Arama sonuçları: *

1. anifraxe

İnceleme Havit Gamenote Fuxi H7 Kulaklık

Fuxi H3 alırken de böyle yorumlar çok okuyordum, yok dongle ı bozuluyor yok şu oluyor yok bu oluyor diye :D H3'de sorun yaşamadık çok şükür ilk gün ki gibi kullanıyorum ama H7'de aynı şey olmadı :D
  2. anifraxe

Bugün kulaklık elime ulaştı. Kulaklıkta rahatsız edici düzeyde hem boştayken hem de herhangi bir ses oynarken dip ses sorunu vardı. Ondan dolayı iade yolladım. Şansın da bu kadarı artık. Daha da uğraşmam herhalde değişimle falan, H3 ile devam artık :D
  3. anifraxe

Fuxi H3'de durum böyleyse H7'de de çok farklı değildir diye düşündüm. Kulaklığı sipariş verdim gelince deneyeceğim bakalım aynı şekilde. Sonuç olarak 1510 TL'ye güzel kulaklık diyorsunuz değil mi hocam?
  4. anifraxe

N11 üzerinden 1510 TL'ye satın aldım bakalım. Normalde Fuxi H3 kullanıyordum. Fuxi H3'den sadece kulağa tam oturmaması sebebi ile memnun değildim. Bu kulaklıkta durum nasıl acaba @Reload? Fuxi H7 kulağa tam olarak oturuyor mu? Fuxi H3'de altlarda bir miktar boşluk kalıyordu. Bir de şunu...
  5. anifraxe

Bilgisayar ışığı gözümü yoruyor ne yapabilirim?

Göz doktoruna gitmek. Dinlendirici gözlük önerir muhtemelen. Ben dinlendirici gözlük ile bu sorunu aşmıştım.
  6. anifraxe

Havit Gamenote Fuxi H3 Pişman eder mi

Merhabalar, hâli hazırda Cooler Master CH321 kulaklıklara sahibim. Pedleri suni deri olduğundan dolayı inanılmaz terleme yapıyor. Onun haricinde kulaklığımın her şeyinden son derece memnunum. Bilgisayarda kullanabilmek için terletmeyecek kulaklık arayışına girdim bundan dolayı da ilk olarak...
  7. anifraxe

1000 TL Civarı Kulaklık Önerisi

Yanlışsınız. Aksine mikrofonu ile öne çıkan bir model bu. Fiyatına göre mikrofonu başarılı.
  8. anifraxe

HP NİN ALDIĞI LANET KARARLAR

Tüm forumlarda bas bas bağırdık Victuslarda ekstra slot yok diye.
  9. anifraxe

Havit TW970 TWS Alınır mı

Ses seviyesi güzel, kalitesi idare eder. Bass ağırlıklı bir kulaklık. Bundan önce Cooler Master CH321 kullanıyordum, kulak içi kulaklık ile kulak üstü kulaklık mikrofonları karşılaştırılmaz fakat CH321'e göre çok zayıf bir mikrofonu var. Kulak içi kulaklıklarda çok fazla bir mikrofon performansı...
  10. anifraxe

Havit TW970 TWS Alınır mı

Ürünü 4-5 gündür kullanıyorum. Merak ettiğiniz sorular varsa cevaplayabilirim.
  11. anifraxe

Sony Playstation Dualsense (Bilkom Garantili) 2.699

Ne kadar sürede iade ettiniz acaba? Ben de 9.nesil almıştım birkaç ay önce. PC'de daha iyi, daha ergonomik ve Xbox gamepadlerini merak ettim diye 9.nesil almıştım fakat bir türlü alışamadım. PS gamepadleri bana her zaman daha rahat, daha ergonomik gelmiştir. Zamanında iade etmediğim için de çok...
  12. anifraxe

Gamepass artık max 13 ay alınabilecek (geçmiş olsun)

Aylık ücreti ülkemiz şartlarında pahalı değil. xCloud'da resmi olarak Türkiye de kullanıma açılırsa ayda 300 liraya kadar gideri olan bir hizmet bana sorarsanız. Şuan da ultimate üyeliği 220 TL diye biliyorum.
  13. anifraxe

Modding Windows 10 Öldü, Peki Ya Windows 11?

Sizin sorununuz donanım kaynaklı gibi gözüküyor.(Sıvı soğutma olayından bahsediyorum) Aynı donanımda başka bir PC'nin olması bir şeyi kanıtlamaz. O PC'de donanımsal sorun olmayıp sizin PC'de olması çok muhtemeldir.
  14. anifraxe

NVIDIA Yeni Uygulamaya Geçti ( Denetim Masası )

Geforce Experience'de ki oyun ayarlarını optimize etme seçeneği NVIDIA App'te çalıştıramadım. Her oyunda; "Ayarlarınız alınamıyor" diye hata alıyorum. Böyle olan var mı başka?
  15. anifraxe

Rehber RTX 4060 Laptop GPU'sunu RTX 4060 Masaüstü GPU Performansına Getirmek !

Aşağıda ki grafikten baktım kart en fazla 2760 MHz'de çalışmış. O yüzden 2760 MHz'e düşürdüm Curve Editor kısmından. Bu şekilde bir sonuç aldım. Yapabilmişim sanırım değil mi? Sizce 2770-2765 MHz falan da denemeli miyim? 5-10 MHz'in çok bir farkı olur mu? Ne yapmamı önerirsiniz? Çok fazla art...
  16. anifraxe

Size yazdıktan sonra çözdüm orayı, teşekkür ederim ilginize.. 1708636359 @$ilent 3DMark programı ile test yaparken; "Test run was cancelled by user" şeklinde hata alıyorum ve yarıda bitiyor test. Neden böyle oluyor bir bilginiz var mıdır acaba?
  17. anifraxe

@$ilent Çekirdek hızını 2775 yaptım dediğiniz gibi. Bellek hızını da 8501 MHz değerine çıkartmamızı gerektiğini söylemişsiniz. Fakat bellek hızını nasıl yükselteceğimi bulamadım. Nereden yapılıyor bu işlem tam olarak? MSI Afterburner ana ekranında Core Clock ve Memory Clock seçeneklerini...
  18. anifraxe

@$ilent Merhaba, ben de HP Victus 16 S0023NT model laptopa sahibim.(R5 7640HS - RTX 4060). Sanırım aynı GPU'lara sahibiz. Fakat bu overclock olaylarını hiç anlamıyorum. Rehberinize göz atmama rağmen pek bir şey anlayamadım. Yardımcı olabilir misiniz bana acaba?
  19. anifraxe

İnceleme -----------

Ben de Victus kullanıyorum bu arada 😂 Ben R5 7640HS-RTX 4060'lı modeli kullanıyorum ama. Hatırlarsınız muhtemelen bir aralar 28 bin TL'ye kadar düşmüştü bu model. O zamanlar almıştım rakibi yoktu o fiyatlarda. En yakın rakibi 34 bin TL'ye R7 7735HS'li Asus TUF'tu. O da Victustan daha kötü bir...
  20. anifraxe

İnceleme -----------

R7 7840HS'de Cinebench skorlarında birkaç bin fark var. Fakat R5 7640HS'de Cinebench R23 skorunda 300 civarı puan farkı varken Cinebench R24 skorunda hiç fark oluşmuyor mesela. O yüzden R5 7640HS daha optimize.
Top Bottom