Arama sonuçları: *

• Users: wtch
  • Order by date
  1. W

CS:GO'da Bıçak Çıktı

hayırlı olsun dostum. şanslıymışsın kazanmışsın sana önerim başka kasalarla uğraşma :) paranın tadını çıkar
  2. W

🔥İndirim 90 Cm Yılbaşı Ağacı ve Süsü - 110 TL

iade kodunu oluşturdum pazartesi iade edeceğim
  3. W

🔥 5 tane MİLKA 43 TL KAÇIRANLAR İÇİN

gözükmüyor
  4. W

🔥İndirim 90 Cm Yılbaşı Ağacı ve Süsü - 110 TL

aldım süsler yanında gelmedi dandik almayın
  5. W

Camtasia ve Photoshop full sürümünü nerden indirebilirim?

Yeni pc geçince indirecek çok düzgün yer bulamadım yardımcı olan arkadaşa çan sakızı çoban armağanı bi ödeme yapmak isterim
  6. W

❌İndirim Bitti! 40 Adet Çorap 93Tl beyaz renk

Satın alındı teşekkürler
  7. W

CD-ROM yok driverı nerden bulacam

Kasamda CD ROM Bulunmuyor bu ürünün driverını nerden bulabilirim yardımcı olursanız sevinirim https://www.hepsiburada.com/ac1200-mbps-dual-band-usb-3-0-adaptor-kablosuz-wifi-alici-pm-HB00001C9382
  8. W

Yardım Wifi kartı olmadan wifi usb kullanabilirmiyim?

Elimde b550m pro anakart var fakat sanırım wifi kartı yok aşağıdaki usb ürünü sipariş ettim bunu direkt takıp wifiye bağlanabilecekmiyim? Vothoon Dual Band USB 3.0 Adaptör Kablosuz Wifi Alıcı AC1200 Mbps...
  9. W

Pc montajında kriz geçirecem

Anakartta jRgb girişi var oraya ne sokmam gerekiyor
  10. W

Hocam bundan var yinede çoğaltıcı almama gerek varmıdır 1660398517 Üstteki yanıta bakarmısınız 1660398533 Üstte verdiğim yanıta bakarmısınız hocam
  11. W

Hocam öndeki fanlar rgb kasanın arkasında toplu zaten ordan gelen kabloyu rgbfan soketine taktım fakat egzoz fanı takacak yer bulamadım
  12. W

Yok hocam jfp2 yerine takmam sorun olur mu
  13. W

Dünden beri montaj yapmaya çalışıyorum ama bir türlü kablolamaları tamamlayamadım egzoz fanı kablosunu anakartta takacak yer bulamadım ne kadar yerde araştırdıysam chafan yazan yere takın diyorlar anakartımda öyle bir yer yok Anakartım b550m pro Kasamda msı 100ar gibi bişeydi sanırım sinirden...
  14. W

Acil wifi kartı önerisi bekliyorum

Hocam anakartımın wifi özelliği yok bunu kullanabilirmiyim 1660316784 Hocam anakartımın wifi özelliği yok bunu kullanabilirmiyim
  15. W

Acil wifi kartı önerisi bekliyorum

Anakartım b550m pro wifi özelliği yok sanırım ben bu usb yi alırsam sorunsuz wifiye bağlanabilirmiyim Önerdiğiniz ürün varsa yorum atarsanız sevinirim
  16. W

Wifi adaptörümü wifi usb mi?

Kasaya kablosuz bağlanmak için hangisini öneriyorsunuz önerdiğiniz sağlam bi ürün varsa yoruma atarmısınız siparişi geçmem lazım bugün içinde
  17. W

Wifi kart önerisi bekliyorum

Verimliyse olur
  18. W

Wifi kart önerisi bekliyorum

B550m pro anakartım için wifi kart önerisi arıyorum
  19. W

T6 Soğutucu bu Kasaya uyar mı?

T6 Soğutucu aldım bu kasaya sığar mı anakartım b550m pro https://www.amazon.com.tr/gp/product/B07YQ7HXBD/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o00_s00?ie=UTF8&psc=1
  20. W

Ryzen 5 5600+RX 6750 XT Sisteme Kasa Önerisi

Nerdeyse aynı şekilde dizmişiz bende kasayı dün sipariş verdim https://www.cimri.com/pc-kasalari/en-ucuz-msi-mag-forge-100m-temperli-cam-2x-rgb-fan-120mm-fan-atx-oyuncu-bilgisayar-kasasi-fiyatlari,632689586
Geri