliyor fakat ne zaman bir video tıklasam ilk girişte hep bu hata var dün akşamdan beri.
  5. apeir0n

İlk araba için kasko ve sigorta önerisi

Kasko sadece benım mı zararımı mı karsılıyor. ben sucluysam karsı tarafın zararını sigorta mı karsılıyor?
  6. apeir0n

Tamamdır hocam teşekkğr ederim
  7. apeir0n

1.5 corolla hocam 2025
  8. apeir0n

allianzdan boyle bir kasko yaptım hocam iyi midir? ikameyi bilerek kaldırdım fiyat 21k
  9. apeir0n

hocam mesela kaskoda sıkıntı yok immyi sınırsız yapıyorum genelde dıger dedıklerıne de extra dıkkat edıyorum. Ama sigortada imm mesela 100k bu sorun yaratır mı?
  10. apeir0n

Selamlar. Allah izin verirse yarın ilk arabamı alacağım. Kaska sigorta konusunda cok bilgili değilim. Biraz araştırma yaptım kaskoda sınırsız imm varken özellikle trafik sigortasının hepsınde cok kucuk rakamla var bunun sebebı nedır?
  11. apeir0n

🔥İndirim Trendyol Go 200 TL İNDİRİM

Trendyolgoda market ve yemek kısmında FIRATYEMEK200 ve FIRATMARKET200 kodları ile 500/200 indirim var.
  12. apeir0n

🔥İndirim Trendyol Go 200₺ indirim

Bir tek bende mi çalışmıyor kodlar?
  13. apeir0n

🔥İndirim TUNAYEMEK200 kodu ile trendyol yemekte 200 tl indirim

Tuna Tavusa özel kod o yüzden
  14. apeir0n

🔥İndirim TUNAYEMEK200 kodu ile trendyol yemekte 200 tl indirim

Trendyolgoda hem yemek hem de market kısmında TUNAYEMEK200 ve TUNAMARKET200 kodları ile 500/200 indirim var.
  15. apeir0n

🔥İndirim VegGieg UB502 Bluetooth 5.0 Adaptör 99 TL

arabada kullanabiliyor muyuz bunları
  16. apeir0n

COMNET EV İNTERNETİ FİBER VDSL2

şuan tt altyapısında farklı bir firmadayım. comnete geçiş yapsam kurulum port ücreti vs ödemem gerekir mi?
  17. apeir0n

Laptopuma su döküldü yardımcı olur musunuz?

eyvallah hocam sağolasın dediğin gibi yüksek ihtimalle kısa devre ben bi servise götüreyim.
  18. apeir0n

klavyesiz makineyi açmak için bir imkan var mı hocam? klavye çalışmyor olduğu için power tuşuna basamıyor olabilir miyim?
  19. apeir0n

aklıma gelmedi hocam ya maalesef. yaklaşık 2 gündür bekletiyorum. Tamirciye mi versem?
  20. apeir0n

Arkadaşlar 3 gün önce laptopuma klavye kısmından su döküldü. Çok bilgili olmadığım için ilk 15 dakika açıktı sonra kapandı. Kapandıktan sonra açmayı denedim. Açılıp 10 sn sonra kapanıyordu hep. Ardından pirince yatırdım ve kuruttum. Fakat artık hiç açılmıyor. Sebebi ne olabilir? Ne yapmalıyım...
Geri